הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקות חלבון ותזונה מאוזנת

• פותח/ת השרשור TreMix
  • פורסם בתאריך

TreMix

משתמש מתחיל
57
3
נק' מוניטין:
3
57
3
היי אני בן 15 ועוד מעט מתחיל כיתה י'. אני מעוניין לבנות שריר. אני מתאמן קצת יותר משנה ורואה תוצאות טובות מאוד אבל אני רוצה לקחת את עצמי לשלב הבא.
רציתי להתחיל להשתמש באבקות חלבון אבל אח שלי (שלמד רפואה) אמר לי שאם אני אוכל תזונה מאוזנת אז אני לא צריך אבקות חלבון ולהפך, זה רק יזיק לי.
אז אני הולך בשבוע הבא לתזונאי שיכין לי תפריט מפורט.

ורציתי לדעת אם הוא צודק, להתחשב בעובדה שעכשיו חופש ויש לי זמן להכין ארוחות וכשאחזור ללימודים אני חושב שאני קצת אתקשה מכיוון שהשנה יש לי בגרויות,אימונים של גיוגיטסו ברזילאי, אימוני כושר , פעולות להעביר בתנועת נוער ושתי מגמות קשות במיוחד (פיזיקה ומדעי המחשב).

חשבתי על אבקת חלבון פיור קומפלקס.

אם אתה אוכל מספיק חלבון מהאוכל אז אין צורך באבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל מספיק חלבון מהאוכל אז אין צורך באבקת חלבון.
אבל מה עם ארוחות כשאני לא בבית, אני פעם ב.. הולך לחבר ועושה משקולות והוא לא מאמין בתזונה נכונה הוא חושב ומתאמנים וזהו. אז אני תמיד מסתבך עם ארוחות אחרי אימון. אמרתי לו שצריך לאכול ישר אחרי אימון, אז אח שלי אומר לי שזה לא נכון ושאם אני אוכל ארוחת ערב באותו יום אז זה מספיק
ופעם בשבוע אני תמיד הולך ישר מהגיוגיטסו לפעולה ואין לי זמן לאכול.

אמרתי לו שצריך לאכול ישר אחרי אימון, אז אח שלי אומר לי שזה לא נכון ושאם אני אוכל ארוחת ערב באותו יום אז זה מספיק
אני מסכים עם אח שלך. מה שחשוב זה הסה"כ ביום שאתה אוכל.
ופעם בשבוע אני תמיד הולך ישר מהגיוגיטסו לפעולה ואין לי זמן לאכול
במקרה כזה או שתכין לך משהו שאתה יכול לקחת איתך או שבאמת תקנה אבקת חלבון ותשתה שייק אחרי האימון. אני לא הייתי אומר שזה נורא גם כמה שעות אחרי אימון לא לאכול אם אכלת ארוחה בטווח של שעות בודדות לפני האימון, אבל באסה גם להיות רעב כל הזמן הזה.

ולהפך, זה רק יזיק לי.
יזיק זה לא, אבל אין לזה תועלת מיוחדת על פני אוכל

אז אני הולך בשבוע הבא לתזונאי שיכין לי תפריט מפורט.
תקרא את זה לפני:
תזונה ותוספים - אנשי מקצוע שמביאים תפריטי מדפסת – אתם לא פחות מחאפרים
לא אומר לך לא ללכת לתזונאי, רק תקרא את זה כדי לדעת האם אתה עומד מול מישהו ששווה את הזמן והכסף שלך או לא

פעם בשבוע אני תמיד הולך ישר מהגיוגיטסו לפעולה ואין לי זמן לאכול.
כאן אבקת חלבון כן יכולה להועיל
אם אתה יכול לארוז לעצמך אוכל ולאכול בין לבין, אז עדיף, אבל אם לא אז אבקת חלבון זה סבבה

הוא לא מאמין בתזונה נכונה הוא חושב ומתאמנים וזהו.
תביא אותו לפורום שישכיל קצת

אח שלך צודק ויכול לעזור לך בעוד מידע גם, אני מעדיף את שיטת האוכל וכמו שאמרת יש לך זמן להכין אוכל אז למה לא?
גם לבית ספר אפשר לקחת אוכל(ולחמם או לאכול קר), לא חסר דרכים לאכול במהלך היום מחוץ לבית אם רק מתכונים לכך בהתאם

• פותח/ת השרשור
אח שלך צודק ויכול לעזור לך בעוד מידע גם, אני מעדיף את שיטת האוכל וכמו שאמרת יש לך זמן להכין אוכל אז למה לא?
גם לבית ספר אפשר לקחת אוכל(ולחמם או לאכול קר), לא חסר דרכים לאכול במהלך היום מחוץ לבית אם רק מתכונים לכך בהתאם
אבל מה שאמרתי זה שאין לי זמן( או כסף לקנות אוכל מוכן) להכין את האוכל:
14:30-מסיים בית ספר
15:00-מסדר מזרונים
15:30- מגיע הביתה
15:40-אוכל ארוחת צהריים
16:15- שיעורי בית (פיזיקה ומדעי החמשב)
17:20- גיוגיטסו
19:00- מסיים אימון והולך לפעולה
19:20- מתחילה פעולה
20:30- מסיים פעולה
21:00 אני בבית

אני גר במושב כך שאין לי מקום לקנות בו אוכל

אבל מה שאמרתי זה שאין לי זמן( או כסף לקנות אוכל מוכן) להכין את האוכל:
14:30-מסיים בית ספר
15:00-מסדר מזרונים
15:30- מגיע הביתה
15:40-אוכל ארוחת צהריים
16:15- שיעורי בית (פיזיקה ומדעי החמשב)
17:20- גיוגיטסו
19:00- מסיים אימון והולך לפעולה
19:20- מתחילה פעולה
20:30- מסיים פעולה
21:00 אני בבית

אני גר במושב כך שאין לי מקום לקנות בו אוכל
אם באמת אין לך זמן ואיך להביא ארוחות אז אבקת חלבון יכולה להיות עוזרת.
דרך אגב כתלמיד במדעי המחשב פיזיקה ביב שעה ומשהו על שיעורים זה הרבה זמן(פיזיקה בתחילת יא לקח לי אולי 20 דק, מדעי המחשב עושים בשיעורים)

Back
למעלה תחתית