הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| לקנות שוב שורף שומן ?

matany0001

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
אהלן יש לי שאלה..
בתחילת החופש קניתי שורף שומן
Xenadrin Xtreme קסנדרין אקסטרים - 90 טבליות (http://www.**********.org/Index.asp?CategoryID=101&ArticleID=808)

במהלך החופש לא תמיד הקפדתי עם הכדור היו לי הפסקות של לפעמים שבוע, ופה יום שם יום..
עשיתי ספורט כל החופש, אבל לא שמרתי על תזונה נכונה בכלל אכלתי הרבה שטויות.. ויצא שלא ראיתי תוצאות מהכדור אבל יש לאוכל השפעה על התוצאות?

השאלה שלי שעכשיו אני שוב במסגרת, ואני יכול להקפיד על תזונה נכונה וספורט, האם כדי לי לקנות שוב את הכדור? יהיה לזה השפעה אחרת הפעם?

מה אתם ממליצים?
תודה רבה.

לא יהיה לזה שום השפעה , מאזן קלורי שלילי +סבלנות זאת תהייה הדרך הנכונה ביותר לראות תוצאות
כל שורפי השומן החוקיים הם חרטא , אם אתה צריך מרץ תקנה כדורי קפאין עולה גרושים !

לא יהיה לזה שום השפעה , מאזן קלורי שלילי +סבלנות זאת תהייה הדרך הנכונה ביותר לראות תוצאות
כל שורפי השומן החוקיים הם חרטא , אם אתה צריך מרץ תקנה כדורי קפאין עולה גרושים !

תאכלס,רק קפאין!

אלא אם כן מדובר בחומרים שחוקיותם מוטלת בספק או בכלל לא כמו קלן/אפדרין/יוהימבין או DNP, זה בזבוז כסף. תשתה הרבה קפה שחור.

כל עוד זה חוקי, מיותר לגמרי..

• פותח/ת השרשור
זה חוקי תקרא על המוצר מוכרים אותו בישראל-בודי..

הדילמה שלי אם זה להוציא עכשיו 200 שקל על זה, מצד אחד יש על זה ביקורות מצויינות כולם אומרים שזה עזר להם.
לי זה לא עזר לי לא הייתי רציני בתהליך, אבל אני מתלבט אם לקנות שוב.

לא,מוצר חסר ערך לטעמי...
עדיף להצטייד בקפאין טהור,זה ממילא נותן אותו אפקט רק ביותר זול.

Back
למעלה תחתית