עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אתה כאילו מחפש להתוכח ולהוכיח שאתה יותר טוב במשהו. ישר קצת לזיוני מוח של ה:"יש לו דדליפט אדיררר הוא עושה תוכניות כוח מזה כל המססהההה!!111"אני לא מבין למה כל פעם שאני אומר משהו בלי קוצ'י פוצ'י, אומרים שאני מתבטא בצורה לא יפה? (מה אתם כאלה עדינים ופגיעים?) שמתם לב איך הקולדפייר הזה מתבטא? (אליו אף אחד לא בא בטענות עם ההערות תיסכול וקנאה שלו) אה ושיט הורידו לי תמוניטין, איך אני אחיה עם זה? אני לא ישן הלילה...
לא אחי, אני ועוד מפתחי גוף, הצלחנו לצבור מסת שריר רק בגלל שיש לנו גנטיקה טובה, ובגלל חומרים ותוספים שאנחנו דוחפים בכמויות, (האימונים שלנו זה משחק ילדים) אם היינו עושים ss היינו פי שתיים ממה שאנחנו עכשיו...
תקראו מה שהוספתי אחלה דוגמא למה שקורא בפורום..
אני רק הצעתי לתת לו מנהל כי הבנדם מחובר לפורום ויש לו ידע יותר נרחב מהמחקרים שלכם
לבינתיים אתה רק מספר בדיחות לא מצחיקות של מתאמן כוח מצוי, תעלה תמונה, נראה איזה סוסססס אתה בזכות ה200 ק"ג דדליפט שלך, לי לפחות יש מה להראות, ועובדה שכולם מתרשמים, ולא אוכלים תלב כמוך...
א- תחליף תבדיחות תסכול הלא מצחיקות שלך, תשים לב שאף אחד לא צוחק מהם, ב- אתה בפורום של עולם פיתוח הגוף ופיטנס, אם לא היה לך עניין בזה, ולא היית רוצה גם להיראות ככה, לא היית נכנס, וגם לא היית עוקב אחרי הפוסטים שלי ושל דני!👉👌😣כמו שהסברתי ליזיזך דני, אין לי בעיות אישיות שדורשות עידוד של גברים בחוטיני לגבי המראה שלי, כך שאין לי שום תועלת בלעלות תמונות שלי לפורום. חוץ מזה, אין לי חוטיני מתאים, מצטער.
אם אוסף של ילדים בני 13 בפורום שאומרים לך "וואי, איזה סוס אתה אחי" גורם לך להרגיש שהשגת משהו כנראה שממש קל לספק אותך.
א- תחליף תבדיחות תסכול הלא מצחיקות שלך, תשים לב שאף אחד לא צוחק מהם, ב- אתה בפורום של עולם פיתוח הגוף ופיטנס, אם לא היה לך עניין בזה, ולא היית רוצה גם להיראות ככה, לא היית נכנס, וגם לא היית עוקב אחרי הפוסטים שלי ושל דני!👉👌😣
אההההה, אתה מנהל ראשייייייי???(אחלה גבר ד"א), בגלל זה אתה כל פעם מעניש אותי, ומוריד לי מוניטין, פאקקקקק, איך התעסקתי איתך? איזה טיפש אני, אם אני לא יעליב אותך יותר תחזיר לי תמוניטין בחזרה? נו בבקשה, עבדתי כל כך קשה להשיג אותו, בגללך אני כל היום בבעסה....
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=33981 חחח, צודק אחי, אתה באמת במצב של: "לתת לי ביקורת", תגיד אתה 64 קילו טבעי? בלי חומרים? תו לי קצת המלצות, איך להיות סוס כמוך, ושתחרות הבאה אני אראה טוב...אלירמבו אתה באמת ממורמר, אחרי כל דיון כזה אתה בסוף אומר 'כל אחד והמטרה שלו' וכל פעם מחדש אתה מעלה את הקטע של הכוח ועוד אחרי זה אתה אומר שהם מקנאים במפתחי גוף, בידיוק כמו שאתה אומר לו להעלות תמונה שלו הוא יכול לבקש סרטון של הסקוואט שלך(שכנראה דו ספרתי). ויש אנשים שמעניין אותם קצת יותר ממה שרואים ושכמה ילדים בני 13 וילדות בנות 16 יגידו להם 'ווואוו איזה גוף'. אגב למרות שיצאת דיי דפוק בתחרות כל הכבוד על הדרך, אבל עדיין אי אפשר להחשיב אותך באמת כבילדר.
אם אתה מעלה תמונה שלך, אני יותר לא צוחק עליך ומדבר אליך לא יפה, סבבה???שמע, כשאמרתי שבדוק לא סיימתם תיכון, צדקתי. זה לא אני הורדתי לך מוניטין. אין לי סיבה להוריד לך מוניטין, ההפך, ההודעות שלך משעשעות אותי מאוד.
אני רואה שעניין המוניטין הזה פגע בך קשות, כי זו כבר ההודעה החמישית בערך שאתה מזכיר את זה ולכן אני אעשה איתך עסקה - אתה תפתח נעוץ על להכשל בתחרות פיתוח גוף ואני אכפיל את המוניטין שלך כל יום.
והסיבה שאני כל פעם מזכיר תמוניטין, זה כי אתם חיים בסרט שכולם ילדים בני 15, שזה באמת מעניין אותםfacepalmשמע, כשאמרתי שבדוק לא סיימתם תיכון, צדקתי. זה לא אני הורדתי לך מוניטין. אין לי סיבה להוריד לך מוניטין, ההפך, ההודעות שלך משעשעות אותי מאוד.
אני רואה שעניין המוניטין הזה פגע בך קשות, כי זו כבר ההודעה החמישית בערך שאתה מזכיר את זה ולכן אני אעשה איתך עסקה - אתה תפתח נעוץ על להכשל בתחרות פיתוח גוף ואני אכפיל את המוניטין שלך כל יום.
דווקא אותך חשבתי לקצת יותר חכם ומבין, לא מבין איפה אתה רואה פה אגו? שבנאדם מסתלבט עלייך ואתה מחזיר לו??? תסלח לי אבל זה לא אגו, ובקשר לתוכניות ולתזונה, אמרתי את דעתי וזכותי להביע את דעתי, ויש עוד הרבה שחושבים כמוני, ותאמין לי שבתור אחד שהיה 100 קילו בגיל 13, ניסיתי כבר את כל השיטות שקיימות, אם זה בתזונה ואם זה באימונים, אם עובד עליך מה שאתה עושה סבבה, אני בסה"כ נותן את דעתי, ופשוט מפריע לי שמתאמני כוח מנסים לשכנע את עצמם שיש להם גם גוף, זאת לא המטרה שלכם, אז למה בכוח? בכל מקרה, אני לא באתי בשום מטרה להגיד שאני הכי טוב/ הכי מבין, אז תפסיקו להגיד שאני מתנשא או גאוותן, כי זה ממש לא המטרה שלי...אלירם אתה ממש ממש מגזים אחי כולה באת לפה לפני פחות מחודש וכבר אתה פותח פה על אנשים יותר מבינים ממך
ובנוסף אתה טוען שכל המאמרים פה שהובאו מאתרים עולמיים עם רפרנסים ומחקרים ארוכים של אנשים גדולים וספרים שלמים נכתבו על הטענות האלו ואתה טוען שהכל חרטות והדרך שלך היא הנכונה - קודם כל אתה טוען שדל פחמימה זה סתם שטויות וחרטא ואין צורך בזה ועכשיו אתה בא ואומר שאימוני כח זה חרטא ....תעשה לעצמך טובה ותתחיל לקרוא ולמרות שבאמת הגעת לרמה יפה אתה עוד יכול ללמוד הרבה מאנשים פה במקום לנפח לעצמך את האגו . אני אומר את זה מכל הלב כי תכלס עבדת קשה והגעת לתוצאות מרשימות ופירגנתי לך על זה המון כבר ובצדק אבל האגו שלך כנראה עלה יותר מדיי בזמן האחרון תתחיל ללמוד מפה במקום להגיד שהכל חרטא תתחיל להקשיב לאנשים שמבינים קצת יותר ממך ותאמין לי שתגיע לרמות הרבה יותר טובות בהמשך כי תכלס פוטנציאל יש לך הרבה !
המעניין הוא שכל הוויכוחים שלי זה או עם מתאמני כוח שמנים, שמנסים לשכנע אותי שלהתאמן כוח זה הכי טוב, ושהם חיים בסרט שה40% שומן שלהם זה שריר, או עם ילדים כמוך ששוקלים 50 קילו, ועושים 40 ק"ג סקוואט,ומחפשים על מי להוציא תתסכול, ולא יודע מאיפה יש להם תביצים להביע דיעה בכלל???זה לא מעניין אפחד רק אותך שכל הזמן מציין את זה שוב ושוב. אתה מוזמן גם לגזגז מהפורום אם לא טוב לך פה, ואיזה קטע כמו בפורום השני כולם עפים עלייך פה.
אבל עזוב כולם טועים אתה צודק.
אתה צודק אחי, הבדל של חצי שנה אימון רציני, ו15 ק"ג יותר ממך על 8-9% אחוז שומן, (ואני כמעט בטוח שאתה יותר) זה באמת "מגוחך", אבל מה שעושה לך הרגשה טובה כפרה, שיהיה בהצלחה...כמו שציינת בהודעה לאיתי , זכותי להביא את דעתי. תסכול זה רק אתה מוציא שאתה רושם פה עקיצות למתאמני כוח, וזה מעצבן פה כנראה הרבה אנשים לכן הרבה עונים לך ויוצאים עלייך פה. אגב ההבדל ביני לבינך הוא קצת יותר מחצי שנה של אימון רציני לדעתי מה שמגוחך מאוד, אבל עזוב אני לא מתכוון לענות לך יותר יש לי חיים. תמשיך להתווכח כנראה יבואו עוד כמה לצאת עלייך אחריי ולא ניראלי שיש לך גם משו יותר טוב לעשות . שיהיה לך בהצלחה