סמסונג הפסידה במשפט לאפל ותשלום פיצויים של 1.05 מיליארד דולר

למי שאמר שזה לא פרסום טוב לסמסונג :

ציטוט:
גוטיירז סבור כי המשפט אולי הסתיים בקנס גדול עבור סמסונג - אך החברה זכתה לפרסום רחב היקף שעשוי להשפיע לטובה על הפופולריות שלה. לדברי גוטיירז, מאז תום המשפט הוא נתקל בארבע קבוצות שונות של אנשים שהגיעו לאותה מסקנה לגבי משפט אפל סמסונג: ששתי החברות הן בעצם אותה חברה.
"הם לא מבינים את פרטי המשפט ולא באמת אכפת להם. מה שהם יודעים זה שבמשפט נקבע שסמסונג זהה לאפל", כתב. לדבריו, הצרכנים המבולבלים שמתייחסים לחברות כזהות ומקבלים בחיפוש גוגל הפרשי מחירים גדולים כל כך - בוחרים במוצריה של סמסונג. לדבריו, אחד האנשים שנתקל בהם סיפר לו שפסק הדין גרם לו "לחשוב פעמיים" על סכום הכסף שהוציא על המקבוק שלו, ואחר אמר ששקל להחזיר את האייפד לאחר שגילה את מחירי הטאבלטים של סמסונג ברשת. גוטיירז מסכם כי משפט הפטנטים היה למעשה: "מסע פרסום בשווי מיליארד דולר" עבור סמסונג

אנשים בארה"ב הם לא הכי חכמים בעולם והסיבה שהם קונים אפל זה כי זה אמריקאי ברגע שהם יכירו קצת אלטרנטיבות זה ישתנה.
סמסונג קיבלה פרסום גדול ואני לא מאמין שבאמת יפסיקו שיווק של סמסונגים בארה"ב כי זה יהרוג את השוק בארה"ב ואני לא בטוח שהם ירצו שזה יקרה

• פותח/ת השרשור
שגוטיירז יתמודד עם ירידת המנייה של סמסונג ועם הפחד שלה שהולכים להקפיא את השיווק של כמה מהמכשירים המובילים שלה בארה"ב. למרות שאני לא מאמין שסמסונג ממש תינזק, זה בטח לא פרסום ששווה מיליארד דולר, ובטח שאי אפשר להסיק את זה מטוקבקים ברחבי הרשת כמו "אני לא קונה אפל יותר!" (אצלי בגרמניה יש כבר רשימת המתנה לאייפון 5, שעדיין לא הוכרז).
גוטיירז כנראה שכח שבפעם האחרונה שאפל זכתה במשפט, נגד חברה שמכרה מחשבים נייחים משלה עם מערכת ההפעלה של אפל, החברה פשטה את הרגל.

שגוטיירז יתמודד עם ירידת המנייה של סמסונג ועם הפחד שלה שהולכים להקפיא את השיווק של כמה מהמכשירים המובילים שלה בארה"ב. למרות שאני לא מאמין שסמסונג ממש תינזק, זה בטח לא פרסום ששווה מיליארד דולר, ובטח שאי אפשר להסיק את זה מטוקבקים ברחבי הרשת כמו "אני לא קונה אפל יותר!" (אצלי בגרמניה יש כבר רשימת המתנה לאייפון 5, שעדיין לא הוכרז).
גוטיירז כנראה שכח שבפעם האחרונה שאפל זכתה במשפט, נגד חברה שמכרה מחשבים נייחים משלה עם מערכת ההפעלה של אפל, החברה פשטה את הרגל.

אתה חושב שסמסונג תינזק עד כדי כך?
ומה הבעיה שסמסונג גנבו את העיצוב של אפל? כולם גונבים רעיונות מכולם.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכל המשפט הזה מגוחך. אני בכלל חושב שרעיון של פטנטים הוא מגוחך. אבל צריך להבין שמשהו מאוד מהותי השתנה בפסיקה הזאת. חברות תמיד תבעו אחת את השנייה על פטנטים וקשקושים במטרה לקבל תמלוגים או פשוט הכרה. זה ב-99% מהמקרים נסגר בין עורכי דין. ברגע שבית משפט פסק כזה סכום פיצוי לטובת חברה מסוימת זה אומר שהכללים השתנו ושעכשיו החברה הזאת יכולה לרכב על הגל ולהגדיל את דרישות הפיצויים. אני לא חושב שסמסונג עד כדי כך תינזק אבל זה כן מדובר בנזק לא קטן כי כמו שאמרתי, חוץ מהפיצויים שהם יחסית זניחים לרווחי החברה, הדבר גורר גם ירידות מניות, איסורי שיווק, בעיות עם מכשירים עתידיים ובעיות בין סמסונג לפרטנרית שלה גוגל.

