הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי צ׳יט והעמסת פחמימה

• פותח/ת השרשור Sharel
  • פורסם בתאריך

Sharel

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
תגידו אני בתפריט חיטוב מגיע לממוצע עד 100 גרם פחמימה ביום, כפול 2.2 חלבו מהמשקל גוף ,ו0.8 שומן כפול משקל גוף.. שוקל כרגע 77.5 (התחלתי את
החיטוב במשקל 81.5)
גובה 1.81

ובמינוס של 500 קלוריות בערך , עושה 4-5 אימוני משקולות בשבוע.
ואני עושה צ׳יט פעם בשבועיים.

השאלה שלי לגבי הצ׳יט מה אתם ממליצים איזה כמות? יום אחד? יומיים? אני מתכוון לעשות אותו יום שישי בערב עד מוצאי שבת (תקין)?

ועוד שאלה? האם עדיף לעשות צ׳יט פעם בשבוע רק יום אחד בשבת (מהבוקר עד מוצש)
???

ועוד שאלה אחרונה, תגידו במידה ועיתי היום בבוקר שקילה שבועית ויצא לי משקל 77.5

ולאחר כמה שעות בצהריים אחרי שאכלתי איזה 700 קלוריות ואחרי זה נכנסתי לשירותים, ושוב שקלתי את עצמי והפעם המשקל שלי ירד ל77

הגיוני???

נערך לאחרונה:
השאלה שלי לגבי הצ׳יט מה אתם ממליצים איזה כמות?
יש לזה כמה גישות, אפשר להעלות קלוריות ל500-1000 מעל הנייטרלי אפשר לאכול חלק מהארוחות ועוד ארוחת צ'יט פחמימתית ואפשר גם לאכול בלי הכרה.

כל אחד יגיב לזה אחרת אז תחליט בעצמך מה הכי טוב לך.

ועוד שאלה? האם עדיף לעשות צ׳יט פעם בשבוע רק יום אחד בשבת (מהבוקר עד מוצש)
???
אתה יכול לעשות פעם בשבוע יום מלא, לא צריך לשחק עם השעות. פשוט מהרגע שאתה קם עד שהולך לישון. שעות זה פונקציה מיותרת כשמדברים על דברים כאלה

ועוד שאלה אחרונה, תגידו במידה ועיתי היום בבוקר שקילה שבועית ויצא לי משקל 77.5

ולאחר כמה שעות בצהריים אחרי שאכלתי איזה 700 קלוריות ואחרי זה נכנסתי לשירותים, ושוב שקלתי את עצמי והפעם המשקל שלי ירד ל77
בין שעה לשעה אתה יכול לראות משקלים שונים בפערים גדולים יותר גם.
תשקל בקביעות ותראה את המגמה, זה מה שחשוב

• פותח/ת השרשור
יש לזה כמה גישות, אפשר להעלות קלוריות ל500-1000 מעל הנייטרלי אפשר לאכול חלק מהארוחות ועוד ארוחת צ'יט פחמימתית ואפשר גם לאכול בלי הכרה.

כל אחד יגיב לזה אחרת אז תחליט בעצמך מה הכי טוב לך.

אתה יכול לעשות פעם בשבוע יום מלא, לא צריך לשחק עם השעות. פשוט מהרגע שאתה קם עד שהולך לישון. שעות זה פונקציה מיותרת כשמדברים על דברים כאלה

בין שעה לשעה אתה יכול לראות משקלים שונים בפערים גדולים יותר גם.
תשקל בקביעות ותראה את המגמה, זה מה שחשוב

תודה רבה רבה אחי,
ותגיד בקשר להעמסה פעם בשבוע צ׳יט מהבוקר עד הערב לא אמור לפגוע בחיטוב?כאילו השאלה שלי אם עדיף פעם בשבועיים או סבבה פעם בשבוע

לציין שאני אוכל כל יום עד 100 גרם פחמימה

ותודה

אם אחת לשבוע לא גורם לך להאטה בירידה במשקל אז תמשיך עם זה

Back
למעלה תחתית