הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי אני אוכל לעשות תרגילים מורכבים?

Assheart

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
0
69
0
אני בעיקרון מתאמן 3 חודשים משהו כזה

רציתי לדעת מתי אני אוכל להתחיל לעשות תרגילים מורכבים?כי המאמנת אומרת שזה יותר מדי כבד בשבילי וכל מני דברים..והיא התחילה להלחיץ
כי אני לא רוצה שאני ירים את המוט וזה יפול עליי..

facepalm

אני בעיקרון מתאמן 3 חודשים משהו כזה

רציתי לדעת מתי אני אוכל להתחיל לעשות תרגילים מורכבים?כי המאמנת אומרת שזה יותר מדי כבד בשבילי וכל מני דברים..והיא התחילה להלחיץ
כי אני לא רוצה שאני ירים את המוט וזה יפול עליי..

facepalm
אתה יכול כבר להרים - שהמאמנת שלך לא תבלבל את המוח פשוט תשים לב לטכניקה היא קצת יותר מורכבת ולכן יש להזהר

מתי שבא לך, רק תקפיד על טכניקה נכונה

• פותח/ת השרשור
אני מפחד שיהיה לי כבד מדי..אפילו רק מוט חח וואלה מתבייש בזה אבל מה אני אעשה בשביל זה אני מתאמן

אני מפחד שיהיה לי כבד מדי..אפילו רק מוט חח וואלה מתבייש בזה אבל מה אני אעשה בשביל זה אני מתאמן
לא יהיה לך קשה אל תדאג ומקסימום יהיה קשה אם אתה תרגיש צורך תעבור למוט הקצר של ה 12 קילו ואין מה להתבייש תשאיר את האגו בכניסה למכון אל תשים על אף אחד ורק ככה אתה תתקדם - חייבים להתחיל מאיפשהוא

לא יהיה לך קשה אל תדאג ומקסימום יהיה קשה אם אתה תרגיש צורך תעבור למוט הקצר של ה 12 קילו ואין מה להתבייש תשאיר את האגו בכניסה למכון אל תשים על אף אחד ורק ככה אתה תתקדם - חייבים להתחיל מאיפשהוא

בחיים לא ראיתי מישהוא שהמוט של 20 קילו יהרוג אותו.
לא צריך להגזים הוא יכול לאט לאט להתאמן, לעלות סירטון, תעבוד נכון הכל היה טוב.

בחיים לא ראיתי מישהוא שהמוט של 20 קילו יהרוג אותו.
לא צריך להגזים הוא יכול לאט לאט להתאמן, לעלות סירטון, תעבוד נכון הכל היה טוב.
חחחחחחח בפעם הראשונה שהבאתי לאמא שלי לעשות סקוואט עם המוט הזה ריק היא בקושי הצליחה להזיז אותו facepalm

אמא זה לא מישהוא =0
"בחיים לא ראיתי מישהוא"
אני לא רוצה להתחייב לראק אבל יש אצלנו מישהו במכון שעושה סקוואטים לפעמים עם המוט הקטן של ה12 קילו - מישו קטן יחסית ושחיף אז אני לא שופט או משו , חחחח זה מצחיק לראות אנשים שמפחדים להתקדם במשקלים אבל אין סיכוי שאני מצלם אותו ,יש גבול 😛

כמו רוב המאמנים בארץ שפוחדים לתת למישהו לעשות סקוואט(וגם חסרי ידע) ומעדיפים שיעשו מכשירים.
אתה יכול לעבור לתרגילים מורכבים ויכלתה גם לפני 3 חודשים רק תקפיד על טכניקה נכונה.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור לטכניקה זה קשור לכובד של המוט..לא הכי כיף להגיד אבל אני דיי שחיף ו20 קילו אני לא חושב שאני יכול להרים..כמה שזה נשמע בושה..מה אני יעשה

זה לא קשור לטכניקה זה קשור לכובד של המוט..לא הכי כיף להגיד אבל אני דיי שחיף ו20 קילו אני לא חושב שאני יכול להרים..כמה שזה נשמע בושה..מה אני יעשה
אתה יכול לעשות כרגע סקוואט עם מוט ריק, בוודאות. אם אתה יכול ללכת, לקום מהכסא, לסחוב תיק בית ספר, אתה יכול להרים מוט ריק, תנסה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות כרגע סקוואט עם מוט ריק, בוודאות. אם אתה יכול ללכת, לקום מהכסא, לסחוב תיק בית ספר, אתה יכול להרים מוט ריק, תנסה.

ותגיד אם אין לי כלוב במכון אני יוכל לעשות את זה ככה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן אתה יכול לעשות ככה השאלה כמה תוכל להתקדם עם זה .

• פותח/ת השרשור
כן אתה יכול לעשות ככה השאלה כמה תוכל להתקדם עם זה .

חח קודם אני אעבור את הבעיה הזאתי של הרמת המוט בלי משקל.ואז מקסימום אני אעבור מכון..

אבל אתה מתכוון כאילו זה מסוכן לעשות ככה?

יותר מסוכן מכלוב כן , אבל תבדוק אם יש לך שם במכון 2 ספות לשים בצדדים ואז אתה מסודר ! אם אין לך פשוט תתקדם יותר לאט במשקלים ככה פחות סיכויים שתגיע לכשל ואם הגעת בכל זאת פשוט תזרוק את המוט אחורה למרות שעכשיו באימונים הראשונים סיכויים קלושים שתגיע לכשל אם אתה מתאמן נכון !
ואתה מצליח להרים מוט ריק ! אחי מרים את זה והוא בן 13 ושמן ללא מסת שריר !

• פותח/ת השרשור
יותר מסוכן מכלוב כן , אבל תבדוק אם יש לך שם במכון 2 ספות לשים בצדדים ואז אתה מסודר ! אם אין לך פשוט תתקדם יותר לאט במשקלים ככה פחות סיכויים שתגיע לכשל ואם הגעת בכל זאת פשוט תזרוק את המוט אחורה למרות שעכשיו באימונים הראשונים סיכויים קלושים שתגיע לכשל אם אתה מתאמן נכון !
ואתה מצליח להרים מוט ריק ! אחי מרים את זה והוא בן 13 ושמן ללא מסת שריר !

בוא אני אהיה כנה משקולת יד אני מרים 15 קילו..בגלל זה אני חושב שאני לא אצליח מבין?;maeq

Back
למעלה תחתית