למישהו בכלל יש ספק?

חוץ מזה שחלק מהתמונות שם מזוייפות ולסמסונג בכלל אין כניסות רחבות כמו בתמונה
לא היה לי כוח לענות לך אבל הנה בחור שקיבץ את הכל ביחד אז כך...
5195630_460s.jpg

3448677593.jpg

נערך לאחרונה:

איזה קובץ של שטויות.... מה בדיוק מזוייף בתמונות שהבאתי?
מר לטיסימוס הגיב לך על ה-F700 ואני לא רואה שום בעיה בציטוטים של סטיב ג'ובס.
אם לסמסונג היה קייס נגיד של העתקות הם היו מציגים אותו בבית המשפט, במקום זה הם בחרו להצדיק את הגניבה שלהם בכך שאפל הביאה לעולם את הרעיון
ועל מנת שהצרכן יהנה ותהיה תחרות חופשית זה בסדר...

איזה קובץ של שטויות.... מה בדיוק מזוייף בתמונות שהבאתי?
מר לטיסימוס הגיב לך על ה-F700 ואני לא רואה שום בעיה בציטוטים של סטיב ג'ובס.
אם לסמסונג היה קייס נגיד של העתקות הם היו מציגים אותו בבית המשפט, במקום זה הם בחרו להצדיק את הגניבה שלהם בכך שאפל הביאה לעולם את הרעיון
ועל מנת שהצרכן יהנה ותהיה תחרות חופשית זה בסדר...
אפל לא הביאה לעולם שום רעיון זאת הבעיה, הדבר היחיד שאפל הביאה זה לרשום על עצמה 1000 פטנטים
הבאתי לך תמונה למעלה על כל פטנט של אפל, מישו כבר עשה אתזה לפני, אם זה הצורה של המכשיר ואם זה האייקונים על המסך.
זה כמו שחברות כמו סמסונג וטושיבה יתחילו לתבוע אחת את השניה על זה שהטלויזיות שלהן נראות אותו דבר
אין מה לעשות היום כל הסמרטפונים נראים אותו דבר כי אין יותר כפתורים הכל טאצ' אף אחד לא יוציא מסך משולש ולא עיגול כולם מלבניים
על איזה חופש תחרותי אתה מדבר? אני קונה מכשירים של סמסונג כי היא מייצרת מכשיר פי 2 יותר טוב ומוכרת אותו לפחות ב100$ פחות.
המשפט הזה רק מגביל את החופש תחרותיות ומזיין את הצרכן במחירים יותר גבוהים ופחות בחירה במכשירים.

• פותח/ת השרשור
אני אוהב את הטיעונים המגוחכים האלה שמראים חוסר הבנה בסיסית בצורה שהדברים עובדים. אני זוכר מצוין את התקופה לפני האייפון, גם אז הייתי גאדג'ט פריק ולא היה בסביבה שום דבר שבכלל משתווה לאייפון. המילה החמה הייתה בלקברי יחסית מעפן ועל סמסונג אנשים בכלל לא השתינו. אפל לא המציאה שום דבר ובכל זאת כל חברה שעלתה על הגל העתיקה את האייפון, לא את הנוקיה N62 ולא את מגוון הטלפונים הכושלים שסמסונג הוציאה (קראנו לזה אז "טלפון בלונדיניות").בוא אחי, תרכיב מכל הדברים שכבר יש משהו אחד שיצליח על הפעם הראשונה ושכולם יעתיקו ממך. הרי הכל כבר קיים! ואגב, אתה קצת לא מתמצא בחומר. לאפל שורה שלמה של פטנטים שאף אחד לפניהם לא עשה. בוא תראה לי מכשיר אחד עם מולטי טאץ' לפני האייפון, או מוצר אחד שמצליח לחקות את ה-trackpad של המק.

