הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתי במשקל

• פותח/ת השרשור OoOOO
  • פורסם בתאריך

OoOOO

משתמש מתחיל
172
1
נק' מוניטין:
6
172
1
אחרי חודש וחמי שירדתי בהם 7 קילו בשבועיים האחרונים אין ירידה. לפי המשקל של חבר אני 16.5 אחוז שומן ולפי התמונה אני 18 .. ככה שמה הסיבה שפתאום נתקעתי?

עזוב את המשקל של החבר
אולי חילוף החומרים שלך התרגל ואתה פשוט צריך להוריד טיפה קלוריות זה הכל
אתה עושה העמסות?

• פותח/ת השרשור
4 פעמים אימון משקולות בשבוע, כל פעם אני חוזר הביתה שזה 3 ק"מ לפעמים אינטרוולים לפעמים ריצה לפעמים הליכה תלוי כמה אני עייף.
אני לא עושה העמסות..

4 פעמים אימון משקולות בשבוע, כל פעם אני חוזר הביתה שזה 3 ק"מ לפעמים אינטרוולים לפעמים ריצה לפעמים הליכה תלוי כמה אני עייף.
אני לא עושה העמסות.. שוקל 77..

אני לא עושה העמסות..

אני לא עושה העמסות.. שוקל 77..

PROBLEM SOLVED.

מתי הוא אמר שהוא עושה דל פחמימה?
והוא 18 אחוז שמן ככה שעדיף שלא יעשה...
לא עושים העמסות רק בדיאטת דלת פחמימות. כל דיאטה מחייבת העמסה אחת לX זמן.
לא ידעתי שיש אחוז שומן מסוים שבו צריכים להתחיל להעמיס.

מתי הוא אמר שהוא עושה דל פחמימה?
והוא 18 אחוז שמן ככה שעדיף שלא יעשה...
אל תטעה משתמשים אחרים בפורום , בכל דיאטה שבו האדם הוא בגירעון קלורי המטבוליזם [חילוף החומרים] שלו נפגע והוא צריך לאושש אותו מדי פעם
ככל שאתה עם פחות פחמימות בתפריט אתה צריך לאושש את המטבוליזם לעיתים תכופות יותר, ובקיצור בכל דיאטה צריכים לעשות העמסות גם אם אתה על 18 אחוז שומן ולא בדל פחמימה

יותר מידי אירובי גם...מה נסגר עם אנשים שנכנסים לחיטוב וחושבים שמדובר בלרוץ כל היום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית