זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי, ושזה נכון...כן אחי, באמת שניסיתי, אבל לא הצלחתי לעלות על במה עם חוטיני לא תקני ולהגיע לבית חולים אחרי זה כי אני מפגר. ספר לי את הסוד שלך!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי, ושזה נכון...כן אחי, באמת שניסיתי, אבל לא הצלחתי לעלות על במה עם חוטיני לא תקני ולהגיע לבית חולים אחרי זה כי אני מפגר. ספר לי את הסוד שלך!!
זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי, ושזה נכון...
קולד פאייר תעלה קצת תמונות נרא תשומן שלך?
למה, אתה מחפש שותף להופעות שלך בסקייפ?קולד פאייר תעלה קצת תמונות נרא תשומן שלך?
כמהההההההההה דדליפט שלו?
אין אל פיל בעולם!
אין זה הכל מהאימוני כוח 3 פעמים בשבוע, 2 חזרות כל סט,רבע שעה מנוחה בין סט לסט, רק ככה מגיעים לתוצאות כאלה, בדוווק אחי...
ומה הסיפור שלכם ? 😳בדוק הוא מתחטב אם תוכנית כוח!!
אה יפה, ואיזה פורום אתה רוצה לנהל? תזונה ותוספים יתאים לך או שאתה רוצה גם להיות באימונים?אני תומך בזה שאלירן צריך לקבל מנהל בפורום אימונים ולנקות את הזבל של תכניות הכח משם..חבל שזה לא יקרה כי הפורום תומך רק בשיטת ההשמנה והטימטום-כח
בניגוד אליך הוא לפחות יודע מה הוא אומר ולא ממחזר דברים שבילדרים זורקים בלי כל ביסוסאני לא מבין למה כל פעם שאני אומר משהו בלי קוצ'י פוצ'י, אומרים שאני מתבטא בצורה לא יפה? (מה אתם כאלה עדינים ופגיעים?) שמתם לב איך הקולדפייר הזה מתבטא? (אליו אף אחד לא בא בטענות עם ההערות תיסכול וקנאה שלו) אה ושיט הורידו לי תמוניטין, איך אני אחיה עם זה? אני לא ישן הלילה...
ברור אחייי.....בניגוד אליך הוא לפחות יודע מה הוא אומר ולא ממחזר דברים שבילדרים זורקים בלי כל ביסוס
אני לא מבין למה כל פעם שאני אומר משהו בלי קוצ'י פוצ'י, אומרים שאני מתבטא בצורה לא יפה? (מה אתם כאלה עדינים ופגיעים?) שמתם לב איך הקולדפייר הזה מתבטא? (אליו אף אחד לא בא בטענות עם ההערות תיסכול וקנאה שלו) אה ושיט הורידו לי תמוניטין, איך אני אחיה עם זה? אני לא ישן הלילה...
זה לא יעזור, כל החיים שלי אני רק חולם להיות מקובל בפורום lbs, ועכשיו הורידו לי תמוניטין, בגלל שהעלבתי את קולדפייר......:😃😃(תנסה לישון עם התחתונים האדומות, זה יעודד אותך 😵💫🥊
עדיף לשים כמנהל מישהו שלא רק קרא קצת מחקרים אלא גם ביצע ויש לו תוצאות שמגבות את הידע שלו וקצת ניסיון בפיתוח גוף,לא אמרתי כלום על עצמי..אה יפה, ואיזה פורום אתה רוצה לנהל? תזונה ותוספים יתאים לך או שאתה רוצה גם להיות באימונים?
עדיף לשים כמנהל מישהו שלא רק קרא קצת מחקרים אלא גם ביצע ויש לו תוצאות שמגבות את הידע שלו וקצת ניסיון בפיתוח גוף,לא אמרתי כלום על עצמי..
לא מנסה לפגוע אבל רק אומר שאדם שמגיע לפורום ורוצה קצת שריר על הגוף אומרים לו לעשות SS ולאכל כמו דביבון,מאוד מוריד מהרמה של הפורום
הרי אתה לא הולך בחדר כושר לילד השמן ושואל איך בונים חזה גדול,אתה הולך לבחור השרירי עם החזה..ואותו דבר פה רק שכאן השמן עוזר לך לבנות חזה
לא אחי, אני ועוד מפתחי גוף, הצלחנו לצבור מסת שריר רק בגלל שיש לנו גנטיקה טובה, ובגלל חומרים ותוספים שאנחנו דוחפים בכמויות, (האימונים שלנו זה משחק ילדים) אם היינו עושים ss היינו פי שתיים ממה שאנחנו עכשיו...עדיף לשים כמנהל מישהו שלא רק קרא קצת מחקרים אלא גם ביצע ויש לו תוצאות שמגבות את הידע שלו וקצת ניסיון בפיתוח גוף,לא אמרתי כלום על עצמי..
לא מנסה לפגוע אבל רק אומר שאדם שמגיע לפורום ורוצה קצת שריר על הגוף אומרים לו לעשות SS ולאכל כמו דביבון,מאוד מוריד מהרמה של הפורום