אני אוהב את הטיעונים המגוחכים האלה שמראים חוסר הבנה בסיסית בצורה שהדברים עובדים. אני זוכר מצוין את התקופה לפני האייפון, גם אז הייתי גאדג'ט פריק ולא היה בסביבה שום דבר שבכלל משתווה לאייפון. המילה החמה הייתה בלקברי יחסית מעפן ועל סמסונג אנשים בכלל לא השתינו. אפל לא המציאה שום דבר ובכל זאת כל חברה שעלתה על הגל העתיקה את האייפון, לא את הנוקיה N62 ולא את מגוון הטלפונים הכושלים שסמסונג הוציאה (קראנו לזה אז "טלפון בלונדיניות").בוא אחי, תרכיב מכל הדברים שכבר יש משהו אחד שיצליח על הפעם הראשונה ושכולם יעתיקו ממך. הרי הכל כבר קיים! ואגב, אתה קצת לא מתמצא בחומר. לאפל שורה שלמה של פטנטים שאף אחד לפניהם לא עשה. בוא תראה לי מכשיר אחד עם מולטי טאץ' לפני האייפון, או מוצר אחד שמצליח לחקות את ה-trackpad של המק.
השימוש הראשון של המולטי טאצ' על מסכים היה בשנת 2001/2 על ידי חברה יפנית או משו בסגנון אם זה כזה חשוב אני ימצא אתזה.
אני חושב שאתה לא מבין אותי ידידי...לא אמרתי שבתקופה של האייפון הראשון היה משו שיתחרה איתו כל הכבוד לאפל שלקחו 20 רעיונות והרכיבו למוצר שאף אחד לא הכיר אז
הכל טוב ויפה, אבל משם ועד לתבוע חברות אחרות על שטויות יש דרך ארוכה ועוד חברה שסיפקה לאפל חלקים במשך תקופה ארוכה.
ועוד יותר גרוע לקחת רעיונות של אחרים ולרשום את הפטנט על עצמם.
היום אתה יכול להביא מכשיר פי 2 יותר טוב מאייפון במחיר הרבה יותר זול, כן זה לקח תקופה עד שהאנדרואיד התחיל להתחרות בIOS אבל הנה זה קרה
ולא רק שהוא הצליח להתחרות הוא גם הולך לעקוף אותו וכל זה במחיר יותר זול
אז למה שאנחנו נידפק בגלל איזה חברה מטומטמת שחושבת פינות עגולות זה פטנט ?
אני לא רואה חברות מקררים תובעות אחת את השניה על זה שהם הראשונות שהוציאו את המקפיא למטה ולא למעלה.
אחרי זה אנשים מתלוננים על המחירים הגבוהים בשוק.

השימוש הראשון של המולטי טאצ' על מסכים היה בשנת 2001/2 על ידי חברה יפנית או משו בסגנון אם זה כזה חשוב אני ימצא אתזה.
אני חושב שאתה לא מבין אותי ידידי...לא אמרתי שבתקופה של האייפון הראשון היה משו שיתחרה איתו כל הכבוד לאפל שלקחו 20 רעיונות והרכיבו למוצר שאף אחד לא הכיר אז
הכל טוב ויפה, אבל משם ועד לתבוע חברות אחרות על שטויות יש דרך ארוכה ועוד חברה שסיפקה לאפל חלקים במשך תקופה ארוכה.
ועוד יותר גרוע לקחת רעיונות של אחרים ולרשום את הפטנט על עצמם.
היום אתה יכול להביא מכשיר פי 2 יותר טוב מאייפון במחיר הרבה יותר זול, כן זה לקח תקופה עד שהאנדרואיד התחיל להתחרות בIOS אבל הנה זה קרה
ולא רק שהוא הצליח להתחרות הוא גם הולך לעקוף אותו וכל זה במחיר יותר זול
אז למה שאנחנו נידפק בגלל איזה חברה מטומטמת שחושבת פינות עגולות זה פטנט ?
אני לא רואה חברות מקררים תובעות אחת את השניה על זה שהם הראשונות שהוציאו את המקפיא למטה ולא למעלה.
אחרי זה אנשים מתלוננים על המחירים הגבוהים בשוק.

