עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך מין סקופון קטן שאתה מקבל עם הקריאטין, אתה יכול ל"אכול" אותו ככה, אפשר לערבב עם מים, או להוסיף לשייק חלבון.שאלה קצת מפגרת אבל אני פשוט לוקח כפית , או שאני מוסיף את זה למים ?
הייתי במצב שלך..
התשובות הם ככה, זה לא משנה מתי אתה מכניס את הקריאטין לגוף, העיקר שכל יום יכנס 5 גרם קריאטין, לא חשובה השעה וכו', אני משלב את זה עם האבקת חלבון [כי הקריאטין שלי חסר טעם אז זה יותר נוח..].
קריאטין אפשר לצרוך במשך שנים, לא צריך שום הפסקות ושום כלום.
אני מטעה? אם כבר אתה מטעה, אם שום צורך לעשות הפסקה ולא נעליים, קריאטין אפשר לצרוך למשך שנים.ממשש ממשש לאאאא
אם אתה לוקח קריאטין מונו כלומר הקריאטין ללא טעם וללא ריח ה100 אחוז אתה חייב לעשות הפסקה אחרי זמן מסויים נדמה לי שאולטימט נוטרישיין אומרים עד 7 שבועות ואחר כך הפסקה של חודש כדי שרמות הקריאטין בגוף יחזרו לכמויות הרגילות וכדי שהגוף לא יתרגל לקריאטין חיצוני...( כן דומה לסייקל)...
ועוד דבר חשוב מאוד יש לשתות 2.5-5 ליטר מים ביום עם המונו כי הוא סופח נוזלים לשריר.
אבל מאוד מאוד מומלץ אני עליתי כמעט 30 אחוז במשקלים מהקריאטין.
אתה טועה ומטעה תבדוק טוב את התשובות שלך כי אתה יכול לגרום נזק...
אני מטעה? אם כבר אתה מטעה, אם שום צורך לעשות הפסקה ולא נעליים, קריאטין אפשר לצרוך למשך שנים.
ה"ההפסקה" הזאת שאתה מדבר עליה, זה בקפאין, לא בקריאטין, אין שום טעם לעשות הפסקה מקריאטין.
וזה שקריאטין סופח נוזלים זה ידוע אז לא אמרתי..
לא צריך לעשות הפסקה מקריאטין!! יש מחקרים שהוכיחו שצריכה של 5 גרם [כפית] קריאטין למשך תקופה ארוכה= שנים היא בטוחה, והייצור של הקריאטין בגוף לא ייפסקיש אנשים שטוענים שאין צורך לעשות העמסה אבל הפסקה?? אין בכלל ויכוח...
לא צריך לעשות הפסקה מקריאטין!! יש מחקרים שהוכיחו שצריכה של 5 גרם [כפית] קריאטין למשך תקופה ארוכה= שנים היא בטוחה, והייצור של הקריאטין בגוף לא ייפסק
אתה טועה ומטעה!שוב אני חוזר ואומר בקריאטין טהור חובה לעשות הפסקה אחרי 7 שבועות ואם לא עשית תלך להיבדק!!
אל תתווכח סתם..
אין צורך לעשות הפסקה בקריאטין משולב בסגנון נו אקספלוד.
אני מקווה שתצליח לקרוא אבל בכל אופן: שבוע 1 העמסה
שבוע 2-5 שימוש של 5-10 גרם ליום
שבוע 6-8 הפסקה ללא שום סוג של קריאטין.
אז סליחה טעיתי 6 שבועות ואז הפסקה.
עכשיו יש 2 אופציות...או שאתה טועה או שאולטימט נוטריישן טועים...
צפה בקובץ המצורף 9091
אתה טועה ומטעה!
אין שום סיבה לעשות הפסקה מקריאטין!
אם כבר ישנה סיבה היא פסיכולוגית בלבד.
כן אשמח לראות מחקרים עם רפנסים עדיף שיהיו באנגלית ולא בלבולי ביצים מYNET או ויקיפדיה !לעומת זאת אני יראה לך מחקרים שיצדיקו שימוש בקריאטין ממש כמו בסייקל!
כן אשמח לראות מחקרים עם רפנסים עדיף שיהיו באנגלית ולא בלבולי ביצים מYNET או ויקיפדיה !
כל הקטע של ההעמסות האלה הם ניסיון של החברה לגרום לך לבזבז את המוצר ולקנות שוב.דני אתה טוען שאולטימט מפרסמת שטויות בהוראות על הקריאטין?
אני לא טענתי דבר כזה , תראה יש כאלה שמאמינים שצריך לעשות הפסקה [שטועים כי הוכח שלא צריך ] ויש כאלה שלא וראיתי כבר חברות שעל גב האריזה כתוב לקחת 5 גרם ביום ללא הפסקות! מה שאולטימט פירסמו זו לא שטות זו אחת הדרכים לקחת קריאטין ובדרך הזו כן יש צורך לעשות הפסקה , אבל מצד שני הדרך הזו הוכחה כלא יעילה ודרך לבזבוז של החומר , הייתרון היחיד של הדרך הזו היא שהחומר נאגר הרבה יותר מהר ואתה מרגיש את ההשפעה הרבה יותר מהר מאשר אם תקח 5 גרם כל יום . יש מבין ?דני אתה טוען שאולטימט מפרסמת שטויות בהוראות על הקריאטין?
אני לא טענתי דבר כזה , תראה יש כאלה שמאמינים שצריך לעשות הפסקה [שטועים כי הוכח שלא צריך ] ויש כאלה שלא וראיתי כבר חברות שעל גב האריזה כתוב לקחת 5 גרם ביום ללא הפסקות! מה שאולטימט פירסמו זו לא שטות זו אחת הדרכים לקחת קריאטין ובדרך הזו כן יש צורך לעשות הפסקה , אבל מצד שני הדרך הזו הוכחה כלא יעילה ודרך לבזבוז של החומר , הייתרון היחיד של הדרך הזו היא שהחומר נאגר הרבה יותר מהר ואתה מרגיש את ההשפעה הרבה יותר מהר מאשר אם תקח 5 גרם כל יום . יש מבין ?
למה אתה חושב שזה מפוקפק ?כלומר אני מחר יכול לקחת כפית שטוחה ביום עם מים ללא צורך בהפסקה עד סוף ימי חיי?
לא יודע...אפילו אם אתה צודק זה נשמע לי די מפוקפק...