הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתאמן בטירונות

תראה ירדתי אחרי השבוע הראשון חצי קילו עכשיו אכלתי די הרבה לעומת מה שאכלתי בבית בטירונות ולא עשינו כושר אבל כן עמדנו מלא אז יש מצב שרק מהעמדיה שרפתי כזה הרבה קלוריות שירדתי למרות שאכלתי הרבה? או שיש מצב שבגלל שהעלתי את הקלוריות הגוף יצא מסטרס והעלה את המטבוליזם?
והדבר שאני הכי חושש ממנו יש מצב שזה שאכלתי קצת יחסית חלבון ויותר פחמימות ולא ישנתי הרבה ולא התאמנתי יכול להיות שאשכרה בשבוע ירד לי מסת שריר? זה הגיוני? כי אני כן מרגיש יותר חלש ומרגיש שהשרירים פחות דחוסים ויותר קטנים אבל לא יודע אם זה באמת או פשוט פסיכולוגי
אם לא תוך כמה זמן מתחילה לרדת מסת שריר?
אין לך מה לדאוג בכלל, הזמן של טירונות 02 זה לא משהו שישפיע עליך משמעותית, וגם אם תראה הבדל כלשהו, שהוא כנראה פסיכולוגי ונוזלים בכל מקרה, זה משהו שמהר מאוד אפשר לתקן ברגע שתסיים את הטירונות

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לדאוג בכלל, הזמן של טירונות 02 זה לא משהו שישפיע עליך משמעותית, וגם אם תראה הבדל כלשהו, שהוא כנראה פסיכולוגי ונוזלים בכל מקרה, זה משהו שמהר מאוד אפשר לתקן ברגע שתסיים את הטירונות
אני יודע שזה הרבה פסיכולוגי אבל כן אני רואה שירדתי באיזה חזרה שתיים במתח לדוג' ומה שכן הטירונות שלי זה לא 3 שבועות זה חודש וחצי ואחרי זה יהיה לי קורס של עוד איזה חודשיים אולי יותר מקווה באמת שאני אצליח לחזור למה שהייתי
אני מנסה להתאמן בשישי ושבת עושה כאילו AB פעמיים בשבוע לא יודע אבל אם זה תורם בטח ובטח שזה סתם בבית וכל מה שיש לי זה רק משקולות של 5,מאיפה אני יכול למצוא תרגילי משקל גוף טובים?
וגם יש מצב שאני כן ירדתי אפילו קצת במשקל כי אשכרה העמידה שם שורפת קלוריות? כי התסכלתי וראיתי שאיזה שעתיים עמדיה זה 400 קלוריות ועוד איזה שעה במצטבר של הליכה יוצא לי איזה 600 קלוריות שזה מלא

Back
למעלה תחתית