עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כבר כמה אימונים מתסף DMAA עם C4 ו1MR לסירוגין והתוצאות פשוט פצצה!
אני באמת לא יודע אם זה משפיע פיזית כל כך חזק או שזה יותר פסיכולוגי אבל המשקלים עולים, האינטנסיביות עולה ומשום מה אני קצת עצבני באימון וזה נותן עוד אטרף.
וכל זה עם 25 מ''ג... בפעם הראשונה לא הרגשתי את זה כל כך אבל בפעמים שאחרי עפתי.
50 לדעתי מוגזם...החברה הצהירה שאסור לעבור שימוש של יותר מ100 מ''ג ב24 שעות...תזהר עם זה.
יכול להיות שהמינונים שקריים או שהמוצר עצמו לא באמת מה שהצהירו שהוא , 100 מ״ג זה המון !!!!!טוב, היום ניסיתי על קיבה ריקה 100 מ"ג + 5 גרם בטא אלנין.... שום דבר !!! בקיצור סתם הרעיפו פה בפורם שמדובר ב"תרופת" פלא.... הקיצר נמכור את זה.....
טוב, היום ניסיתי על קיבה ריקה 100 מ"ג + 5 גרם בטא אלנין.... שום דבר !!!
בקיצור סתם הרעיפו פה בפורם שמדובר ב"תרופת" פלא.... הקיצר נמכור את זה.....
BLAST מצאת לי אולי במקרה גם אבקה כמו שלך?באמת תבדוק מאיפה קנית את המוצר...בחור בשם נתנאל כאן בפורום שוקל 120 קג ותיסף 25 מג כמו שהחברה המליצה והתוצאות היו מעולות.
כנ״ל לגביי אני עם 25 מג ורואים שינוי.
כמה זמן לפני האימון אתה לוקח את זה?
והאם על בטן ריקה?
אתה משחק פה עם מ"ג של חומר שלא כ"כ חוקי בכמה ארצות ואני חושב שיש סיבה לכךטוב, היום ניסיתי על קיבה ריקה 100 מ"ג + 5 גרם בטא אלנין.... שום דבר !!!
בקיצור סתם הרעיפו פה בפורם שמדובר ב"תרופת" פלא.... הקיצר נמכור את זה.....
אני חושב שהמינונים שלו של הכדורים שקריים ,100 מ"ג גם לבחור ששוקל 200 שרק התחיל עם החומר הזה זה הרבהאתה משחק פה עם מ"ג של חומר שלא כ"כ חוקי בכמה ארצות ואני חושב שיש סיבה לכך
אל תקפוץ למים העמוקים לפני שלמדת לשחות..אני חושב ש100 מ"ג לבחור כמוך זה יותר מידי
מה שניתן להסיק הוא בסופו של יום החומר לא חוקי..אני חושב שהמינונים שלו של הכדורים שקריים ,100 מ"ג גם לבחור ששוקל 200 שרק התחיל עם החומר הזה זה הרבה