הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחיר באנדל בזק+בזק בינלאומי

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה. רק לא הצלחתי להבין בדיוק מה התפקיד של המודם בסיפור הזה? כלומר מדוע הראוטר צריך להיות מחובר למודם? אני מקווה שזה לא אומר שאצטרך להשתמש בחייגן כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט.

אגב, באיזה חוט בדיוק אני מחבר את הראוטר למודם? כבל RJ45 רגיל?

אגב, המוקדן אמר שהמודם מגיע גם ככה עם הטכנאי אז אין צורך ללכת לקנות

נערך לאחרונה:
תודה רבה על התשובה. רק לא הצלחתי להבין בדיוק מה התפקיד של המודם בסיפור הזה? כלומר מדוע הראוטר צריך להיות מחובר למודם? אני מקווה שזה לא אומר שאצטרך להשתמש בחייגן כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט.

אגב, באיזה חוט בדיוק אני מחבר את הראוטר למודם? כבל RJ45 רגיל?

אגב, המוקדן אמר שהמודם מגיע גם ככה עם הטכנאי אז אין צורך ללכת לקנות
המודם מביא לך את התשתית של בזק, הראוטר מביא לך להתחבר חוטית/אלחוטית ללא חייגן. אתה יכול להפוך את המודם לראוטר ולהתחבר ללא חייגן, אך זה דורש שינוי הגדרות שאני לא בטוח מה הן ולא תקבל תמיכה לעשות את זה (אני חושב, צריך לברר עם בזק).
אתה מחבר את המודם לראוטר עם כבל CAT5 שלו יש יציאות RJ45 (הכוונה שלך הייתה נכונה, ה RJ45 זה סה"כ הסוף של החיבור, הכבל עצמו נקרא CAT5 בשמו הוא כבל רשת).
בראוטר יש פיצ'רים נוספים כמו לדוגמה פיירוואל, למתקדמים יש יציאות USB לשיתוף מדייה בין מחשבים ברשת, בקרת הורים במידה ויש ילדים בבית ולא רוצים שיצפו בתכנים לא ראויים וכן הלאה.
אם אתה רוכש ראוטר, וחושב על לשדרג את האינטרנט בעתיד לאזור ה 100MB, אתה תצטרך לרכוש ראוטר חזק יחסית לדוגמה סידרה E3000 או E4000 של Linksys, אחרת זה לא יסחוב. בשביל 10-30MB כל ראוטר של TP-LINK ב 150-250 ש"ח יעשה את העבודה.

אל תשבור את הראש עם לקנות מודם, תשקיע בראוטר נורמלי אבל כמו שמושון אמר, כל עוד זה בטווח ה-30MB כל מודם נורמלי של TP-Link יעשה את העבודה. שים רק לב שאם יש לך קירות ממ"ד בבית (לא חייב להיות חדר ממ"ד, יכול להיות גם קירות תומכים באמצע הדירה) תצטרך מודם עם שידור יחסית חזק.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם. נקנה ראוטר TP LINK WR941ND. עלה 200 שח. יש לו 3 אנטנות אז מקווה שזה יתן קליטה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית