הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאוששות .

• פותח/ת השרשור shaya
  • פורסם בתאריך

shaya

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
ספין פלוס
שאלה על התאוששות מתחיל SS שאלה חשובה תודה לעוזרים

מתחיל בתוכנית Starting Strength

אני במסה, שוקל שישים קילו ואני מנסה כל יום להגיע לערכים התזונתיים שלי קצת קשה אבל אני מאוד קרוב
בימים הקרובים אני קונה קריאטין ולאחר מכן עוד כ 3 שבועות אני יקבל חלבון .
עכשיו ביגלל שחזרנו ללימודים יש לי 2 שיעורי ספורט בשבוע .
הם מאוד פוגעים לי בהתאוששות שלא לדבר על העובדה שרוב השיעורים הם פעילות אירובית ,
אני לא רוצה לשרוף הרבה קלוריות כי גם ככה קשה לאכול מספיק וחוצמזה זה פוגע לי בהתאוששות בטירוף .
ניסיתי לדבר עם המאמן וגם עם המורה לספורט . המאמן מוכן לתת לי מכתב למאמן שיתחשב בי וכבר דיברתי עם המורה הוא אמר שהוא מוכן להתחשב בי אבל אינלו כלכך מה לעשות.... בקיצור מה לעשות \?? מה אתם עושים ???
תודה רבה לעוזרים .

יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה הזאת ????

נערך לאחרונה:
אין ממש מה לעשות חוץ מלהוסיף את הקלוריות שנשרפות בשיעור ספורט או להוציא מזה פטור. וכמובן, לתכנן את השבוע מבחינת אימונים בצורה שתתחשב בשיעורי הספורט.

גם אני בדיוק באותו מצב כמוך, רק שאני בתיכון ואצלי המורה לספורט לא מוכן להתחשב, זה מה יש, מחכה לקריאטין ולקפאין שיגיעו, וינסה להשלים ערכים..

• פותח/ת השרשור
אין ממש מה לעשות חוץ מלהוסיף את הקלוריות שנשרפות בשיעור ספורט או להוציא מזה פטור. וכמובן, לתכנן את השבוע מבחינת אימונים בצורה שתתחשב בשיעורי הספורט.

אחי מאיפה אני ישיג פטור ? לך יש ? מאיפה קיבלת ?

אם אתה לא מסוגל לעשות 2 שיעורי ספורט מסכנים כי הם "פוגעים לך בהתאוששות" אתה חתיכת קציצה לא בכושר

תהנה בשיעור ספורט ואל תתן לאימוני כח להפריע לשגרת החיים שלך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מסוגל לעשות 2 שיעורי ספורט מסכנים כי הם "פוגעים לך בהתאוששות" אתה חתיכת קציצה לא בכושר

מה אני יגיד לך אחי זה לא קשור אני יודע לרצות פעם הייתי רץ מרחקים ארוכים .... חוץ מזה אחי לא מעניין אותי הכושר כרגע כלכך אז תודה רבה אבל אם אינלך משהו מועיל להגיד אל תגיד תודה .

מה אתה רוצה שאנשים יגידו לך לעשות ? לעשות סטוץ עם המנהלת בשביל להוציא פטור ? לא מתאים לך השיעורים תבריז ! תקבל 50 בספורט לא סוף העולם תשקיע במקצועות אחרים שיש לך בהם בגרות .

כולה שיעור ספורט מה הבעיה להגיד למורה כל פעם שכואב משהו או שתבוא בלי בגדי ספורט ואז אתה לא מתאמן.

במקום להגיד שזה פוגע לך בהתאוששות תנסה לעשות הפוך שזה יעזור לך להתאושש יותר מהר זאת אומרת שתתכנן כך שיצא לך יום לפני שיעור ספורט אימון כוח כי גם כחה הרוב בספורט הוא ריצה אז תתעל את זה לטובתך בכך שלא תתאמץ ב 100% בשיעור ספורט אלה רק 50% ותהפוך את זה למין אימון התאוששות.

Back
למעלה תחתית