עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכלל כל מידע שאפשר אני אשמח כי הישתמשתי עד עכשיו ב-INCA לא רע..אבל החלטתי לנסות סיירוקס יש זיופים ?(זה אחרי שלקחתי סינטרופ)כי קראתי עליהם דברים די טובים..ואם יש למישהו מושג אם קיימים כפסולות של וינסטרול או שזה זיוף?
ttp://www.lbs.co.il/showthread.php?p=27981 הנה קישור אחי שמצאתי פה באתר לגבי חומרים של סירוקס.אני כבר לא יודע למי להאמין כל מה שאני לוקח לכל אחד יש דעה אחרת וזה מתסבך.בכל אופן התחלתי סייקל של טרן אצאטט וינסטרול בכפסולות(שאומרים שזה זיוף אבל בכל זאת אני מנסה)וטסט פרפיונאט מה דעתך?
ttp://www.lbs.co.il/showthread.php?p=27981 הנה קישור אחי שמצאתי פה באתר לגבי חומרים של סירוקס.אני כבר לא יודע למי להאמין כל מה שאני לוקח לכל אחד יש דעה אחרת וזה מתסבך.בכל אופן התחלתי סייקל של טרן אצאטט וינסטרול בכפסולות(שאומרים שזה זיוף אבל בכל זאת אני מנסה)וטסט פרפיונאט מה דעתך?
אח'שלי אני "משתמש" כבר 4 שנים(לצערי...😣)אני אחרי שני סייקלים של מסה הכוללים בין היתר אנדרול-אנבול-דקה..הטרן אני משלב עם הטסט פרפיונאט 1CC מכל אחד יום כן יום לא +וינסטרול 2 כדורים ביום.דעתך?😃
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=5סלח לי על הבורות אבל אני קצת חדש פה איך נכנסים לפורום?