הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שעשה SS להיכנס.

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
אני עכשיו עושה SS, רציתי לדעת מאלו שמנוסים ובאמת עשו, מה היו הקשיים שלכם בתכנית? במשך כמה זמן הם עבדתם בה? לאיזה משקלי עבודה הגעתם? האם זה גרם להם לשינוי בגוף? לאן המשכתם אחר כך? ואיזה טיפים אתם יכולים לתת לי 😃

ממליץ לך לעבור על הלוג שלי עדכנתי הערות לגבי כל אימון וכל תרגיל וכל קושי ותקיעות וסיבות שנראו לי שלא עשיתי נכון הכל שם מפורט יכול להיות שזה יעזור לך http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32623
עד עכשיו מתחילת התכנית עליתי במשקל גוף מ78 למשקל 84.5 ולפי מה שאני רואה על עצמי כמעט ולא עליתי בשומן - מאוד מרוצה מהתכנית וההתקדמות בה
וטיפ שלי - תעבוד הרבה על טכניקה ושים לב לכל דגש בכל תרגיל בשבועיים הראשונים שהמשקל הוא מתחיל מ80 אחוז מהמקסימום שלך וזה עוד קל הטכניקה היא אחד הגורמים הכי חשובים להתקדמות אל תפחד להעלות סרטונים לפורום יש פה חברה שעזרו לי מאוד בתיקון הטכניקה ושים לב לתזונה שלך ממליץ לך לעשות תפריט של 2000 קלוריות קבועות וכל השאר לשחק עם זה לפי ידע אישי העיקר שתאכל את הכמות הנכונה גם במאסה ולא תגיע למצב שתצטרך לעבור חצי שנה של חיטוב אחרי המאסה
שיהיה בהצלחה אחי תכנית מאתגרת מאוד !

תשמע SS זה תכנית ממש מעולה ..

שינוי משמעותי, עלייה במסה וכו'
אני מציע לך אם אתה מתחיל את התוכנית קודם כל ללמוד את הטכניקות כמו שצריך !
הקושי האמיתי מתחיל ממתי שאתה עושה את הטכניקה בצורה מעולה

תשמע SS זה תכנית ממש מעולה ..

שינוי משמעותי, עלייה במסה וכו'
אני מציע לך אם אתה מתחיל את התוכנית קודם כל ללמוד את הטכניקות כמו שצריך !
הקושי האמיתי מתחיל ממתי שאתה עושה את הטכניקה בצורה מעולה

אתה יכול להסביר את המשפט הזה?

אתה יכול להסביר את המשפט הזה?

סליחה לא ניסחתי את זה טוב , התכוונתי הקושי האמיתי הוא ללמוד אתה הטכניקה בצורה מעולה .

ברגע שאתה עושה טכניקה טובה את יכול לנצל את התוכנית הזאת עד הסוף בכל המובנים. אני חושב 60% מהתוכנית זה טכניקה טובה ..

Back
למעלה תחתית