הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כורכומין+ שום לטיפול טבעי בדלקות

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
אני מאוד מקווה שהפוסט הזה יעזור למישהו כמו שזה עזר לי

פשוט לא להאמין במשך שנה הייתי סובל מכאבים באים והולכים בשורש כף היד וגיד האגודל,
רוב הכאבים היו בשכיבות שמיכה, בנץ פרס ומקבילים עם משקל
עברתי כל טיפול אפשרי פיזיוטרפיות, חשמל, ארקוקסיה90 ארקוקסיה 120, ארטופן, וזריקות קורטיזון
וזה היה עוזר אבל היה לוקח לזה זמן עד שזה היה עובר ואחרי כמה חודשים היה חוזר לי.

הלכתי לאדם שנדמה לי קוראים לזה הומאפט לא עקרוני...בקיצור הוא המליץ לי לקחת כדורים מרוכזים של שום+
כדורים מרוכזים של כורכום. כמובן שהייתי סקפטי אבל לא היה לי מה להפסיד,
3 פעמים ביום במשך שבועיים עם מנוחה טוטאלית וחזרתי להתאמן!
אני לא יודע אם זה עבר לגמרי או אם זה לא יחזור שוב עוד כמה חודשים אבל בטוח שזה הקלה משמעותית מאין כמוהה
בכאבים ובהגבלת התנועה.
ממליץ לכל אחד שחווה פציעה של דלקת גידית לנסות את זה.

מקווה שזה יעזור למישהו.

כמה עולה? קנית בבית מרקחת או אצל האומופט?

אתה לא הראשון שאומר שזה עוזר לו.

אני חושב גם לנסות.

יש לי דלקות בכתף שלא עוברות. וגם בכף יד שמאל.

• פותח/ת השרשור
כמה עולה? קנית בבית מרקחת או אצל האומופט?

קניתי בבית מרקחת של הקופת חולים...מסתבר שזה ממש מוכר.. אני קניתי של אלטמן והוא משמעותית יותר יקר אבל יש גם של חברות מוכרות אחרות זה באזור ה100 שקלים לכל קופסא...

אתה לא הראשון שאומר שזה עוזר לו.

אני חושב גם לנסות.

יש לי דלקות בכתף שלא עוברות. וגם בכף יד שמאל.

לא יודע בקשר לכתף אבל גם אני סובל תקופה ארוכה מדלקת ביד שמאל...
נ.ב.
תקפל את האגודל מתחת לאצבעות, כלומר תכסה באצבעות שלך את האגודל חזק ותנסה לקבל את היד החוצה לכיוון אהזרת אני מתכוון...
אם יש כאב חד זה דלקת בגיד האגודל שמסתבר שזה מאוד נפוץ...לפחות זה מה שאמר לי הכירורג הפרטי שעקץ אותי ב800 שקל...;maeq

נשמע לי חארטה. לכל אחד שיעשה את מה שכתבת זה יכאב.

בכל מקרה אני אנסה את עניין הכורכום.
אני כנראה אזמין מחול של אלטמן די יקר.

רגע, לא הבנתי. אתה עדיין סובל מכאבים ביד שמאל?

תודה, חיפשתי פיתרון לכאבי פרקים ביד ובאזור האגודל, למישהו יש מושג כמה זה עולה בחו"ל? ומה השם של הכדורים האלה שקנית?

• פותח/ת השרשור
כרגע זה די הפסיק ,די ניראה לי שזה בגלל הכדורים היום כבר התאמנתי בחצי כוח בגלל הפחד ועדיין אין לי כאבים.

וכן לכל אחד זה יכאב קצת אבל לנו אמור להיות ממש כאב חד כזה...בקיצור לא יודע אחי לא רוצה להגיד דברים שאני לא סגור עליהם, זה כירורג מומחה לכפות ידיים אמר לי אז...אבל האמת שאני כבר לא מאמין לרופאים...

יש לך גם של סולגאר או של דרך חיים אבל אני לא יודע מה האיכות שלהם...אני השתמשתי באלטמן...

כמה מ"ג היית לוקח מכדורי השום וכמה מ"ג מכדורי הכורכום?

