עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול כבר להרים - שהמאמנת שלך לא תבלבל את המוח פשוט תשים לב לטכניקה היא קצת יותר מורכבת ולכן יש להזהראני בעיקרון מתאמן 3 חודשים משהו כזה
רציתי לדעת מתי אני אוכל להתחיל לעשות תרגילים מורכבים?כי המאמנת אומרת שזה יותר מדי כבד בשבילי וכל מני דברים..והיא התחילה להלחיץ
כי אני לא רוצה שאני ירים את המוט וזה יפול עליי..
facepalm
לא יהיה לך קשה אל תדאג ומקסימום יהיה קשה אם אתה תרגיש צורך תעבור למוט הקצר של ה 12 קילו ואין מה להתבייש תשאיר את האגו בכניסה למכון אל תשים על אף אחד ורק ככה אתה תתקדם - חייבים להתחיל מאיפשהואאני מפחד שיהיה לי כבד מדי..אפילו רק מוט חח וואלה מתבייש בזה אבל מה אני אעשה בשביל זה אני מתאמן
לא יהיה לך קשה אל תדאג ומקסימום יהיה קשה אם אתה תרגיש צורך תעבור למוט הקצר של ה 12 קילו ואין מה להתבייש תשאיר את האגו בכניסה למכון אל תשים על אף אחד ורק ככה אתה תתקדם - חייבים להתחיל מאיפשהוא
חחחחחחח בפעם הראשונה שהבאתי לאמא שלי לעשות סקוואט עם המוט הזה ריק היא בקושי הצליחה להזיז אותו facepalmבחיים לא ראיתי מישהוא שהמוט של 20 קילו יהרוג אותו.
לא צריך להגזים הוא יכול לאט לאט להתאמן, לעלות סירטון, תעבוד נכון הכל היה טוב.
חחחחחחח בפעם הראשונה שהבאתי לאמא שלי לעשות סקוואט עם המוט הזה ריק היא בקושי הצליחה להזיז אותו facepalm
אני לא רוצה להתחייב לראק אבל יש אצלנו מישהו במכון שעושה סקוואטים לפעמים עם המוט הקטן של ה12 קילו - מישו קטן יחסית ושחיף אז אני לא שופט או משו , חחחח זה מצחיק לראות אנשים שמפחדים להתקדם במשקלים אבל אין סיכוי שאני מצלם אותו ,יש גבול 😛אמא זה לא מישהוא =0
"בחיים לא ראיתי מישהוא"
אתה יכול לעשות כרגע סקוואט עם מוט ריק, בוודאות. אם אתה יכול ללכת, לקום מהכסא, לסחוב תיק בית ספר, אתה יכול להרים מוט ריק, תנסה.זה לא קשור לטכניקה זה קשור לכובד של המוט..לא הכי כיף להגיד אבל אני דיי שחיף ו20 קילו אני לא חושב שאני יכול להרים..כמה שזה נשמע בושה..מה אני יעשה
אתה יכול לעשות כרגע סקוואט עם מוט ריק, בוודאות. אם אתה יכול ללכת, לקום מהכסא, לסחוב תיק בית ספר, אתה יכול להרים מוט ריק, תנסה.
אין לך ראק?ותגיד אם אין לי כלוב במכון אני יוכל לעשות את זה ככה?
אין לך ראק?
כן אתה יכול לעשות ככה השאלה כמה תוכל להתקדם עם זה .
יותר מסוכן מכלוב כן , אבל תבדוק אם יש לך שם במכון 2 ספות לשים בצדדים ואז אתה מסודר ! אם אין לך פשוט תתקדם יותר לאט במשקלים ככה פחות סיכויים שתגיע לכשל ואם הגעת בכל זאת פשוט תזרוק את המוט אחורה למרות שעכשיו באימונים הראשונים סיכויים קלושים שתגיע לכשל אם אתה מתאמן נכון !
ואתה מצליח להרים מוט ריק ! אחי מרים את זה והוא בן 13 ושמן ללא מסת שריר !
צודק, אתה לא תצליח, אל תתאמן.בוא אני אהיה כנה משקולת יד אני מרים 15 קילו..בגלל זה אני חושב שאני לא אצליח מבין?;maeq