הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

להתאמן במקביל לצבא

FamilyGuy

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אז ככה, לאחרונה עברתי ליומיות, ולפני שבוע נרשמתי שוב למכון, פעם אחרונה שהתאמנתי היתה תכלס לפני בערך שנתיים, לפני הגיוס.
המטרה שלי זה בעקרון לעלות במסת שריר כי נהייתי יחסית רזה בזמן שלא התאמנתי, וכמובן לחזור שוב לכושר.
אני חוזר כל יום בערך ב6 בערב... נראה לכם שאצליח לבנות מסת שריר תוך כמה חודשים במידה ואני מתמיד ואוכל נכון?
ועוד שאלה, בפעם הקודמת שהתאמנתי היה לי הגיינר צ'מפיון מאס. האם כדאי לקנות אותו / אחד שונה ישר בהתחלה או לחכות קצת זמן?
תודה וסופ"ש נעים.

אני חוזר כל יום בערך ב6 בערב... נראה לכם שאצליח לבנות מסת שריר תוך כמה חודשים במידה ואני מתמיד ואוכל נכון?
אין סיבה שלא
ועוד שאלה, בפעם הקודמת שהתאמנתי היה לי הגיינר צ'מפיון מאס. האם כדאי לקנות אותו / אחד שונה ישר בהתחלה או לחכות קצת זמן?
אתה אמרת שאתה רזה לכן הכמות קלוריות שאתה צריך לצרוך כדי להיות בפלוס קלורי היא נמוכה יחסית,כך שאין סיבה לקנות גיינר ואם אתה כן רוצה לקנות תוסף להשלמת ערכים אז זה אבקת חלבון.

באדום

אפשרי הכל תלוי ברצון , אני מתעורר כל יום ב6 וחצי ומגיע לעיר שלי רק ב7 בערב... ומתאמן בSS.

תתחיל מתוכנית SS פה באתר
ולפי דעתי אתה לא צריך גיינר כי הוא יקר ובגלל שאתה רזה יהיה לך קל להגיעה למאזן קלורי חיובי
תקנה פשוט אבקה ותואכל הרבה וזהו

כל עוד אתה אוכל כמו שצריך ומתאמן כמו שצריך אז לא אמורה ליהיות לך בעיה לעלות במסת השריר ולהתחזק

Back
למעלה תחתית