הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לפתוח עוד חשבון בנק, הצעות?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אני כרגע נמצא בבנק לאומי, אני רוצה לפתוח עוד חשבון בבנק אחר, יש לכם המלצות לבנקים מסויימים? כאלו שצריך דווקא לימנע?

אני במזרחי וממש מרוצה מהם.
אבל הכל תלוי באיזה פעולות אתה מיתכוון לעשות באופן קבוע.

• פותח/ת השרשור
כן שכחתי לציין שאני בעיקר מתכוון להישתמש בפקדונות וחסכונות

לא יודע לגבי פקדונות וחסכונות , אבל אני בעבר הייתי בדיסקונט ומתי שהתחלתי לבקש בקשות מיוחדות כמו חשבון מט"ח דולרי ולהגדיל את המסגרת אשראי שלי עשו לי פוול בעיות , לעומת זאת במזרחי הסכימו ללא בעיה לפתוח לי חשבון מט"ח וגם הסכימו לזה שתיהיה לי מסגרת אשראי גבוהה במיוחד ואני יצטרך לשים רק מה שמעל 7000$ מסגרת בביטחונות אצלם לעומת בנקים אחרים שביקשו 50% מהמסגרת לשים בביטחונות אצלם שזה פשוט מטורף !
וגם השירות שם ממש ממש טוב בקיצור ממליץ עליהם , מה שכן ברור שתיתמקח איתם על כל דבר וישר תלך למנהל בנק והוא ישלח אותך כבר למישהו רציני שיטפל בך , אל תתחיל להתעסק עם הפקידים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.

• פותח/ת השרשור
מה זה בתי השקעות?
אם זה מסובך מדי להסביר אני אחפש כבר לבד

עידו תודה על הדעה

באופן ערוני זה דורש ממך הבנה שהיא טיפה יותר מבסיסית וכמות כסף שהיא סבירה.
כשאתה משקיע כסף בבנקבאיזה פקמ או מקמ אתה משלם המון כסף על דמי ניהול ועמלות ברכישה של מניות וסלים כאשר בבית השקעות הסכום הזה משמעותית יותר קטן וזה בעצם יכול חהוריד אותך מ 2 אחוז עמלה על הפקדה או קניה לפחות מאחוז שזה ימבה של כסף בסכומים סבירים, ההבדל הוא שבגדול אתה צריך ײלדעתײ איך להשקיע. בפועל זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע וכיוון שאני לא מומחה בתחום אני לא רוצהסתם לשפוך מיידע, אבל אם אתה תקרא קצת אתה תבין לבד.
בקיצור קצת השכלה בתחום ואתה תחסוך המון המון כסף בטווח הרחוק.
אני מקווה ששכנעתי אותך לפחות להתעמק טיפה בנושא לפני שאתה פונה לבנק.

נערך לאחרונה:
כמה אתה רוצה להפקיד? אתה יכול לשים את זה רק בעו"ש בבתי השקעות ואתה מקבל פריים פחות 2.2 שזה הרבה יותר ממה שתקבל בבנק. מה שכן זה רלוונטי מעל 50-60K כי אתה משלם דמי ניהול של 15 ש"ח בחודש.

כמה אתה רוצה להפקיד? אתה יכול לשים את זה רק בעו"ש בבתי השקעות ואתה מקבל פריים פחות 2.2 שזה הרבה יותר ממה שתקבל בבנק. מה שכן זה רלוונטי מעל 50-60K כי אתה משלם דמי ניהול של 15 ש"ח בחודש.

מה זה אומר "פריים פחות 2.2"?

כולם פה מציעים בתי השקעות לא הייתי הולך על זה אם אין לך את הידע השוק רווי בהרבה בתי חארטה בארטה .
הרבה הלכו וקנו אגח"ים של I.D.B תיסתכלו מה איתם היום...

מה זה אומר "פריים פחות 2.2"?

תחפש בגוגל מה זה פריים ואז תוריד 2.2

כולם פה מציעים בתי השקעות לא הייתי הולך על זה אם אין לך את הידע השוק רווי בהרבה בתי חארטה בארטה .
הרבה הלכו וקנו אגח"ים של I.D.B תיסתכלו מה איתם היום...

הצעתי רק לשים את הכסף בעו"ש של הבית השקעות. לא צריך להשקיע.. הכסף יושב בנאמנות בבנקים השונים ככה שהכסף מוגן

בעיקרון אם אתה לא צריך את הכסף לכמה שנים הקרובות אז עדיף בנק.. היופי בבית השקעות שאתה מקבל 1.55% וזה סוג של פיקדון יומי. ככה שהכסף נזיל וזמין כל רגע.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית