- פותח/ת השרשור
נניח והמספר שלך היה נכון (הוא לא). אז מה?
אז עוד כמה עשורים, אתה - חילוני ישראלי, תמצא את עצמך במיעוט.
אל תשכח מצד שני גם את החרדים.
והופה אתה בין הפטיש לסדן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אז מה?? זה סוג של השתלטות על העולם בלי מלחמה אפילונניח והמספר שלך היה נכון (הוא לא). אז מה?
אז עוד כמה עשורים, אתה - חילוני ישראלי, תמצא את עצמך במיעוט.
אל תשכח מצד שני גם את החרדים.
והופה אתה בין הפטיש לסדן.
מה אז מה?? זה סוג של השתלטות על העולם בלי מלחמה אפילו
מה אז מה?? זה סוג של השתלטות על העולם בלי מלחמה אפילו
לברוח זה הכי פשוט. אני לא יודע איזו מדינה תקבל אותך, אבל גם שם יתקלו בסופו של דבר בבעיה דומה. אבל נעזוב את זה שנייה.אם המצב יהיה כל כך גרוע והמדינה תהיה מדינת דת כושלת וענייה שבלתי אפשרי לשנות בה שום דבר. אני לא הולך להישאר פה למרות שהגנתי עליה בצבא ולמרות כל אהבתי אליה. אני בטוח שלא חסר מדינות שיקלטו אותי.
תתחיל להילחם בהם, תעשה ילדים כמו החרדים ותנצח אותם.
הטבלה הזאת מראה נתונים של ירידה בכמות הצאצאים לאישה בישראל למי שאינו יהודי, ועלייה ליהודים. אם אתה רוצה לעזור לנתונים , תתחיל לעבוד על זה במקום להתבכיין שיש הרבה ערבים. תתחיל לקדם את יציאת הנשים הערביות לשוק העבודה בישראל, הן עומדות בערך על 20% בהשתתפות בכוח עבודה והשכר שמקבלות הוא שערורייתי בהרבה מקרים. רוצה שיהיו להם פחות ילדים? תעזור לנשים ערביות לפתח קריירות ולא להיות בשלטון טרור בבית שהופך אותן לרחם שמטרתו רק להשריץ ילדים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Israel#Total_fertility_rate
לברוח זה הכי פשוט. אני לא יודע איזו מדינה תקבל אותך, אבל גם שם יתקלו בסופו של דבר בבעיה דומה. אבל נעזוב את זה שנייה.
הבעיה כאן היא תרבותית. אני לא מתכוון לחנך ערבים או חרדים, זה בלתי אפשרי.
יש רק שתי אפשרויות - ליצור מציאות כלכלית נושכת שלא תאפשר לפרזיטים להיות פרזיטים או לזרוק את כולם לים.