לגבי המולטי טאץ' - חברה יפנית (מיצובישי) השתמשה בזה לראשונה במחשב - אבל אפל הראשונים במכשיר נייד.
בנוגע לפטנטים - אתה באמת חושב שנותנים פטנט לפינות עגולות? תן טיפה קרדיט להליך הזה שבסך הכל נועד להגן על חברות שהשקיעו מיליונים בפיתוח וברכישת חברות שמפתחות (כן גם ניואנס שלנו נרכשה fair and square על מנת להשתמש בסירי) כדי שיוכלו לייצר איזשהו יתרון טכנולוגי שיפריד אותם מהמתחרות, אחרת מה הטעם? כל המרכיבים של האייפון ושל IOS ידועים ופורקו לגורמים, מה ימנע העתקה?
אם אתה מאמין שהמכשיר של סמסונג פי 2 יותר טוב ומערכת ההפעלה טובה יותר, ובנוסף גם יוצא לך הרבה פחות כסף - מעולה הרווחת.
אני חושב שהאיכות במקרה הזה טובה יותר ואני מוכן להשקיע יותר כסף (בלי להתלונן...)

ברור לי שהדוגמא עם המקררים הייתה בצחוק כי לא באמת אפשר להשוות בין מקררים, שם יש 2-3 אפשרויות הרכבה, אל מול 999999999 צורות וגדלים במכשירים סלולרים.

לגבי המולטי טאץ' - חברה יפנית (מיצובישי) השתמשה בזה לראשונה במחשב - אבל אפל הראשונים במכשיר נייד.
בנוגע לפטנטים - אתה באמת חושב שנותנים פטנט לפינות עגולות? תן טיפה קרדיט להליך הזה שבסך הכל נועד להגן על חברות שהשקיעו מיליונים בפיתוח וברכישת חברות שמפתחות (כן גם ניואנס שלנו נרכשה fair and square על מנת להשתמש בסירי) כדי שיוכלו לייצר איזשהו יתרון טכנולוגי שיפריד אותם מהמתחרות, אחרת מה הטעם? כל המרכיבים של האייפון ושל IOS ידועים ופורקו לגורמים, מה ימנע העתקה?
אם אתה מאמין שהמכשיר של סמסונג פי 2 יותר טוב ומערכת ההפעלה טובה יותר, ובנוסף גם יוצא לך הרבה פחות כסף - מעולה הרווחת.
אני חושב שהאיכות במקרה הזה טובה יותר ואני מוכן להשקיע יותר כסף (בלי להתלונן...)

ברור לי שהדוגמא עם המקררים הייתה בצחוק כי לא באמת אפשר להשוות בין מקררים, שם יש 2-3 אפשרויות הרכבה, אל מול 999999999 צורות וגדלים במכשירים סלולרים.
אני לא חושב אני בטוח, זה אחת הפטנטים שאפל תבעה את סמסונג
חוץ מזה נותנים לרשום פטנטים על דברים הרבה יותר שטותיים מפינות, תיכנס לרשימה המלאה ותראה איזה שטויות יש שם
כמו שאפל תבעה את סמסונג על זה שהיא השתמשה במסך נעילה שנפתח על ידי "slide to unlock" שהיה בגרסאות הראשונות של האנדרואיד עד שסמסונג הורידה אותם
אותה חברה יפנית יכלה לתבוע את אפל על השימוש בטכנולוגיות שלה במכשירים אבל אני לא זוכר שזה קרה ויותר גרוע אפל טענה בזמנו שהיא המציאה את המולטי טאצ'.
היום בסמרטפונים אין לך הרבה אפשריות הרכבה יש לך מסך טאצ' כפתור HOME מקשי ווליום וכפתור כיבוי אין לך הרבה אפשריות לשנות פה
אף חברה מטומטמת לא תוציא מכשיר משולש או עגול, ועל כל מכשיר מלבני אפל תתבע אותך על "העתקה".
עזוב שטויות פשוט כנס לרשימה של הפטנטים שעליהם אפל תבעה את סמסונג ותכין פופקורן וקולה לפני..
הנה טריילר
381 patent
Besides the "rubber band" effect where a page "bounces" when a user scrolls to the bottom, '381 also includes touch-screen actions like dragging documents and multi-touch capabilities like pinch to zoom and twist to rotate.

הנה הפינות המעוגלות

D '305 patent
Jumping to the user interface, the D '305 patent centers on a grid of rounded square icons against a black background.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית