הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Deep Squat

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
עובד כרגע על סקוואט עמוק, ללא מוט פשוט באוויר כי עדיין לא קניתי ALLSTARS ועם גרביים זה "לא בטיחותי"..
ושמתי לב לבעיה, או שאני לא מצליח לעשות סקוואט עמוק [מצליח פשוט העקבים באוויר ואני מאבד באלאנס ונוטה\נופל קדימה]
או שאני מצליח לעשות סקוואט עמוק מעולה, אבל אני לא מרגיש שאני ממש מכווץ את הגב התחתון והגב לא מעוקל [שוב, ללא מוט, אלא Air Squat עמוק] ואני לא מצליח להבין מהי הבעיה, גמישות? ואם כשאני ימשיך עם מוט ו\או משקל זה יסתדר? ואם לא איך לפתור את זה? ;maeq

נערך לאחרונה:
בתור אחד שעושה סקוואט למעלה משנתיים, אפילו בשבילי לעשות אייר סקוואט זה חתיכת פרוייקט; אין כובד שיאזן אותך, מאוד קשה לשבור מקביל והגב התחתון מתעקם.
אייר סקוואט זו לא אינדיקציה, אתה צריך לעשות סקוואט נורמאלי עם מוט ומשקל.

בתור אחד שעושה סקוואט למעלה משנתיים, אפילו בשבילי לעשות אייר סקוואט זה חתיכת פרוייקט; אין כובד שיאזן אותך, מאוד קשה לשבור מקביל והגב התחתון מתעקם.
אייר סקוואט זו לא אינדיקציה, אתה צריך לעשות סקוואט נורמאלי עם מוט ומשקל.
מחזק ..
אין מה לקבוע שאתה לא יכול בגלל שלא הצלחת בלי מוט יש צורך במשקל התנגדות כדי לאזן אותך אני לא אומר שתרים את המקסימום אלא שלפחות מוט ריק או 5 קילו בכל צד תקח ולא ייקרה כלום אם לא תעשה את זה עם אולסטר , אם עדיין לא מצליח והתנועה עדיין באה מקצות האצבעות תנסה להרים את האצבעות כלפי מעלה זה יעזור לך לדחוף מהעקבים ותדחוף את הברכיים החוצה יכול להיות שזה גם אחת הסיבות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית