הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך כדאי להמשיך ...?

shahafa1

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
137
146
0
אני כרגע נמצא בתקופה של לפני גיוס (נובמר 8) עכשיו זאת אומרת שבערך נשארו לי שלושה חודשים ..
עכשיו עד היום, התאמנתי הרבה זמן על כח והשגתי לפי דעתי השגים יפים, כמו סקוואט של 150 קילו (שפורסם כבר בפורום) וגם שברתי את השיא הזה .. עכשיו, למרות ההשיגים על המוט בגוף אני לא רואה כמעט שינוי, זאת אומרת תמיד האמנתי שבשביל להגדיל את הידיים צריך לעבוד על התרגילים המורכבים חזק .. אבל היום הגעתי למשקלים יחסית גבוהים (יחסית למשקל גוף שלי ולדעתי) ולא ראיתי שינוי משמעותי בידיים לדוגמא ..
אני לא יודע אם זה נובע מזה שאני לא אוכל מעל התחזוקה בהרבה ? כי מצד אחד אני כן מתקדם במשקלי עבודה ויש לי עוד מה לתת ואם אני יאכל פלוס קלורי גדול מדיי אני מפחד להגיע למצב שהייתי בו בעבר ,שהיה עליי הרבה שומן ולא נראתי טוב בכלל ואז נאלצתי להכנס לחיטוב תובעני וארוך שהוריד הרבה ממשקלי העבודה שלי .. אז חשבתי לנסות קצת מפוצלים ,AB וכדומה ,לראות איך זה משפיע עליי בחודשיים הנותרים כי בכל זאת למרות המשקלים המספקים שהשגתי הייתי רוצה להיות יותר גדול ממה שאני עכשיו ואני לא מבין איפה טעיתי בגלל שלמרות שאני לא גדל אני מתחזק .. האמת תמיד חשבתי שזה בא אחד עם השני ..
הייתי רוצה לשמוע מה אתם מציעים ואם יש איזה הסבר מסויים למה שרשמתי פה ... ואיך להתאמן במפוצלים ועדיין לתת דגש לסקוואט כבד כי אני כן רוצה לשמור על זה...

תודה !!

הידיים לא יגדלו משלב מסויים ללא הוספת נפח לעבודה על ידיים
את העצימות אתה מקבל ממשיכות כבדות, אבל אתה עדיין צריך נפח "לפמפם" בסוף האימון או בימים קבועים

• פותח/ת השרשור
הידיים לא יגדלו משלב מסויים ללא הוספת נפח לעבודה על ידיים
את העצימות אתה מקבל ממשיכות כבדות, אבל אתה עדיין צריך נפח "לפמפם" בסוף האימון או בימים קבועים

כה תיארתי לעצמי .. אני כן משלב פימפום פעם - פעמיים בשבוע אבל רק 3 סטים , וגם יד אחורית ככה .. כדאי לנסות עכשיו חודש וחצי ככה של AB לראות איך זה משפיע ? ועדיין לשלב סקוואטים כבדים כדי לשמור על הצימות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית