הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אללה אסלאם

• פותח/ת השרשור bubbi
  • פורסם בתאריך
אז עוד כמה עשורים, אתה - חילוני ישראלי, תמצא את עצמך במיעוט.
אל תשכח מצד שני גם את החרדים.
והופה אתה בין הפטיש לסדן.

אם המצב יהיה כל כך גרוע והמדינה תהיה מדינת דת כושלת וענייה שבלתי אפשרי לשנות בה שום דבר. אני לא הולך להישאר פה למרות שהגנתי עליה בצבא ולמרות כל אהבתי אליה. אני בטוח שלא חסר מדינות שיקלטו אותי.

מה אז מה?? זה סוג של השתלטות על העולם בלי מלחמה אפילו

תתחיל להילחם בהם, תעשה ילדים כמו החרדים ותנצח אותם.
הטבלה הזאת מראה נתונים של ירידה בכמות הצאצאים לאישה בישראל למי שאינו יהודי, ועלייה ליהודים. אם אתה רוצה לעזור לנתונים , תתחיל לעבוד על זה במקום להתבכיין שיש הרבה ערבים. תתחיל לקדם את יציאת הנשים הערביות לשוק העבודה בישראל, הן עומדות בערך על 20% בהשתתפות בכוח עבודה והשכר שמקבלות הוא שערורייתי בהרבה מקרים. רוצה שיהיו להם פחות ילדים? תעזור לנשים ערביות לפתח קריירות ולא להיות בשלטון טרור בבית שהופך אותן לרחם שמטרתו רק להשריץ ילדים.

http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Israel#Total_fertility_rate

• פותח/ת השרשור
אם המצב יהיה כל כך גרוע והמדינה תהיה מדינת דת כושלת וענייה שבלתי אפשרי לשנות בה שום דבר. אני לא הולך להישאר פה למרות שהגנתי עליה בצבא ולמרות כל אהבתי אליה. אני בטוח שלא חסר מדינות שיקלטו אותי.

תתחיל להילחם בהם, תעשה ילדים כמו החרדים ותנצח אותם.
הטבלה הזאת מראה נתונים של ירידה בכמות הצאצאים לאישה בישראל למי שאינו יהודי, ועלייה ליהודים. אם אתה רוצה לעזור לנתונים , תתחיל לעבוד על זה במקום להתבכיין שיש הרבה ערבים. תתחיל לקדם את יציאת הנשים הערביות לשוק העבודה בישראל, הן עומדות בערך על 20% בהשתתפות בכוח עבודה והשכר שמקבלות הוא שערורייתי בהרבה מקרים. רוצה שיהיו להם פחות ילדים? תעזור לנשים ערביות לפתח קריירות ולא להיות בשלטון טרור בבית שהופך אותן לרחם שמטרתו רק להשריץ ילדים.

http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Israel#Total_fertility_rate
לברוח זה הכי פשוט. אני לא יודע איזו מדינה תקבל אותך, אבל גם שם יתקלו בסופו של דבר בבעיה דומה. אבל נעזוב את זה שנייה.
הבעיה כאן היא תרבותית. אני לא מתכוון לחנך ערבים או חרדים, זה בלתי אפשרי.
יש רק שתי אפשרויות - ליצור מציאות כלכלית נושכת שלא תאפשר לפרזיטים להיות פרזיטים או לזרוק את כולם לים.

המודלים הכלכליים באירופה (בעיקר הנורדי) לא בנויים לחברה פלורליסטית, כך לדעתי, הם נוצרו מתוך תרבות מסויימת (הומוגנית יחסית). מוסלמים רבים לא נטמעים בחברה ולא מעוניינים בכך, וזכותם, התרבות השונה והתמריץ של מדיניות רווחה לכולם מביאה לכך שהם שותים אותה לרוויה ומערערים את יציבות המודל.
עם זאת, יש לקחת דברים בפרופורציות, המצב של גוש האירו הוא לא בשמיים - מה שמקצין רגשות לאומניים, כפי שההיסטוריה מלמדת (ע"ע היהודים באירופה) - שעירים לעזאזל תמיד יימצאו.

נערך לאחרונה:
לברוח זה הכי פשוט. אני לא יודע איזו מדינה תקבל אותך, אבל גם שם יתקלו בסופו של דבר בבעיה דומה. אבל נעזוב את זה שנייה.
הבעיה כאן היא תרבותית. אני לא מתכוון לחנך ערבים או חרדים, זה בלתי אפשרי.
יש רק שתי אפשרויות - ליצור מציאות כלכלית נושכת שלא תאפשר לפרזיטים להיות פרזיטים או לזרוק את כולם לים.

אני לא חושב שזה בלתי אפשרי. יהיה קשה, יהיו הרבה בעיות בדרך - אבל זה אפשרי. אסור לוותר לאף אחד ולתת לו להיות אזרח חלש ומוזנח מבחירה של השלטון. זה מה שגורם למה שקורה באירופה וזה מה שקורה בהרבה ישובים ערביים בישראל.
לאמר שיש רק שתי אפשרויות זה כשל לוגי, יש הרבה אפשרויות.

אני עולה על המטוס הראשון מישראל ברגע שיש פה מדינת הלכה, אין לי מה לחפש במקום כזה ואני לא מתכוון להילחם בטחנות רוח.

סתם לצורך העניין שתדעו , המוסלמים הדתיים שלהם , שמאמינים בקוראן אומרים בעצמם גם אלה שחיים בת"א וחברים שלכם ומדברים איתכם ביום יום תשאלו אותם הם יגידו לכם את זה , זה כתוב להם בקוראן , שיש סימנים כלשהם שאם זה יקרה זה סימן לבוא המשיח שלהם , וזה סימן שהם צריכים לתקוף אותנו במטרה להרוג את כל היהודים ... אחד הסימנים שהם טוענים שכבר קרו זה שכתוב להם בקוראן שבדובאי יהיה בניינים גבוהים .

יש לי בעבודה אנשים מוסלמים שאנחנו מדברים חופשי והם בעצמם אומרים שיגיע הרגע אין מה לעשות שתפרוץ מלחמה והאיסלאם יהיה נגדנו הם יצטרכו לתקוף את היהודים , אלה אנשים שגרים אצלנו במדינה ולומדים אצלנו ויוצאים עם הבנות שלנו , אז שלא נדבר על המוסלמים בעולם .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית