הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי חברה

• פותח/ת השרשור avivss
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
בכלל כל מידע שאפשר אני אשמח כי הישתמשתי עד עכשיו ב-INCA לא רע..אבל החלטתי לנסות סיירוקס יש זיופים ?(זה אחרי שלקחתי סינטרופ)כי קראתי עליהם דברים די טובים..ואם יש למישהו מושג אם קיימים כפסולות של וינסטרול או שזה זיוף?

בכלל כל מידע שאפשר אני אשמח כי הישתמשתי עד עכשיו ב-INCA לא רע..אבל החלטתי לנסות סיירוקס יש זיופים ?(זה אחרי שלקחתי סינטרופ)כי קראתי עליהם דברים די טובים..ואם יש למישהו מושג אם קיימים כפסולות של וינסטרול או שזה זיוף?

אני לא מבין קראת על סיירוקס שהם טובים? מוזר אני לא הצלחתי למצוא שום ביקורת עליהם שמע אני לא משתמש בסיירוקס או סיינטרופ אבל לפי מה שהחברה פה אומרים זה לא רע לגבי סיינטרופ הייתה לא מזמן החלפת בעלות ועד כמה שאני יודע הבעלים של אקסיו הם הבעלים החדשים של סיינטרופ
לאקסיו יש מוניטין לא רע למרות שהיו להם פישולים לפני כמה זמן אבל הבנתי שהבאטצ'ים האחרונים שלהם סבבה. לגביי סיינטרופ החומרים הישנים שלהם יש מוניטין מעורב כי יש הרבה זיופים של הליין הזה בגדול אני הייתי הולך על משהו יותר מבוסס מזה אחי אז נכון שזה הכי זמין בארץ אבל אני הייתי חוקר יותר לעומק כדי לראות אם יש אופציות יותר טובות

• פותח/ת השרשור
ttp://www.lbs.co.il/showthread.php?p=27981 הנה קישור אחי שמצאתי פה באתר לגבי חומרים של סירוקס.אני כבר לא יודע למי להאמין כל מה שאני לוקח לכל אחד יש דעה אחרת וזה מתסבך.בכל אופן התחלתי סייקל של טרן אצאטט וינסטרול בכפסולות(שאומרים שזה זיוף אבל בכל זאת אני מנסה)וטסט פרפיונאט מה דעתך?

ttp://www.lbs.co.il/showthread.php?p=27981 הנה קישור אחי שמצאתי פה באתר לגבי חומרים של סירוקס.אני כבר לא יודע למי להאמין כל מה שאני לוקח לכל אחד יש דעה אחרת וזה מתסבך.בכל אופן התחלתי סייקל של טרן אצאטט וינסטרול בכפסולות(שאומרים שזה זיוף אבל בכל זאת אני מנסה)וטסט פרפיונאט מה דעתך?

אני מכיר את הקישור פה באתר לסירוקס הבעיה היא שזה אחד מקורות היחידים באינטרנט לגבהם מה שמעלה לי גבה בכל מקרה ככה זה עם UG לכל אחד תהייה דעה שונה לוקח זמן להבין מי מזיין תשכל ומי באמת טוב לגבי ווינסטרול בכפסולות אני לא הייתי לוקח זה בטוח זיוף אבל מצד שני גם לא הייתי לוקח וינסטרול בכלל חחח לא אוהב את החומר הזה לגבי הסייקל שלך אם תפרט יותר כגון ניסיון שלך עם סייקלים מינונים וכו אני אביע את דעתי ככה קשה מאוד להביע דיעה מלומדת

לא יודע אם זה זיוף, אבל ב100% זה לא יעבוד, טרן אצטט חייב להגיע בזריקות בלבד, אחרת הוא מתפרק ישר בכבד.
לגבי וינסטרול, הוא חייב לעבור תהליך ייצור בכדורים, אם תיקח את החומר הפעיל בקפסולות, החומר לא יעבוד. זה בדיוק אותו דבר שאקמול מיוצר בכדורים ולא בקפסולות, יש סיבה לזה.
בקיצר, זרוק מה שיש אצלך לפח ותיקח סייקל נורמלי, אני יודע מי מכר לך את השטויות האלו, לא אפרסם את זה כאן.

להבא, לפני שאתה מתחיל סייקל, תפרסם אותו כאן ואז ניתן לך חוות דעת, אם היית מפרסם יכול להיות שכבר אז הייתי מזהיר אותך מלקנות את השטויות האלו.

מציע לך לקרוא את המדריכים בפורום.

אם זה לא סייקל מתקדם אני נגד השימוש בטרן כל כך מוקדם הייתי משתמש במשהו יותר "קל" כמו מסטרון
על איזה מינונים מדובר?

• פותח/ת השרשור
אח'שלי אני "משתמש" כבר 4 שנים(לצערי...😣)אני אחרי שני סייקלים של מסה הכוללים בין היתר אנדרול-אנבול-דקה..הטרן אני משלב עם הטסט פרפיונאט 1CC מכל אחד יום כן יום לא +וינסטרול 2 כדורים ביום.דעתך?😃

אח'שלי אני "משתמש" כבר 4 שנים(לצערי...😣)אני אחרי שני סייקלים של מסה הכוללים בין היתר אנדרול-אנבול-דקה..הטרן אני משלב עם הטסט פרפיונאט 1CC מכל אחד יום כן יום לא +וינסטרול 2 כדורים ביום.דעתך?😃

סבבה אם לקחת טרן בעבר ואתה יודע איך אתה מגיב לזה מעולה לגבי המינונים זה בסדר גמור במקום הוינסטרול הייתי מחליף למסטרון חומר הרבה יותר טוב ואם כבר וינסטרול אז בטח לא אורלי
ולהרוג תכבד רק בזריקות

• פותח/ת השרשור
מישהו אולי יודע אם קיים אפדרין בכפסולות או שזה זיוף?ואיפה נעלמו כל החומרים של NORMA?השוק מוצף בסינטרופ וסירוקס.התחלתי סייקל שלהם נראה איזו תוצאות יהיו.מישהו ניסה???

כן אני לקחתי פעם בכפסולות ממש מזמן אבל מה זאת אומרת לאן נעלמו תלוי איפה וממי אתה קונה השוק תמיד היה מוצף בסיינטרופ הבנתי שאם הבעלים החדשים החומר הנוכחי לא רע סיינטרופ ואקסיו תחת אותה בעלות עכשיו למרות שאני מעדיף UG אחרים לאקסיו יש מוניטין לא רע למרות שהם פיספסו לא מזמן אבל זה היה תחת הבעלים הישנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית