הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי בדל פחמימה

Int3rsys

משתמש מתחיל
191
4
נק' מוניטין:
138
191
4
הולמס פלייס
ערב טוב,
זה אפשרי לשלב אירובי בדל פחמימה ? הכוונה היא מבחינת ההתאוששות. בעיקרו אני רץ כ5-6 פעמים בשבוע, אני רוצה לשלב לפחות 3 פעמים ריצה במהלך השבוע.
האם השומנים שאני צורך בתפריט ידאגו לחפות על המחסור בפחמימה ?
בנוסף לכך, את האירובי כדאי לעשות בימים נפרדים מהאימוני משקולות ? אם לא, האם כדאי לעשות לפני האימון משקולות או אחריו ?
המון תודה רבה.

ערב טוב,
זה אפשרי לשלב אירובי בדל פחמימה ? הכוונה היא מבחינת ההתאוששות. בעיקרו אני רץ כ5-6 פעמים בשבוע, אני רוצה לשלב לפחות 3 פעמים ריצה במהלך השבוע.
האם השומנים שאני צורך בתפריט ידאגו לחפות על המחסור בפחמימה ?
בנוסף לכך, את האירובי כדאי לעשות בימים נפרדים מהאימוני משקולות ? אם לא, האם כדאי לעשות לפני האימון משקולות או אחריו ?
המון תודה רבה.
אפשרי, אבל זה תלוי בגירעון הקלורי.

תשמע פחמימות אתה תצטרך לצרוך מעט יותר כי בכל זאת אמנם הגוף משתמש
בשומנים אבל בכל מקרה אחרי פעילות אירובית של מעל שעה הגוף צריך לחדש את מאגרי הגליקוגן.
מבחינת התאוששות- אם תאכל כמו שצריך בצורה מתאימה אין בעיה לדעתי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשרי, אבל זה תלוי בגירעון הקלורי.
מה הכוונה ? כרגע אני עומד על גרעון של 500 כל יום.. להוריד אותו במידה ואני עושה אירובי ?

תשמע פחמימות אתה תצטרך לצרוך מעט יותר כי בכל זאת אמנם הגוף משתמש
בשומנים אבל בכל מקרה אחרי פעילות אירובית של מעל שעה הגוף צריך לחדש את מאגרי הגליקוגן.
מבחינת התאוששות- אם תאכל כמו שצריך בצורה מתאימה אין בעיה לדעתי.
אני עומד על בערך כ20 גרם פחמימה.. אז להעלות ל40 ? רק התחלתי את הדל פחמימה, זה לא מוקדם יחסית ?

שוב, תודה רבה וסופ"ש נעים 😃

מה הכוונה ? כרגע אני עומד על גרעון של 500 כל יום.. להוריד אותו במידה ואני עושה אירובי ?

אני עומד על בערך כ20 גרם פחמימה.. אז להעלות ל40 ? רק התחלתי את הדל פחמימה, זה לא מוקדם יחסית ?

שוב, תודה רבה וסופ"ש נעים 😃

זו דיאטת אטקינס במקרה?
וכמה אתה מתכוון לרוץ במשך השבוע? קילומטרים הכוונה, כי גם אם נניח אתה רץ 3 קילומטר לאימון- 40 גרם פחמימות לא יספיקו ואתה תאבד ממסת השריר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זו דיאטת אטקינס במקרה?
וכמה אתה מתכוון לרוץ במשך השבוע? קילומטרים הכוונה, כי גם אם נניח אתה רץ 3 קילומטר לאימון- 40 גרם פחמימות לא יספיקו ואתה תאבד ממסת השריר.
אני רץ בערך 7-8-9 קילומטר לאימון, אבל לאט לאט אני מתחיל להרגיש שהרגליים לא מספיקות להתאושש אז למשל היום רצתי רק 4 ק"מ בתקווה שמחר אצליח לרוץ טיפה יותר.

אני רץ בערך 7-8-9 קילומטר לאימון, אבל לאט לאט אני מתחיל להרגיש שהרגליים לא מספיקות להתאושש אז למשל היום רצתי רק 4 ק"מ בתקווה שמחר אצליח לרוץ טיפה יותר.

דל פחמימה או לא.
עצם זה שאתה במאזן שלילי הגוף שלך לא יצליח להתאושש באותה רמה פוטנציאלית שהוא יכול

תעשה ניסוי שבועיים על דל פחמימה ושבועיים על פחמימה רגילה.. העיקר זה מאזן קלורי שלילי לא באמת משנה כמה פחמימה יש(רק שעל דל פחמימה יש מוטיבציה בהתחלה בגלל שהנוזלים יורדים במהירות)

Back
למעלה תחתית