הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Synta 6

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
למישהו יש חוות דעת על האבקה הזאת? במיוחד על טעמים קרם עוגיות ובננה? כי היא זולה יותר מדיימטיז אליט מאיפה שאני מזמין, חשבתי אולי ללכת עלייה, מה אתם אומרים?

היא ממש לא יותר זול , יש בה בערך 55 מנות והיא זולה אולי ב4-5 דולר לעומת הדיימטז שיש בה בערך 20 מנות יותר!
מבחינת טעם היא בת זונה!! אין לי מילים! כל הטעמים של עשירים וסמיכים כמו מילשייק אמיתי , אבל היא מאוד יקרה ביחס למנות ולחלבון שיש בה!
כל מוצרי BSN יקרים לא מצאתי עדיין מוצר אחד שווה שלהם

אני לא חושב שהיא זולה יותר, יש בה פחות מנות מרוב האבקות, אז תבדוק לעומק, אין מצב שזה יותר משתלם מדימטייז.
לגבי טעמים שמעתי שהשוקולד מצוין, לא ניסיתי אבל.

• פותח/ת השרשור
מה לגבי MatriX של Syntrax? נראת טובה ומשתלמת, היא מגיעה רק בשקיות האלה או שיש קופסה כמו כל אבקת חלבון?

כן היא מגיעה בשקיות לא בקופסאות , אני אישית גם חושב לקנות אותה היא ממש משתלמת , לך על טעם בננה יש לו את האחוז חלבון הכי גבוה ל100 גרם 77~
לעומת קרם עוגיות שהו הכי קצת 65 גרם חלבון ל100 גרם

תמיד מצחיק אותי שהם (החברות השונות) כותבים "30 גרם חלבון במנה!!", ואנשים לא בודקים בכלל כמה גרם אבקה יש ב"מנה".

קיצר, לפני שמחליטים שמשהו יותר זול או מכיל יותר חלבון או כל דבר אחר.
צריך לבדוק כמה מנות יש בכלל.

שמעתי שהאבקה הספציפית הזאת מאוד טעימה.
אם כסף זה לא העניין כאן, לך על זה.

אני הייתי הולך על החלבון סאן בטעם בננה, הוא גם יותר זול, והוא טעים מאוד(עם מים בלבד).
המטריקס של סיינטרקס יקר וזה לא באמת יותר יעיל כל הקטע של התשלובת חלבונים אז חבל על הכסף.

אני הייתי הולך על החלבון סאן בטעם בננה, הוא גם יותר זול, והוא טעים מאוד(עם מים בלבד).
המטריקס של סיינטרקס יקר וזה לא באמת יותר יעיל כל הקטע של התשלובת חלבונים אז חבל על הכסף.
מחזק כל מילה לא צריך עם הסאן כלום .

• פותח/ת השרשור
כן היא מגיעה בשקיות לא בקופסאות , אני אישית גם חושב לקנות אותה היא ממש משתלמת , לך על טעם בננה יש לו את האחוז חלבון הכי גבוה ל100 גרם 77~
לעומת קרם עוגיות שהו הכי קצת 65 גרם חלבון ל100 גרם
אז איך שומרים אותם אטומות? יש סגירה מיוחדת?
ולא ראיתי שיש טעם בננה, אולי התכוונת לתפוז?

• פותח/ת השרשור
זה יוצא לי יותר זול, אז אני בסוף ילך על זה.
איזה טעמים הכי מומלצים מלבד בננה [זה קרם בננה כן?], שוקולד מושלם, קרם עוגיות, ווניל או קרם תותים?
איזה הכי טובים עם מים ואיזה הכי טובים עם חלב?

• פותח/ת השרשור
הקפצה, חשבתי ללכת על הקרם בננה וקרם תותים של Syntrax, מה אתם אומרים? והם ילכו טוב גם עם מים?

יש 6 גרם של שומן בסקופ באבקה הזאת. זה החיסרון היחידי שלה.. אם אתה בחיטוב לא ממליץ עלייה כל כך.. אם אתה עולה במאסה אז היא בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית