הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת תפריט ניטרלי

bargol5

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
ראשלצ
ממחר תפריט ניטרלי עד החורף ואז מסה!!!!
גובה:175
משקל:58
rmr:2000
ערכים:
סה"כ קלוריות:
1895 קלוריות
סה"כ חלבון:
137.7 גרם
סה"כ שומן:
75.2 גרם
סה"כ פחמימות:
166.7 גרם
סה"כ סיבים תזונתיים:
36 גרם
אני בכוונה מחסיר מאה קלוריות לטעויות חישוב ליציאות עם חברים ועוד בימים שאגלתי לפי התפריט אני אוכל עוד משהו להשלים

תנו חוות דעת בבקשה ותודה!

58 קילו וגובה 1.75, למה אתה מחכה לחורף עם המסה ? תתחיל כבר עכשיו למה אתה מחכה בדיוק ??

• פותח/ת השרשור
אני לא שחיף וחוץ מזה הולכים לים לבריכה עדיין קיץ לעשות רושם טוב:161bd:

אני לא שחיף וחוץ מזה הולכים לים לבריכה עדיין קיץ לעשות רושם טוב:161bd:
מהניסיון שלי יהיה לך רושם וגוף הרבה יותר יפה אם תתחיל מאסה עכשיו , זה שאתה מתחיל מאסה לא אומר שכבר מחר בבוקר יהיה לך כרס יקח לפחות כמה חודשים במידה ותעשה מאסה בשכל ולא תתחיל לאכול מכל הבא ליד.

• פותח/ת השרשור
מהניסיון שלי יהיה לך רושם וגוף הרבה יותר יפה אם תתחיל מאסה עכשיו , זה שאתה מתחיל מאסה לא אומר שכבר מחר בבוקר יהיה לך כרס יקח לפחות כמה חודשים במידה ותעשה מאסה בשכל ולא תתחיל לאכול מכל הבא ליד.
אז אני יעשה שבועיים נטרלי ואז אני לתפריט הזה אני יוסיף כל פעם שאני נתקע 100-200 קל (אני רוצה לעשות מסה נקייה עד כמה שאפשר)

אבל הערכים טובים??

לא , לא החשבתה את האימונים שלך\פעילויות שלך אפילו שאתה הולך עם חברים לקניון לטייל תחשיב את זה

אוקיי אז אני יוסיף מאה קלוריות משומן
תוסיף 100 מהשומן אם אתה כל היום מול המחשב אם אתה כול היום מסתובב הולך לים עם חברים וכו... אתה יכול להוסיף בכיף 500קלוריות.

• פותח/ת השרשור
תוסיף 100 מהשומן אם אתה כל היום מול המחשב אם אתה כול היום מסתובב הולך לים עם חברים וכו... אתה יכול להוסיף בכיף 500קלוריות.
אני כל הזמן מתלבט אם להוסיף עוד קלוריות כי זאת פעם ראשונה שאני עושה תפריט...
אני מתאמן כבר כמה חודשים ולא עליתי ואו ירדתי במשקל ואכלתי פחות מהRMR ולא היה שינוי במשקל אז או שלא חשבתי נכון או שמשהו דפוק פה או שאכלתי נשנושים מעבר לכמות שחשבתי
בקיצור החלטתי שאני רוצה להתחזק והכנתי תפריט בתקווה שזה יעזור

Back
למעלה תחתית