הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
יש לי שאלה לגבי קריאטין
מתי לקחת אותו , והאם יש הבדל בין יום שאני מתאמן או לא
וגם הבנתי שכדאי לקחת אותו לתקופות ואז להפסיק , אשמח להסבר בנושא

אני מתאמן בבוקר אחרי ארוחת בוקר טובה שלאחריו אני שותה אבקה

תודה מראש

הייתי במצב שלך..
התשובות הם ככה, זה לא משנה מתי אתה מכניס את הקריאטין לגוף, העיקר שכל יום יכנס 5 גרם קריאטין, לא חשובה השעה וכו', אני משלב את זה עם האבקת חלבון [כי הקריאטין שלי חסר טעם אז זה יותר נוח..].
קריאטין אפשר לצרוך במשך שנים, לא צריך שום הפסקות ושום כלום.

• פותח/ת השרשור
שאלה קצת מפגרת אבל אני פשוט לוקח כפית , או שאני מוסיף את זה למים ?

שאלה קצת מפגרת אבל אני פשוט לוקח כפית , או שאני מוסיף את זה למים ?
יש לך מין סקופון קטן שאתה מקבל עם הקריאטין, אתה יכול ל"אכול" אותו ככה, אפשר לערבב עם מים, או להוסיף לשייק חלבון.

לא בכל חברה הקריאטין מגיע עם סקופ , קח כפית עם בטן קטנה לא ממש גדושה שים בפה ותשתה כוס מים והקרואטין פשוט יחליק פנימה הכי קל ופשוט.

ממשש ממשש לאאאא
אם אתה לוקח קריאטין מונו כלומר הקריאטין ללא טעם וללא ריח ה100 אחוז אתה חייב לעשות הפסקה אחרי זמן מסויים נדמה לי שאולטימט נוטרישיין אומרים עד 7 שבועות ואחר כך הפסקה של חודש כדי שרמות הקריאטין בגוף יחזרו לכמויות הרגילות וכדי שהגוף לא יתרגל לקריאטין חיצוני...( כן דומה לסייקל)...
ועוד דבר חשוב מאוד יש לשתות 2.5-5 ליטר מים ביום עם המונו כי הוא סופח נוזלים לשריר.
אבל מאוד מאוד מומלץ אני עליתי כמעט 30 אחוז במשקלים מהקריאטין.

הייתי במצב שלך..
התשובות הם ככה, זה לא משנה מתי אתה מכניס את הקריאטין לגוף, העיקר שכל יום יכנס 5 גרם קריאטין, לא חשובה השעה וכו', אני משלב את זה עם האבקת חלבון [כי הקריאטין שלי חסר טעם אז זה יותר נוח..].
קריאטין אפשר לצרוך במשך שנים, לא צריך שום הפסקות ושום כלום.

אתה טועה ומטעה תבדוק טוב את התשובות שלך כי אתה יכול לגרום נזק...

ממשש ממשש לאאאא
אם אתה לוקח קריאטין מונו כלומר הקריאטין ללא טעם וללא ריח ה100 אחוז אתה חייב לעשות הפסקה אחרי זמן מסויים נדמה לי שאולטימט נוטרישיין אומרים עד 7 שבועות ואחר כך הפסקה של חודש כדי שרמות הקריאטין בגוף יחזרו לכמויות הרגילות וכדי שהגוף לא יתרגל לקריאטין חיצוני...( כן דומה לסייקל)...
ועוד דבר חשוב מאוד יש לשתות 2.5-5 ליטר מים ביום עם המונו כי הוא סופח נוזלים לשריר.
אבל מאוד מאוד מומלץ אני עליתי כמעט 30 אחוז במשקלים מהקריאטין.

אתה טועה ומטעה תבדוק טוב את התשובות שלך כי אתה יכול לגרום נזק...
אני מטעה? אם כבר אתה מטעה, אם שום צורך לעשות הפסקה ולא נעליים, קריאטין אפשר לצרוך למשך שנים.
ה"ההפסקה" הזאת שאתה מדבר עליה, זה בקפאין, לא בקריאטין, אין שום טעם לעשות הפסקה מקריאטין.
וזה שקריאטין סופח נוזלים זה ידוע אז לא אמרתי..

אני מטעה? אם כבר אתה מטעה, אם שום צורך לעשות הפסקה ולא נעליים, קריאטין אפשר לצרוך למשך שנים.
ה"ההפסקה" הזאת שאתה מדבר עליה, זה בקפאין, לא בקריאטין, אין שום טעם לעשות הפסקה מקריאטין.
וזה שקריאטין סופח נוזלים זה ידוע אז לא אמרתי..

