עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפחממות שם היו מכל דבר אם זה אורז ותפוחי אדמה וקורנפלקס עם חלב ומהצד השני עוגיות הרבה פירות ומתוקים מה יכול ליהיות הסיבה שHDL נמוך?
זה אומר להוריד פרוקטוז ולהכניס יותר פחממה מורכבת? אורז, תפוחי אדמה ש"ש וכאלה? להמעיט בסוכר לבן?חוסר בשומן רווי וכמות כזו של סוכרים (בעיקר קורנפלקס, עוגיות ופירות) יגרמו ל- HDL נמוך (כמו במקרה שלך) ולטריגליצרידים גבוהים (אם כי אצלך זה בסדר). גם ה- LDL בסדר.
נקה את התזונה שלך ובדוק בעוד 3 חודשים. אני מהמר שתהיה מרוצה.
זה אומר להוריד פרוקטוז ולהכניס יותר פחממה מורכבת? אורז, תפוחי אדמה ש"ש וכאלה? להמעיט בסוכר לבן?
שומן רווי יש לי אני אוכל 4 ביצים ביום , גבנצ , ובשר
אז מאיפה כן להביא פחממות?צמצם את הפירות ל 1-2 ביום, בלי שיבולת שועל (דגן), להוריד סוכר לבן כמה שיותר ולהפחית גם באורז ובתפו"א. רק לחודש. עשה בדיקת דם בסוף החודש, מדוד היקפים לפני ואחרי וספר איך היה.
אז מאיפה כן להביא פחממות?
בטטות, קישואים, דלועים, ירקות.
הביצים של היום מפוצצות באומגה 6 ככה שיותר מדי זה לא מומלץ, אם כבר אז ביצים אורגניות(בהנחה שזה לא שקר).
גם תימנע משמנים צמחיים כמו קנולה, סויה וכדומה.
מה הבעיה עם תפוחי אדמה? זה גם שורש כמו בטטה, וממה שהבנתי הערך גליקמי לא מהווה פקטור וזה יותר העומס גליקמי שצריך להסתכל עליו.