הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Dimethylhexanamine (60 Caps)

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
הבאתי מחו"ל את התוסף שכולנו מכירים Dimethylhexanamine (60 Caps)

הוא מגיע בקפסולות של 50 מ"ג - 60 קפסולות 150 ש"ח

עדיף בכדורים על אבקה עם מיני סקופ ?

50 מ"ג זה לא הרבה מידי ?

אני חושב שזה הרבה להתחלה , באיביי מכרו באבקה [נתנאל הזמין] והביאו לו מיני סקופ של 25 מ"ג וכתבו בהוראות שם לא להתחיל עם יותר מזה , נתנאל שוקל 100 + והוא אמר שהוא מאוד הרגיש את זה ! אם יש לך קו באמצע הכדור אין בעיה לחתוך אותו כי כל חצי מכיל כמו שווה של 25 מ"ג אם לא אז אם תחצה אותו אתה לא תקבל כמו שווה בכל חצי למשל יכול להיןת: 30 חצי אחד 20 חצי שני

• פותח/ת השרשור
עם מה לשלב את הכדור ? כמה זמן לפני אימון ? האם על בטן ריקה ? אימון מתבצע אצלי בשש וחצי בבוקר ואני לוקח לפני אימון 10 גרם בטא אלנין (שקניתי ממך דני 😃 ) בשביל מרץ . אני שוקל 85קילו. דרך אגב על הקופסא רשום שמתאמנים ותיקים בעלי טולורנס גבוה יכולים לקחת 2-3 כדורים...
מחר אני אנסה פעם ראשונה בבוקר ואתן חוות דעת

אתה יכול לשלב עם קפאין ועם הבטא אלנין, קפאין אתיל אסטר גם יהיה מעולה , תעשה לך שיחק 30~ דקות לפני האימון

וכן על בטן ריקה

100-150 נשמע לי מינון מוגזם ומסוכן !

אני כבר כמה אימונים מתסף DMAA עם C4 ו1MR לסירוגין והתוצאות פשוט פצצה!
אני באמת לא יודע אם זה משפיע פיזית כל כך חזק או שזה יותר פסיכולוגי אבל המשקלים עולים, האינטנסיביות עולה ומשום מה אני קצת עצבני באימון וזה נותן עוד אטרף.
וכל זה עם 25 מ''ג... בפעם הראשונה לא הרגשתי את זה כל כך אבל בפעמים שאחרי עפתי.
50 לדעתי מוגזם...החברה הצהירה שאסור לעבור שימוש של יותר מ100 מ''ג ב24 שעות...תזהר עם זה.

• פותח/ת השרשור
טוב, היום ניסיתי פעם ראשונה את התוסף, לקחתי בבוקר על בטן ריקה כדור אחד של 50 מ"ג + 5 גרם בטא אלנין,

להגיד שהרגשתי משהו מיוחד ?? עד עכשיו אני לא מרגיש כלום !!! כולה הרגשתי קצת דופק יותר חזק וזהו

אני אנסה עוד פעם אחת ואם לא ארגיש כלום (לא ברור לי בכלל מה צריך להרגיש - אולי אני מצפה יותר מידי) אמכור....

אני כבר כמה אימונים מתסף DMAA עם C4 ו1MR לסירוגין והתוצאות פשוט פצצה!
אני באמת לא יודע אם זה משפיע פיזית כל כך חזק או שזה יותר פסיכולוגי אבל המשקלים עולים, האינטנסיביות עולה ומשום מה אני קצת עצבני באימון וזה נותן עוד אטרף.
וכל זה עם 25 מ''ג... בפעם הראשונה לא הרגשתי את זה כל כך אבל בפעמים שאחרי עפתי.
50 לדעתי מוגזם...החברה הצהירה שאסור לעבור שימוש של יותר מ100 מ''ג ב24 שעות...תזהר עם זה.

מחזק פלוס 😲

• פותח/ת השרשור
טוב, היום ניסיתי על קיבה ריקה 100 מ"ג + 5 גרם בטא אלנין.... שום דבר !!!
בקיצור סתם הרעיפו פה בפורם שמדובר ב"תרופת" פלא.... הקיצר נמכור את זה.....

טוב, היום ניסיתי על קיבה ריקה 100 מ"ג + 5 גרם בטא אלנין.... שום דבר !!! בקיצור סתם הרעיפו פה בפורם שמדובר ב"תרופת" פלא.... הקיצר נמכור את זה.....
יכול להיות שהמינונים שקריים או שהמוצר עצמו לא באמת מה שהצהירו שהוא , 100 מ״ג זה המון !!!!!

באמת תבדוק מאיפה קנית את המוצר...בחור בשם נתנאל כאן בפורום שוקל 120 קג ותיסף 25 מג כמו שהחברה המליצה והתוצאות היו מעולות.
כנ״ל לגביי אני עם 25 מג ורואים שינוי.

כמה זמן לפני האימון אתה לוקח את זה?
והאם על בטן ריקה?

באמת תבדוק מאיפה קנית את המוצר...בחור בשם נתנאל כאן בפורום שוקל 120 קג ותיסף 25 מג כמו שהחברה המליצה והתוצאות היו מעולות.
כנ״ל לגביי אני עם 25 מג ורואים שינוי.

כמה זמן לפני האימון אתה לוקח את זה?
והאם על בטן ריקה?
BLAST מצאת לי אולי במקרה גם אבקה כמו שלך?

אתה משחק פה עם מ"ג של חומר שלא כ"כ חוקי בכמה ארצות ואני חושב שיש סיבה לכך
אל תקפוץ למים העמוקים לפני שלמדת לשחות..אני חושב ש100 מ"ג לבחור כמוך זה יותר מידי

אתה משחק פה עם מ"ג של חומר שלא כ"כ חוקי בכמה ארצות ואני חושב שיש סיבה לכך
אל תקפוץ למים העמוקים לפני שלמדת לשחות..אני חושב ש100 מ"ג לבחור כמוך זה יותר מידי
אני חושב שהמינונים שלו של הכדורים שקריים ,100 מ"ג גם לבחור ששוקל 200 שרק התחיל עם החומר הזה זה הרבה

אני חושב שהמינונים שלו של הכדורים שקריים ,100 מ"ג גם לבחור ששוקל 200 שרק התחיל עם החומר הזה זה הרבה
מה שניתן להסיק הוא בסופו של יום החומר לא חוקי..
וזה כמו לעשות עסקה עם השטן..אף אחד לא יבטיח לך חומר טוב ויכולים להיות המון זיופים כי הרי למי תתלונן אח"כ?

• פותח/ת השרשור
טוב, ניסיתי עוד פעם ולא הרגשתי שום דבר, מי שמעוניין בחומר יכול לפנות אלי בפרטי, אין לי כל שימוש בו.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית