הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כורכומין+ שום לטיפול טבעי בדלקות

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך
לפי מה שהבנתי, אם אתה צורך כורכומין מהתבלין עצמו (כורכום) צריך לאכול כמה כפיות ביום בשביל להגיע למה שיש בכדורים.
כלומר בכדור זה הרבה יותר מרוכז, וזה לא כורכום כתבלין אלה מיצוי של החומר הפעיל.
שום יש לי בכדורים בבית. עשיתי הזמנה מויטה קוסט את האמת לפני שבוע, הייתי כבר מזמין על הדרך גם כורכום. לא נורא בקרוב נעשה שוב.
מסקרן העניין הזה.
כן השום עולה גרושים הכורכום קצת יותר יקר אני צריך לבדוק כמה עולה התבלין עצמו ולהשוות , אגב למי שיש כאבים מאוד קלים מדי פעם בכלל לא מתקרב לדלקת הבנתי שאפשר לקחת חצי מהמינון כלומר 1500 מ"ג זה נכון?

אהה ודבר נוסף ששכחתי והשאלה שלך הזכירה לי^^
למרות שזה תבלין, זה יכול להזיק? 😳

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לכם מה יותר מסקרן אותי... לי כל פעם הדלקת חוזרת בדיוק באותו מקום, מעניין שיש אנשים שאומרים שזה יכול לעזור גם כתרופת מניעה לדלקת אם לוקחים כדור אחד ביום כתוסף תזונה...אני ממשיך איתם וניראה אם זה באמת עוזר...זה בטח יקח זמן אבל אני יעדכן...

כן השום עולה גרושים הכורכום קצת יותר יקר אני צריך לבדוק כמה עולה התבלין עצמו ולהשוות , אגב למי שיש כאבים מאוד קלים מדי פעם בכלל לא מתקרב לדלקת הבנתי שאפשר לקחת חצי מהמינון כלומר 1500 מ"ג זה נכון?

תראה החברות המייצרות לא מתיימרות להגיד שהמוצר שלהם מרפא דלקות לכן די קשה להגיד מה המינון הנכון לכל תסמין שיש לבן אדם בגוף...אבל אני צורך כמות די גבוהה כבר מעל לשבועיים ומתכוון להמשיך עם זה ועד עכשיו לא ראיתי או הרגשתי שום תופעת לוואי או משו כזה, אז מה אכפת לך לקחת קצת יותר...

נ.ב.
תקשיבו אנשים זה לא תרופת פלא הדבר הכי חשוב שעשיתי זה הפסקה טוטאלית של האימונים למשך שבועיים! ואל תשכחו את זה...
קשה לי להאמין שאם תיקחו כדורים אבל תמשיכו להעמיס על המקום המודלק זה יעזור במשהו...

הכורכום קצת יותר יקר אני צריך לבדוק כמה עולה התבלין עצמו ולהשוות
שים לב שהכדורים מכילים גם פפרין (חומר שמגיע מפלפל) שבלעדיו הספיגה של הכורכום קטנה מאד. לכן התבלין הוא לא תחליף טוב לכדורים (אין לי מושג אם אפשר פשוט לאכול פלפל יחד עם הכורכום, ואם כן כמה פלפל צריך).

• פותח/ת השרשור
שים לב שהכדורים מכילים גם פפרין (חומר שמגיע מפלפל) שבלעדיו הספיגה של הכורכום קטנה מאד. לכן התבלין הוא לא תחליף טוב לכדורים (אין לי מושג אם אפשר פשוט לאכול פלפל יחד עם הכורכום, ואם כן כמה פלפל צריך).

צודק מאה אחוז.
דני פאדיחה שלי בנוסף ל1000 מ"ג בכל כדור כורכומין יש גם 5 מ"ג פפרין.

זה כנ''ל גם לכדורי השום?

Back
למעלה תחתית