- פותח/ת השרשור
דמויות מהסדרה "המנטליסט", PAY ATTENTION!על מה לעזאזל אתם מדברים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דמויות מהסדרה "המנטליסט", PAY ATTENTION!על מה לעזאזל אתם מדברים?
חחחחחחח איך אתם אוהבים להגזיםנראה לי אתה צריך טיפול.
הורדת חלק גדול של בשר מהאצבע שלך איזה פלולה כבר הייתה לך שמה? נראה כאילו הורדת חצי אצבע.
דברים כאלו זה בניתוח בלבד! אם זה היה משהו קטן היה עוד איך שהוא יותר הגיוני אבל לא בסדר גודל שכזה.
תקווה עכשיו לא לקבל זיהום, בסוף זה עוד יגמר בזה שיכרתו לך את האצבע.
כבר הייתי אצל רופא עור, כבר הקפיא לי את זה עם חנקן, זה ירד וחזר מחדש, למי יש זין לחזור לרופא? אז הורדתי בעצמי.אוי... אתה שבוי בקונספציות של מדע בדיוני. אמצעים טבעיים כבר מזמן לא כשרים לשימוש ולפי דעתי כיום גם אין המלצה חד משמעית לגבי אופן הטיפול בבעיות האלו.
חחחחחחח איך אתם אוהבים להגזים
מה נראה לך זו פעם ראשונה שאני מוריד לעצמי פלולה? פעם ראשונה שאני מדמם? היה לי כל פירסינג אפשרי שאתה יכול לדמיין, יש לי הרחבות 24 מ"מ באוזניים וקעקוע על כל הגב - תאמין לי שהגוף שלי חסין לזיהומים וקצת דם 😃
פלולה הפריעה לי - חתכתי אותה, הכאב לא מפריע לי והדם לא מרתיע אותי אז למה לא בעצם?
הנה תמונה ממזמן כששיחקתי איתה כתוצאה משיעמום:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/394552_10150444196483195_2035699054_n.jpg
ההגיון הוא פשוט. עדיף צלקת של 8 ס"מ מאשר פלולה בגודל 5 מ"מ.איך הגעת מפלולה בגדול הזה לקרע גדול כזה בבשר? חתכת שמה פי איזה 3 מגודל הפלולה.
טוב, אז ראיתי "המנטליסט" בכיף על הבוקר ככה ואז הפלולה שעל האצבע שלי [שיש לי כבר 200 שנה] הציקה לי בעין, אז לחצתי פאוז, קמתי למטבח, ניסרתי אותה וחזרתי לראות את הפרק.
זה נגמר ככה [לא לבעלי לב חלש או קיבה רגישה]:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523201_10151067041578195_1304216353_n.jpg
יש לי בעיה כזו שכשמשהו מציק לי אני לא רואה בעיניים, פעם היה לי שיער ארוך מאוד [עד הגב] וניקיתי את הבית וכל שנייה עף לי שיער על הפנים אז פשוט לקחתי את המכונה וגילחתי את הראש.
יש פה עוד מישהו עם הבעיה הזו?
פששש איזה ניתוח אישיות הבאת לי פה!אתה צריך טיפול רפואי.
פגיעה עצמית היא תסמונת שבה אדם גורם לעצמו נזק גוף. התופעה עשויה להוות סימן לדיכאון, מצוקה או בעיות פסיכולוגיות אחרות. למרות שפגיעה עצמית איננה נחשבת לניסיוןהתאבדות כושל, ישנו מתאם בין פגיעה עצמית להתאבדות. לעתים מונעת הפגיעה העצמית מעשה אובדני או מעכבת אותו: כשעולה באותו אדם דחף להתאבד, הוא פוגע בעצמו על מנת לנתב את הדחף לנתיב הרסני פחות.
YOUR ARGUMENT IS INVALID, לא היה ולא יהיה לי שום זיהום 😃יש לי חבר טוב עם אותה שריטה, פעם הוא התעצבן על מערכת הסאונד בבית ופיצץ אותה במכות עד לגרימת חבלה במפרקים של האצבעות. הוא גם היה מכבה על עצמו סיגריות כי לא הייתה מאפרה. אבל אחרי שהוא הסיר לעצמו איזה פלולה עם סכין ואושפז עם זיהום חמור הוא נרגע.
YOUR ARGUMENT IS INVALID, לא היה ולא יהיה לי שום זיהום 😃