הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים -=ALX=-

• פותח/ת השרשור -=ALX=-
  • פורסם בתאריך

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
אחרי פגרה ארוכה במיוחד של כחודש וחצי החלטתי לחזור לאימונים ולפתוח לוג. מקווה שהלוג יעזור לי לעקוב אחרי תוכנית האימונים ואולי יוסיף משהו למוטיבציה הלא כ"כ גבוהה כרגע.

למי שלא מכיר, אני ספרינטר. השיא שלי ב100 10.69.

האימון של היום שהוא הראשון לעונה כלל ריצה של 4 ק"מ בים, קצב מאוד איטי ולאחר מכן כ20 דק' גמישות.

בהצלחה!!, קראתי בערב דברים שלך ויש לך הרבה הבנה בתחום. איך אתה מתכוון להתאמן? מה התוכנית? לפי הספרינטרים האולמפיים היא בטוח תכלול סקוואטים ודדליפטים כבדים, איך אתה מתכוון לשלב עם הספרינטים?

בהצלחה!

יש תבנית/ תכנון מסויים?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה פיבי.

😍

בהצלחה!!, קראתי בערב דברים שלך ויש לך הרבה הבנה בתחום. איך אתה מתכוון להתאמן? מה התוכנית? לפי הספרינטרים האולמפיים היא בטוח תכלול סקוואטים ודדליפטים כבדים, איך אתה מתכוון לשלב עם הספרינטים?

תודה. כרגע המטרה להכנס לתוכנית בהדרגה, אני אתחיל מ3 אימונים בשבוע ותוך חודש מקווה להגיע ל5 ובהמשך אולי 6. בתקופה הקרובה אני רוצה לבנות בסיס כללי שיאפשר לי להתמודד עם אימונים של סבולת ספציפית בצורה טובה יותר ולכן כרגע יהיה הרבה נפח של ריצה וגם עבודת גמישות. בתקופה של הכח המקסימלי בהחלט עושה סקווט ודדליפט כבדים(דדליפט פחות, קשה לי לשלב את זה עם ריצה). בד"כ פעם בשבוע אימון עצים בנפח גבוה ועוד פעם בנפח נמוך יותר.

בהצלחה!

יש תבנית/ תכנון מסויים?

תודה, כמו שכתבתי לצור - יש שלד כללי.

סוף סוף! שיהיה בהצלחה 😃

תודה:)

יש פלג גוף עליון או שאתה ממשיך בחובבניות? 😃

לאוננות אין תמיד זמן וכח אבל אני בטוח שאתה מקפיד על כך. זה יותר יעיל, אז יאללה יא עצלן. אח"כ תתבכיין כמו פיסטוריוס שהצעדים של כולם גדולים.

• פותח/ת השרשור
יום ב', 3.9:

ריצה קלה של 2 ק"מ כדי להשתחרר קצת מאתמול.
קצת עבודה גליקוליטית - בעיקר מכשירים ומשקל גוף.
גמישות קלה.

• פותח/ת השרשור
יום ד', 5.9:

ריצה של 4 ק"מ בים בקצב קל מאוד.
הלוך - 12:15 דק'.
חזור - התחילה בחילה אז רק סיימתי את הריצה.

קשה להלחם בחוסר המוטיבציה.

לוג מעניין, בהצלחה.

חוסר מוטיבציה כשמתחילים לחזור לכושר היא תופעה ידועה, צריך לחרוק שיניים עד שזה עובר.... 😃

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אחרי שהתעצלתי קצת הלכתי שוב לרוץ בים.

שיפור מסויים בקצב. 2 ק"מ הלוך 11:15
2 ק"מ חזור - קצב קל יותר.

גמישות+ים.

המוטיבציה מעט גבוהה יותר, מקווה שבוע הבא לעלות ל4 אימונים.

• פותח/ת השרשור
הן לא אמורות לשפר ישירות בספרינט. הרעיון הוא לבנות בסיס אירובי כללי שיאפשר לעמוד באימוני אינטרוולים בהמשך(למשל 4-5 פעמים 500-600 או 6-8 פעמים 200 - בעצימות בינונית). אימוני האינטרוולים אמורים לשפר את היכולת לעמוד באימוני הסבולת הספציפיים שאמורים לשפר את 40 המטר האחרונים ב100. למשל ספרינטר של 100 יעשה 3-4 ריצות 120-150 בעצימות כמעט מקסימלית עם מנוחות ארוכות של 12-15 דק'. ספרינטר של 200 יכול לעשות 3 ריצות של 220-250 בעצימויות דומות.

• פותח/ת השרשור
לא יצא לי להתאמן בגלל החגים וחוסר מוטיבציה מכל מיני סיבות, האמת שזו הפעם הראשונה ב8 השנים שאני עוסק באתלטיקה שאני על 0 מוטיבציה בתחילת עונה.

אחדש את האימונים בשבת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית