הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול בחיטוב.

• פותח/ת השרשור Billie
  • פורסם בתאריך

Billie

משתמש קבוע
1,542
89
נק' מוניטין:
2,492
1,542
89
מטולה
לפני שאתם ישר פוסלים את האשכול לפי הכותרת, תנו לי לנסח את השאלה.
היום כנראה יש איזו מסיבה שאין מצב שאני לא מגיע.
אני בחיטוב דל פחמימה ( מקסימום 30 ).
עכשיו השאלה היא כזאת :
אם למשל הגעתי לערכים שאני צריך אך בגרעון גדול יותר מהרגיל. נאמר 1000 קלוריות גרעון.
אני יכול להשלים 400~500 קלוריות מהאלכוהול?
תודה רבה.

איזה מסיבה זאת שזה כל כך חשוב?

בכל מקרה יהיה בסדר.
תבדוק שאתה לא שותה בלי נוזלים בגוף כי אתה תקום עם הנגאובר. או שפשוט תעשה יום צ'יט היום ותאכל עד הערב מה שבא לך.

• פותח/ת השרשור
איזה מסיבה זאת שזה כל כך חשוב?

בכל מקרה יהיה בסדר.
תבדוק שאתה לא שותה בלי נוזלים בגוף כי אתה תקום עם הנגאובר. או שפשוט תעשה יום צ'יט היום ותאכל עד הערב מה שבא לך.
18 של חבר.
לגבי הנוזלים, העניין עלה לי לראש ( סטגדיש ) אבל אין מצב שאני לא יקום עם הנג אובר. למרות שכמות השומן שצרכתי\ אצרוך היום, תעשה את שלה.
יום צ'יט לא בא בחשבון בשל טיסה לפולין למשך שמונה ימים עם ימי צ'יט לא מהעולם הזה.

רעיון רע לצרוך אלכוהול בזמן חיטוב דל פחמימה.

מה באמת הערכים של וודקה ?
ומה רעיון כל כך רע בזה ? יום אחד לא ישנה שום דבר... חוץ מזה אתה יכול לתכנן את היום ככה שעם האלכוהול עדיין תיהיה בגירעון, והכמות פחמימה כבר לא נורא, שוב כולה יום אחד...

מה באמת הערכים של וודקה ?
ומה רעיון כל כך רע בזה ? יום אחד לא ישנה שום דבר... חוץ מזה אתה יכול לתכנן את היום ככה שעם האלכוהול עדיין תיהיה בגירעון, והכמות פחמימה כבר לא נורא, שוב כולה יום אחד...
יש לך מאמר על זה בפורטל
בכל מקרה בזמן דל פחמימה זה רעיון דיי גרוע ולא הייתי ממליץ

לא יודע מה איתך. אני לא נותן גם בחיטוב לפיתוח גוף לשנות לי את החיים מקצה לקצה. אני מקפיד על הכל אך בשישי כל היום חורג. לא משנה אם מאסה או חיטוב.

אני שותה כל שישי בכמוית.אבל מקפיד עם משקה דיאט, אף פעם לא הפריע לחיטוב. או למאסה..אבל מדברים פה על חיטוב. הייתי גם בחיטוב דל פחמימה תקופה והייתי כל שישי קבוע שותה. לא קרה שום פירוק שריר .שנראה לעין? או השמנתי מזה, או האט את החיטוב...שיהיה בהצלחה
תחייה...!! אתה לא מחטב לבמה מחר! ואל תשכח. 6 יום מקפיד.1 יום חורג.בהצלחה לא נורא

לא יודע מה איתך. אני לא נותן גם בחיטוב לפיתוח גוף לשנות לי את החיים מקצה לקצה. אני מקפיד על הכל אך בשישי כל היום חורג. לא משנה אם מאסה או חיטוב.

אני שותה כל שישי בכמוית.אבל מקפיד עם משקה דיאט, אף פעם לא הפריע לחיטוב. או למאסה..אבל מדברים פה על חיטוב. הייתי גם בחיטוב דל פחמימה תקופה והייתי כל שישי קבוע שותה. לא קרה שום פירוק שריר .שנראה לעין? או השמנתי מזה, או האט את החיטוב...שיהיה בהצלחה
תחייה...!! אתה לא מחטב לבמה מחר! ואל תשכח. 6 יום מקפיד.1 יום חורג.בהצלחה לא נורא

מה הקשר למשקה דיאט, הוא מדבר על אלכוהול. ואם שתית אלכוהול בשישי אבל אכלת יותר זה לא קשור לשאלה שהוא שאל.
וכן, זה רעיון לא טוב לצרוך הרבה אלכוהול על דל פחמימה, קשור לייצור גופי קטון. אתה תרגיש חרא. אם בכל זאת אתה שותה, תדאג לאכול יותר פחמימות.

מה הקשר למשקה דיאט, הוא מדבר על אלכוהול.
וכן, זה רעיון לא טוב לצרוך הרבה אלכוהול על דל פחמימה, קשור לייצור גופי קטון. אתה תרגיש חרא. אם בכל זאת אתה שותה, תדאג לאכול יותר פחמימות.
לי בכל אופן אף פעם לא הפריע. לא בהרגשה הכללית ולא בתוצאות..אבל כל אחד לגופו.בגלל זה רשמתי אני.
בסך הכל תחייה גם..אם אתה לא מתחרה.

ורשמתי דיאט כי בדרך כלל שותים את המשקאות האלכוהולים עם מיץ אז אם כבר. חיטוב ואם כבר וכבר.אז עם מיץ דיאט

לי בכל אופן אף פעם לא הפריע. לא בהרגשה הכללית ולא בתוצאות..אבל כל אחד לגופו.בגלל זה רשמתי אני.😃
אולי זה לא הפריע כי אכלת יותר פחמימות באותו יום. על דל פחמימה לשתות 500 קלוריות אלכוהול זה חרא.

אולי זה לא הפריע כי אכלת יותר פחמימות באותו יום. על דל פחמימה לשתות 500 קלוריות אלכוהול זה חרא.
יכול להיות. בגלל זה רשמתי גם שבאותו יום (שישי) לא עשיתי חשבון. וזה היה היום שאני חורג כולו.

כן, אז היית בסוג של העמסה. הוא לעומת זאת רוצה להישאר על גירעון של 500 קלוריות ו-30 גרם פחמימה, ובמקום להכניס 500 קלוריות מאוכל להכניס אותן מאלכוהול.

אכן, לשתות על דל פחמימה זה בערך הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לגוף שלך. אתה תתייבש, בגלל חוסר בנוזלים וסביר להניח שיהיה לך האנגאוור ואולי גם תקיא (אני עשיתי את זה פעם אחת ולא חזרתי על כך לעולם). אם אתה מעוניין לשתות בכמות יחסית גדולה בערב שישי, תאכל פחמימות לאורך כל אותו היום, עדיפות כמה שיותר מוקדם בבוקר שתספיק לאגור גליקוגן במינון כולשהו.
אם אתה אוכל באזור ה 100-150 גרם פחמימה, זה לא כזה חשוב וזה לא נקרא דל פחמימה. זה דיי קריטי בדיאטות כמו AD, UD2, PSMF, כשאוכלים פחות מ 50 גרם פחמימה ביום.

• פותח/ת השרשור
יש לך מאמר על זה בפורטל
בכל מקרה בזמן דל פחמימה זה רעיון דיי גרוע ולא הייתי ממליץ

מה הקשר למשקה דיאט, הוא מדבר על אלכוהול. ואם שתית אלכוהול בשישי אבל אכלת יותר זה לא קשור לשאלה שהוא שאל.

אכן, לשתות על דל פחמימה זה בערך הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לגוף שלך. אתה תתייבש, בגלל חוסר בנוזלים וסביר להניח שיהיה לך האנגאוור ואולי גם תקיא (אני עשיתי את זה פעם אחת ולא חזרתי על כך לעולם). אם אתה מעוניין לשתות בכמות יחסית גדולה בערב שישי, תאכל פחמימות לאורך כל אותו היום, עדיפות כמה שיותר מוקדם בבוקר שתספיק לאגור גליקוגן במינון כולשהו.
אם אתה אוכל באזור ה 100-150 גרם פחמימה, זה לא כזה חשוב וזה לא נקרא דל פחמימה. זה דיי קריטי בדיאטות כמו AD, UD2, PSMF, כשאוכלים פחות מ 50 גרם פחמימה ביום.

קודם כל, תודה רבה לכולם.
שנית, אין לי בעיה להתמודד עם האנג אובר, להקיא וכו'. מבחינת הנוזלים, אני מקפיד לשתות המון מים. אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה "למה".
כנראה שלא הייתי ברור ובצדק.
למה לא מומלץ? חוץ מהתופעות שמשה רשם.
מר לטיסימוס רשם משהו על ייצור גופי קטון.
דפדפתי קצת באינטרנט לגבי גופי הקטון והבנתי שהם מקורות אנרגיה לשרירים, מוח וכו'.
עדיין לא הבנתי איך זה משפיע.
תודה רבה.

למה? כי אלכוהול א' זה רעל. דבר שני הגוף שלך "חלש" בדל פחמימה. משמין? יגרום לך להרגיש רע..
ומה שאתה יכול לעשות לפי דעתי. להשאר במאזן שלילי אך לא דל פחמימה. יום יומיים לפניי כולל אותו יום לעלות ל 100-150 גרם פחמימה.ועדיין תהיה במאזן שלילי כן. ואז כן לשתות אז תהיה במאזן חיובי אותו יום..אבל לא תרגיש כזה נורא..

• פותח/ת השרשור
למה? כי אלכוהול א' זה רעל. דבר שני הגוף שלך "חלש" בדל פחמימה. משמין? יגרום לך להרגיש רע..
ומה שאתה יכול לעשות לפי דעתי. להשאר במאזן שלילי אך לא דל פחמימה. יום יומיים לפניי כולל אותו יום לעלות ל 100-150 גרם פחמימה.ועדיין תהיה במאזן שלילי כן. ואז כן לשתות אז תהיה במאזן חיובי אותו יום..אבל לא תרגיש כזה נורא..

רעל. צודק.
חלש בדל פחמימה. צודק.
משמין...? חשבתי שאין דבר כזה מאכל\שתיה משמינים.
לשאר אני לא אתייחס כי כבר אמרו לפניך.
בכל מקרה, עדיין לא ענית לי על השאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית