- פותח/ת השרשור
הגוף שלי חסין!אל תדאג, במוקדם או במאוחר זה יגיע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגוף שלי חסין!אל תדאג, במוקדם או במאוחר זה יגיע.
מקווה בשבילך שהקעקוע שיש לך על כל הגב יצא טוב.
LOLLOLLOL
מקווה בשבילך שהקעקוע שיש לך על כל הגב יצא טוב.
כשיגרד לי הגב ;)קעקוע לא משהו אחי אולי תגרד אותו עם פומפיה?
יש לי חבר טוב עם אותה שריטה, פעם הוא התעצבן על מערכת הסאונד בבית ופיצץ אותה במכות עד לגרימת חבלה במפרקים של האצבעות. הוא גם היה מכבה על עצמו סיגריות כי לא הייתה מאפרה. אבל אחרי שהוא הסיר לעצמו איזה פלולה עם סכין ואושפז עם זיהום חמור הוא נרגע.
אנחנו יודעים שזה בתכלס לשואו, מפגרים אנחנו לא. אתה אבל לא ממש יוצא גבר, רק בחור עם הפרעה נפשית שאני מקווה שיום אחד לא תתפרץ בזה שתרביץ לאישתך שתחיה.חחחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב שכל הגדולים של הפורום באים ומתחילים להתפלצף ולהיות ציניים בצורה הכי מעפנה שיכולה להיות ולשחק אותה מצחיקים, בדיוק בגלל זה פרסמתי את זה 😃 אני וחברים שלי רק צוחקים.
לא מנסה לצאת גבר, ב-19 השנים שאני חי שמתי לב שכולם מלבדי לוקחים דברים ביתר רצינות ואני פשוט.. לא; כמעט שום דבר לא מגעיל אותי ושום דבר לא נראה לי מוגזם ואני עושה דברים בשביל הכיף או סתם בשביל להתנסות, אז הייתה לי פלולה? הציקה לי? חתכתי אותה, יצא טיפה יותר דם ממה שציפיתי וזה נראה די מגניב האמת ובגלל זה צילמתי, אני בנאדם שמאוד אוהב לתעד. אתם כביכול מנסים לרדת עליי אבל זה רק מצחיק אותי יותר, אני זורם עם הומור עצמי אז ממש לא אכפת לי מה אומרים, ובקשר לאישתי? אני אומר את זה בשיא הרצינות, אומנם יש לי בעיות עצבים נוראיות אבל אני בחיים לא ארים יד על האישה שאני אוהב.אנחנו יודעים שזה בתכלס לשואו, מפגרים אנחנו לא. אתה אבל לא ממש יוצא גבר, רק בחור עם הפרעה נפשית שאני מקווה שיום אחד לא תתפרץ בזה שתרביץ לאישתך שתחיה.
איכ אני לא יכול לאכול כבד אווז אתה רוצה שאני אוכל לך חרגולים?לך תתחרה באפקט הפחד, אחי. צ'אק נוריס קטן עליך, תאמין לי.
פששש איזה ניתוח אישיות הבאת לי פה!
אני סובל מדיכאון קליני כבר 5 שנים ובעל 4 הפרעות אישיות ומטופל עם כדורים 😃
צא מהסרט שאני פוגע בעצמי כי אני לא, אני לא מעשן אני לא שותה אני לא עושה סמים אני לא חותך ולא עושה שום דבר, כולה הייתה פלולה שהפריעה לי אז חתכתי אותה.
תתפלא אבל לא הלכתי מכות מכיתה ט' ואין לי עבר פלילי, אני בנאדם נורמאלי לחלוטין, מנומס, סבלני וסובלני 😃אני מקווה שלא תחתוך לבן אדם את הראש כי הוא "כולה הפריע לך".
גם הכשלת את הטענה של עצמך כשרשמת שאתה לא חותך ולא עושה שום דבר, אבל חותך פלולות עם סכין. ממליץ לך לא להסתכל במראה על הגב שלך, יום אחד בטעות תבין שאתה לא אוהב את השטות שציירת עליו ותגרד את הגב שלך עם מסור חשמלי.
אגב, אם בן אדם מנסה לאמר לך שאתה צריך טיפול רפואי זה דווקא לא בשביל "לרדת" עליך, אלא זה מראה שהוא רוצה בטובתך האישית.
כמה עלה הקעקוע וכמה סשנים לקח לך לסיים אותו ?
5100, חמישה סשנים.כמה עלה הקעקוע וכמה סשנים לקח לך לסיים אותו ?
קוראים לזה פריק, אתה בטח שומע בלאק מטאל, לא?