הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה מתלבט בין אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור niki
  • פורסם בתאריך

niki

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני חזרתי למסה אחרי תקופה ארוכה של חיטוב( 4 חודשים) אני כבר בערך חודשיים בחיטוב וכניראה שאני יחזור לחיטוב עוד חודש וחצי חודשיים אז בקיצור אני מתלבט בין BSN SYNTA 6 או אפטימום גולד סטנדרט כרגע יש לי את הצ'מפיון נוטריישן שאני די מרוצה ממנו היה לי את האופטימום שגם ההיתי מרוצה ממנו לפי מה שהבנתי הסינטה 6 ממש טוב למסה אבל מה שמפריע לי בו זה שהוא מכין סויה.

אין דבר כזה טוב למסה, זה חלבון ולא גיינר, השאלה אם לא אכפת להשקיע כסף כי זאת אבקה יקרה.

אני חזרתי למסה אחרי תקופה ארוכה של חיטוב( 4 חודשים) אני כבר בערך חודשיים בחיטוב וכניראה שאני יחזור לחיטוב עוד חודש וחצי חודשיים אז בקיצור אני מתלבט בין BSN SYNTA 6 או אפטימום גולד סטנדרט כרגע יש לי את הצ'מפיון נוטריישן שאני די מרוצה ממנו היה לי את האופטימום שגם ההיתי מרוצה ממנו לפי מה שהבנתי הסינטה 6 ממש טוב למסה אבל מה שמפריע לי בו זה שהוא מכין סויה.

בזבוז למתאמן ממוצע, אתה יכול להגיע לאותו רמה עם המוצרים "הפשוטים יותר" אתה לא איזה מתאמן אולמפי שהתזונה שלו צריכה להיות.....
BSN SYNTA 6 מציונת. ואם אתה במסה למה לא גיינר ?

Back
למעלה תחתית