שוב אני חוזר ואומר בקריאטין טהור חובה לעשות הפסקה אחרי 7 שבועות ואם לא עשית תלך להיבדק!!
אל תתווכח סתם..
אין צורך לעשות הפסקה בקריאטין משולב בסגנון נו אקספלוד.
אני מקווה שתצליח לקרוא אבל בכל אופן: שבוע 1 העמסה
שבוע 2-5 שימוש של 5-10 גרם ליום
שבוע 6-8 הפסקה ללא שום סוג של קריאטין.
אז סליחה טעיתי 6 שבועות ואז הפסקה.
עכשיו יש 2 אופציות...או שאתה טועה או שאולטימט נוטריישן טועים...

IMG-20120827-00131.jpg

יש אנשים שטוענים שאין צורך לעשות העמסה אבל הפסקה?? אין בכלל ויכוח...

יש אנשים שטוענים שאין צורך לעשות העמסה אבל הפסקה?? אין בכלל ויכוח...
לא צריך לעשות הפסקה מקריאטין!! יש מחקרים שהוכיחו שצריכה של 5 גרם [כפית] קריאטין למשך תקופה ארוכה= שנים היא בטוחה, והייצור של הקריאטין בגוף לא ייפסק

לא צריך לעשות הפסקה מקריאטין!! יש מחקרים שהוכיחו שצריכה של 5 גרם [כפית] קריאטין למשך תקופה ארוכה= שנים היא בטוחה, והייצור של הקריאטין בגוף לא ייפסק

לעומת זאת אני יראה לך מחקרים שיצדיקו שימוש בקריאטין ממש כמו בסייקל!

שוב אני חוזר ואומר בקריאטין טהור חובה לעשות הפסקה אחרי 7 שבועות ואם לא עשית תלך להיבדק!!
אל תתווכח סתם..
אין צורך לעשות הפסקה בקריאטין משולב בסגנון נו אקספלוד.
אני מקווה שתצליח לקרוא אבל בכל אופן: שבוע 1 העמסה
שבוע 2-5 שימוש של 5-10 גרם ליום
שבוע 6-8 הפסקה ללא שום סוג של קריאטין.
אז סליחה טעיתי 6 שבועות ואז הפסקה.
עכשיו יש 2 אופציות...או שאתה טועה או שאולטימט נוטריישן טועים...

צפה בקובץ המצורף 9091
אתה טועה ומטעה!
אין שום סיבה לעשות הפסקה מקריאטין!
אם כבר ישנה סיבה היא פסיכולוגית בלבד.

אתה טועה ומטעה!
אין שום סיבה לעשות הפסקה מקריאטין!
אם כבר ישנה סיבה היא פסיכולוגית בלבד.

חברה זה לא אני אומר זה החברות המייצרות!
אף אחד לא מתייחס להוראות השימוש או שזה לא רלוונטי?

דני אתה טוען שאולטימט מפרסמת שטויות בהוראות על הקריאטין?
כל הקטע של ההעמסות האלה הם ניסיון של החברה לגרום לך לבזבז את המוצר ולקנות שוב.
נגיד וצריך לעשות הפסקה, מה ההיגיון שעומד מאחוריה? למה זה תורם?

דני אתה טוען שאולטימט מפרסמת שטויות בהוראות על הקריאטין?
אני לא טענתי דבר כזה , תראה יש כאלה שמאמינים שצריך לעשות הפסקה [שטועים כי הוכח שלא צריך ] ויש כאלה שלא וראיתי כבר חברות שעל גב האריזה כתוב לקחת 5 גרם ביום ללא הפסקות! מה שאולטימט פירסמו זו לא שטות זו אחת הדרכים לקחת קריאטין ובדרך הזו כן יש צורך לעשות הפסקה , אבל מצד שני הדרך הזו הוכחה כלא יעילה ודרך לבזבוז של החומר , הייתרון היחיד של הדרך הזו היא שהחומר נאגר הרבה יותר מהר ואתה מרגיש את ההשפעה הרבה יותר מהר מאשר אם תקח 5 גרם כל יום . יש מבין ?

אני לא טענתי דבר כזה , תראה יש כאלה שמאמינים שצריך לעשות הפסקה [שטועים כי הוכח שלא צריך ] ויש כאלה שלא וראיתי כבר חברות שעל גב האריזה כתוב לקחת 5 גרם ביום ללא הפסקות! מה שאולטימט פירסמו זו לא שטות זו אחת הדרכים לקחת קריאטין ובדרך הזו כן יש צורך לעשות הפסקה , אבל מצד שני הדרך הזו הוכחה כלא יעילה ודרך לבזבוז של החומר , הייתרון היחיד של הדרך הזו היא שהחומר נאגר הרבה יותר מהר ואתה מרגיש את ההשפעה הרבה יותר מהר מאשר אם תקח 5 גרם כל יום . יש מבין ?

כלומר אני מחר יכול לקחת כפית שטוחה ביום עם מים ללא צורך בהפסקה עד סוף ימי חיי?
לא יודע...אפילו אם אתה צודק זה נשמע לי די מפוקפק...

Back
למעלה תחתית