הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה כשיש לך שריטה בראש ואתה לא רואה בעיניים

• פותח/ת השרשור
מקווה בשבילך שהקעקוע שיש לך על כל הגב יצא טוב.
394125_10150445659203195_563085782_n.jpg

קעקוע לא משהו אחי אולי תגרד אותו עם פומפיה?

יש לי חבר טוב עם אותה שריטה, פעם הוא התעצבן על מערכת הסאונד בבית ופיצץ אותה במכות עד לגרימת חבלה במפרקים של האצבעות. הוא גם היה מכבה על עצמו סיגריות כי לא הייתה מאפרה. אבל אחרי שהוא הסיר לעצמו איזה פלולה עם סכין ואושפז עם זיהום חמור הוא נרגע.

ששש. אמרתי לך לא לספר.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב שכל הגדולים של הפורום באים ומתחילים להתפלצף ולהיות ציניים בצורה הכי מעפנה שיכולה להיות ולשחק אותה מצחיקים, בדיוק בגלל זה פרסמתי את זה 😃 אני וחברים שלי רק צוחקים.

חחחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב שכל הגדולים של הפורום באים ומתחילים להתפלצף ולהיות ציניים בצורה הכי מעפנה שיכולה להיות ולשחק אותה מצחיקים, בדיוק בגלל זה פרסמתי את זה 😃 אני וחברים שלי רק צוחקים.
אנחנו יודעים שזה בתכלס לשואו, מפגרים אנחנו לא. אתה אבל לא ממש יוצא גבר, רק בחור עם הפרעה נפשית שאני מקווה שיום אחד לא תתפרץ בזה שתרביץ לאישתך שתחיה.

• פותח/ת השרשור
אנחנו יודעים שזה בתכלס לשואו, מפגרים אנחנו לא. אתה אבל לא ממש יוצא גבר, רק בחור עם הפרעה נפשית שאני מקווה שיום אחד לא תתפרץ בזה שתרביץ לאישתך שתחיה.
לא מנסה לצאת גבר, ב-19 השנים שאני חי שמתי לב שכולם מלבדי לוקחים דברים ביתר רצינות ואני פשוט.. לא; כמעט שום דבר לא מגעיל אותי ושום דבר לא נראה לי מוגזם ואני עושה דברים בשביל הכיף או סתם בשביל להתנסות, אז הייתה לי פלולה? הציקה לי? חתכתי אותה, יצא טיפה יותר דם ממה שציפיתי וזה נראה די מגניב האמת ובגלל זה צילמתי, אני בנאדם שמאוד אוהב לתעד. אתם כביכול מנסים לרדת עליי אבל זה רק מצחיק אותי יותר, אני זורם עם הומור עצמי אז ממש לא אכפת לי מה אומרים, ובקשר לאישתי? אני אומר את זה בשיא הרצינות, אומנם יש לי בעיות עצבים נוראיות אבל אני בחיים לא ארים יד על האישה שאני אוהב.

לך תתחרה באפקט הפחד, אחי. צ'אק נוריס קטן עליך, תאמין לי.

פששש איזה ניתוח אישיות הבאת לי פה!
אני סובל מדיכאון קליני כבר 5 שנים ובעל 4 הפרעות אישיות ומטופל עם כדורים 😃
צא מהסרט שאני פוגע בעצמי כי אני לא, אני לא מעשן אני לא שותה אני לא עושה סמים אני לא חותך ולא עושה שום דבר, כולה הייתה פלולה שהפריעה לי אז חתכתי אותה.

אני מקווה שלא תחתוך לבן אדם את הראש כי הוא "כולה הפריע לך".
גם הכשלת את הטענה של עצמך כשרשמת שאתה לא חותך ולא עושה שום דבר, אבל חותך פלולות עם סכין. ממליץ לך לא להסתכל במראה על הגב שלך, יום אחד בטעות תבין שאתה לא אוהב את השטות שציירת עליו ותגרד את הגב שלך עם מסור חשמלי.

אגב, אם בן אדם מנסה לאמר לך שאתה צריך טיפול רפואי זה דווקא לא בשביל "לרדת" עליך, אלא זה מראה שהוא רוצה בטובתך האישית.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מקווה שלא תחתוך לבן אדם את הראש כי הוא "כולה הפריע לך".
גם הכשלת את הטענה של עצמך כשרשמת שאתה לא חותך ולא עושה שום דבר, אבל חותך פלולות עם סכין. ממליץ לך לא להסתכל במראה על הגב שלך, יום אחד בטעות תבין שאתה לא אוהב את השטות שציירת עליו ותגרד את הגב שלך עם מסור חשמלי.

אגב, אם בן אדם מנסה לאמר לך שאתה צריך טיפול רפואי זה דווקא לא בשביל "לרדת" עליך, אלא זה מראה שהוא רוצה בטובתך האישית.
תתפלא אבל לא הלכתי מכות מכיתה ט' ואין לי עבר פלילי, אני בנאדם נורמאלי לחלוטין, מנומס, סבלני וסובלני 😃
לכל אחד יש את הפאקים שלו ולי יש את שלי, אני כן מטופל אצל פסיכיאטר וכן לוקח כדורים אבל זה לא הופך אותי לחולה נפש מסוכן.
שוב, לא חתכתי את הפלולה מתוך הנאה או מתוך איזושהי מצוקה נפשית, כולה הציקה לי הפלולה אז נפטרתי ממנה חחחחחחח מה אתם עושים סיפור.

מוניטין על הפוסט הכי מצחיק והכי הרד קור שראיתי פה לאחרונה 👏
תהיה בריא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית