סרטון בדיקת טכניקה דדליפט וקלין

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
PC:

אל תתיחסו לחזרה האחרונה זה היה לא מושקע וזה היה רק בשביל לשים את זה הל הכלוב שחכתי לשים את זה אחרי החזרה השלישית (זה היה סט אחרון)...

DL 120KG:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדדליפט אתה לא מסיים. תקוף את המוט עם הפין, ומשוך כתפיים אחורה. זה באמת היה לך כבד, וזה בסדר. תמשיך.

בקלין רק החזרה השלישית הייתה טובה.
אתה עוצר בין המשיכה לקפיצה. וגם אתה צריך לתפוס את המוט ברבע פרונט סקוואט, לא לברוח ממנו אחורה. תהיה אלים עם המרפקים.

מסכים עם מה שהוא אמר^^
בדדליפט תמשוך כתפיים אחורה, חוץ מזה טכניקה מעולה.
בPC זה נראה כאילו אתה אתה מרים את המשקל עם הידיים, ולא נותן לתנועה לזרום.

• פותח/ת השרשור
בדדליפט אתה לא מסיים. תקוף את המוט עם הפין, ומשוך כתפיים אחורה. זה באמת היה לך כבד, וזה בסדר. תמשיך.

בקלין רק החזרה השלישית הייתה טובה.
אתה עוצר בין המשיכה לקפיצה. וגם אתה צריך לתפוס את המוט ברבע פרונט סקוואט, לא לברוח ממנו אחורה. תהיה אלים עם המרפקים.

תודה לשניכם, לגבי הקלין ניסילי לעשות את זה יתר לאט כי הייתה לי בעייה שאו שהמרפקים לא ישרים או שאני לא נוגע באמצע הירך... ולמה רק חזרה שלישית הייתה טובה? ומה זאת אומרת לתפוס את המוט ברבע פרונט סקווט? כאילו לרדת קצת אליו ולתפוס אותו קצת למטה? ותגיד זה בסדר שזה כבר כל כך כבד במשקל הזה? כי אני רואה מלא אנשים בפורום של ריםטו מגיעים חופשי לאיזה 150 בדדליפט...

אתה סתם מבואס הגעת למשקל מצויין.
אם אתה רוצה להמשיך להתקדם בהתקדמות לינארית תצטרך להוסיף אוכל,אם לא אתה יכול לעבור לתוכניות מתקדמות יותר ולאכול כמו עכשיו.
ההתקדמות הלינארית היא תוצאה של הפונטציאל גנטי שלך וההתאוששות כך שאם אתה תאכל יותר יש לך סיכוי למשוך את זה ליותר זמן.
לגבי הדדליפט אמרו לך מה הבעיות ולגבי הקלין אתה עושה את זה לאט,זה תרגיל שאתה צריך להוציא את כל הכוח שלך במהירות-זה תרגיל שכוח מתפרץ
משחק תפקיד חשוב מאוד.

• פותח/ת השרשור
כן לגבי הקלין אני יודע... פשוט ניסיתי לעשות לאט כי היו לי כמה טעויות... ריפטו אמר שבהתחלה צריך לעשות לאט את השלב הראשון של ההרבה עד שאתה עובר את הברך ועדיף לעשות את זה לאט בלי טעויות מאשר מהר ולא נכון 😃 חוץ מהמהירות הכל היה פחות או יותר בסדר?
ומה אתם חושבים אפשר להתקדם כמו שצריך בלינארית עם מאזן של +500-700? (כל שבוע 2.5 קילו)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

איך עכשיו? ניסיתי כשהמוט הגיע לברכיים אז לעשות את זה יותר מהר וביותר התפרצות, אם אני מנסה גם לפני יותר מהר אז נהרסת לי הטכניקה, והמוט לא תמיד נוגע ברגל...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ע"פ מה שנראה לי, הבעיה העיקרית אצלך היא שאתה מושך דרך הידיים כאילו אתה עושה יד קידמית עם תנופה, ולא דרך הרגליים..
אבל משתפר..

אתה צריך לשחרר את הזרועות.
תעשה high pull כמה פעמים כדי לשחרר אותן. המרפקים צריכים לעלות יותר גבוה מהמוט.

דדליפט יפה מאוד, רק שתי הערות: 1. אתה לא נועל כמו שצריך, תנעל עד הסוף; 2. ההתחלה שלך לא טובה, האגן שלך נמצא גבוה מדי, הא אמור להיות נמוך יותר כך שקו האגן יהיה בדיוק באמצע בין הכתף לכף היד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית