הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לפצל?

• פותח/ת השרשור yanivk2
  • פורסם בתאריך

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
כבר מעל לשנתים שאני מתאמן 4 פעמים בשבוע ומפצל לAB של רגליים חזה יד אחורית, וגב כתפיים יד קדמית. (עברתי לפיצול הזה מיד אחרי הSS שעשיתי שכרק התחלתי להתאמן).
איך לדעתכם כדאי לי לפצל את האימונים, להמשיך עם הפיצול הזה או לעבור לפיצול כלשהו אחר?
המטרה העיקרית שלי היא גדילת מסת שריר..

(עברתי לפיצול הזה מיד אחרי הSS שעשיתי שכרק התחלתי להתאמן).
חייב להבין משהו,
בשביל מה ציינת את זה? (שואל ברצינות)

איך לדעתכם כדאי לי לפצל את האימונים, להמשיך עם הפיצול הזה או לעבור לפיצול כלשהו אחר?
המצב הנוכחי עובד לך טוב?

• פותח/ת השרשור
חייב להבין משהו,
בשביל מה ציינת את זה? (שואל ברצינות)

המצב הנוכחי עובד לך טוב?
ציינתי את זה כי להמחיש כמה זמן אני כבר מתאמן אותו דבר.
לגבי האם המצב הנוכחי עובד לי טוב.. קצת קשה לי להגיד כי בשנה האחרונה למרות שהקפדתי להתאמן לא באמת השקעתי בתזונה או באימונים עצמם, אז אני כן כמעט עומד במקום כבר תקופה ארוכה. עכשיו אני רוצה לחזור לעבוד רציני יותר וכחלק מזה חשבתי אולי לשנות גם את האימונים עצמם שמרגישים לי קצת כאילו אני בא למכון כדי להעביר וי.

ppl
push pull lags
חשבתי על ppl, העניין ש6 אימונים בשבוע קצת גדול עליי, ואם אעשה 3 אימונים בשבוע אז ייצא שאני עובד על כל שריר רק פעם בשבוע וזה קצת מעט לא?

חשבתי על ppl, העניין ש6 אימונים בשבוע קצת גדול עליי, ואם אעשה 3 אימונים בשבוע אז ייצא שאני עובד על כל שריר רק פעם בשבוע וזה קצת מעט לא?
כן. זה מעט מדי.
אתה יכול לעשות PPL גם בלי תלות בשבוע, משהו כמו שלושה ימים ברצף ויום-יומיים מנוחה (או כל קומבינציה אחרת) ואז התדירות תעלה.
אני הייתי מעדיף פיצול של upper/lower כשב-lower שמים תרגילי רגליים, גב תחתון ובטן, וב-upper משיכות ולחיצות, ואז עובד במתכונת ABXABXX.

• פותח/ת השרשור
כן. זה מעט מדי.
אתה יכול לעשות PPL גם בלי תלות בשבוע, משהו כמו שלושה ימים ברצף ויום-יומיים מנוחה (או כל קומבינציה אחרת) ואז התדירות תעלה.
אני הייתי מעדיף פיצול של upper/lower כשב-lower שמים תרגילי רגליים, גב תחתון ובטן, וב-upper משיכות ולחיצות, ואז עובד במתכונת ABXABXX.
גם על אופציה כזאת חשבתי, אבל אז יוצא ששפלג גוף עליון קצת מוזנח כי שרירים גדולים כמו חזה או גב יקבלו פחות עבודה לא?
יש לך איזה תוכנית כללית לדוגמה להראות לי?

גם על אופציה כזאת חשבתי, אבל אז יוצא ששפלג גוף עליון קצת מוזנח כי שרירים גדולים כמו חזה או גב יקבלו פחות עבודה לא?
אי אפשר לקבל הכל ביחד. גם נפח וגם תדירות.
לכן אני עובד רק ב-FBW.

Back
למעלה תחתית