• פותח/ת השרשור
כמה מ"ג היית לוקח מכדורי השום וכמה מ"ג מכדורי הכורכום?

לפי ההמלצה של הבחור שהייתי אצלו לקחתי 3 פעמים ביום עם הארוחות, אני מניח שזה יכול להשתנות בין החברות השנות בגלל כמות הכורכומין והשום בכל כדור אבל אני לא חושב שזה כזה סיפור שממש צריך לבדוק בגרמים...זה די חומרים טבעיים...

לפי ההמלצה של הבחור שהייתי אצלו לקחתי 3 פעמים ביום עם הארוחות, אני מניח שזה יכול להשתנות בין החברות השנות בגלל כמות הכורכומין והשום בכל כדור אבל אני לא חושב שזה כזה סיפור שממש צריך לבדוק בגרמים...זה די חומרים טבעיים...
אה לקחת כדור אחד שמשלב גם כורכומין וגם שום ? טוב בכל זאת אם תוכל לבדוק בגב האריזה ולרשום מינון של כל כדור אשמח מאוד !

• פותח/ת השרשור
אה לקחת כדור אחד שמשלב גם כורכומין וגם שום ? טוב בכל זאת אם תוכל לבדוק בגב האריזה ולרשום מינון של כל כדור אשמח מאוד !

לא לקחתי שני כדורים שונים אחד של שום ואחד של כורכום את שניהם לקחתי ביחד 3 פעמים ביום...בשמחה אני יבדוק לך כמה כל כדור מכיל...

על זה שכורכום עוזר לכאבי פרקים שמעתי, אבל אף פעם לא עשיתי אם זה כלום, טוב לדעת שזה באמת מועיל.
אשמח למינונים.

אני לוקח קבוע אבל מכין לבד בבית
את השום אני צורך עם מזון

• פותח/ת השרשור
׳“׳*׳™
׳”׳›׳•׳¨׳›׳•׳ 1000 ׳"׳’ ׳›׳ ׳›׳“׳•׳¨
׳”׳©׳•׳ 650 ׳"׳’ ׳›׳ ׳›׳“׳•׳¨
׳׳§׳—׳×׳™ ׳›׳ ׳׳—׳“ ׳׳”׳ 3 ׳₪׳¢׳׳™׳ ׳‘׳™׳•׳ ׳׳–...

׳“׳*׳™
׳”׳›׳•׳¨׳›׳•׳ 1000 ׳ž"׳’ ׳›׳œ ׳›׳“׳•׳¨
׳”׳©׳•׳ 650 ׳ž"׳’ ׳›׳œ ׳›׳“׳•׳¨
׳œ׳§׳—׳×׳™ ׳›׳œ ׳׳—׳“ ׳ž׳”׳ 3 ׳₪׳¢׳ž׳™׳ ׳‘׳™׳•׳ ׳׳–...
1000 מ"ג כורכומין ועוד 650 מ"ג שום? זה בכל הכדורים ביחד נכון ?

לפי מה שהבנתי, אם אתה צורך כורכומין מהתבלין עצמו (כורכום) צריך לאכול כמה כפיות ביום בשביל להגיע למה שיש בכדורים.
כלומר בכדור זה הרבה יותר מרוכז, וזה לא כורכום כתבלין אלה מיצוי של החומר הפעיל.
שום יש לי בכדורים בבית. עשיתי הזמנה מויטה קוסט את האמת לפני שבוע, הייתי כבר מזמין על הדרך גם כורכום. לא נורא בקרוב נעשה שוב.
מסקרן העניין הזה.

לפי מה שהבנתי, אם אתה צורך כורכומין מהתבלין עצמו (כורכום) צריך לאכול כמה כפיות ביום בשביל להגיע למה שיש בכדורים.
כלומר בכדור זה הרבה יותר מרוכז, וזה לא כורכום כתבלין אלה מיצוי של החומר הפעיל.
שום יש לי בכדורים בבית. עשיתי הזמנה מויטה קוסט את האמת לפני שבוע, הייתי כבר מזמין על הדרך גם כורכום. לא נורא בקרוב נעשה שוב.
מסקרן העניין הזה.
כמה עולים הכדורים מאיפה שעשית את ההזמנה? לא ראיתי אותם שם..

Back
למעלה תחתית