הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט ודדליפט

Timurchik

משתמש מתחיל
188
9
נק' מוניטין:
-41
188
9
בבקשה תייעצו לי..התחלתי להתאמן בתוכנית AB בשילוב של התרגילים האלה לחזרות נמוכות.
ארצה לדעת אם אני עושה אותם נכון.

דדליפט

וזה סקוואט

תודה רבה מראש

טוב הסתכלתי עכשיו כמה סרטונים פה בעמוד..והסתכלתי על הסרטון שלי בדדליפט.אני חושב שאני יודע איפה הטעות שלי.אפרסם עוד סרטון ביום שבת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט: אתה מוריד את התחת הרבה יותר ממה שצריך, זה לא צריך להיראות ככה, מה שישמור לך את הגב ישר זה הרמה של החזה,
אתה לא צריך להתכופף כל כך הרבה.

סקוואט: תוציא את התחת אחורה, תסתכל יותר למטה, היפ דרייב

עוד תיקון לדדליפט- לקחת את הכתפיים יותר מדי מאחורי המוט...עוד כמה קילו ואתה תעוף עם המשקל אחורה..תקפיד שהכתפיים יהיו בדיוק בקו המוט וכמו שגיא מעלי אמר רד פחות עם התחת...אתה מחזיק את הגב שלך כרגע טוב אבל כנראה בגלל שהמשקל קל לך.

סקוואט- פתח את הברכיים הצידה ותרים קצת מרפקים, זה בין היתר ימנע ממך לגלוש עם הברך קדימה.
ואל תנסה להרים את הראש כל כך חזק... תן לו להמשיך בטבעיות את קו עמוד השדרה.

הסקוואט נראה כמו לחיצת רגליים עם מוט על הגב התנועה שלך מתחילה מהרמת חזה, הכי טוב זה שתקרא קצת, או תעבוד עם מישהו שיודע לעשות סקוואט שיסדר לך אותו תוך 5-6 דקות

דדליפט- להישען קדימה, להרים ירכיים יותר גבוה, להוציא חזה ופשוט לדחוף עם הרגליים

דדליפט נראה הרבה יותר טוב. תרים את החזה יותר. הרגליים שלך לא ננעלות עד סוף התנועה וזה ממש טוב.
סקוואט לא שובר מקביל, לא יושב מספיק אחורה, ברכיים גולשות קדימה. תוציא את התחת יותר.

• פותח/ת השרשור
סקוואט-רשמתי אני עושה יום ראשון רגליים אצלם.
דדליפט - למה זה ניראה כאילו איפה שהתחת שהגב לא ישר?ככה זה אמור להיות ?או שזה לא אמור להיראות ככה..

עדכון:
2 סרטונים חדשים.
http://www.youtube.com/watch?v=NCfL_Fi2ND0&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=3hwXOuWahtU&feature=youtu.be

אשמח לשמוע הצעות לשיפור מפה.תודה רבה מראש
שיפור יפה.
כמה דברים, בדדליפט אני לא רואה את הגב תחתון ישר או לא בגלל החולצה, אבל נראה הרבה הרבה יותר טוב ממקודם, תדאג להרים את החזה חזק לפני כל הרמה, ושהמוט יהיה מעל אמצע כף הרגל לפני כל חזרה.
סקוואט די גרוע, לא שובר מקביל, נראה כאילו לא הבנת את התנועה והיא כאילו באה מהברכיים במקום מהאגן.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה,אנסה לשפר את הסקוואט 😃 שמח לשמוע לפחות שהדדליפט יחסית בסדר..דואג קצת על הגב..

יש לי עצה בשבילך שתעבוד הכי טוב נראה לי בדדליפט, תעמוד בהתחלה בדיוק כמו שעמדתה בסרטון הראשון ועם גב ישר (בשני הוא כבר לא ישר) רק שהפעם שים לב שהמוט מעל אמצע כף הרגל (תראה עוד פעם בסרטון הראשון המוט לא מעל אמצע כף הרגל) עכשיו התחת שלך באמת נמוך מידי, מה שתעשה בשביל לתקן את זה זה תעשה ככה שהכתפיים שלך יעברו בקטנה את המוט (משהו פה אמר שהכתפיים בדיוק מעל המוט אבל זה לא נכון הם קצת מקדימה) וכשתעשה את זה זה מה שיעלה לך את התחת למקום הנכון.
בסרטון השי זה נראה כאילו את מתחיל עם התחת גבוה מידי הגב עקום ואתה כאילו מרים רק עם הגב התחתון...
סקווט לא יורד מספיק נמוך, לא יושב מספיק אחורה, לא מסתכל למטה...
אם משהו צטט אותי

• פותח/ת השרשור
יש לי עצה בשבילך שתעבוד הכי טוב נראה לי בדדליפט, תעמוד בהתחלה בדיוק כמו שעמדתה בסרטון הראשון ועם גב ישר (בשני הוא כבר לא ישר) רק שהפעם שים לב שהמוט מעל אמצע כף הרגל (תראה עוד פעם בסרטון הראשון המוט לא מעל אמצע כף הרגל) עכשיו התחת שלך באמת נמוך מידי, מה שתעשה בשביל לתקן את זה זה תעשה ככה שהכתפיים שלך יעברו בקטנה את המוט (משהו פה אמר שהכתפיים בדיוק מעל המוט אבל זה לא נכון הם קצת מקדימה) וכשתעשה את זה זה מה שיעלה לך את התחת למקום הנכון.
בסרטון השי זה נראה כאילו את מתחיל עם התחת גבוה מידי הגב עקום ואתה כאילו מרים רק עם הגב התחתון...
סקווט לא יורד מספיק נמוך, לא יושב מספיק אחורה, לא מסתכל למטה...
אם משהו צטט אותי

אני אבדוק תקטע עם הדדליפט..מה שכן אני מושך עם העקבים..אין מצב רק עם הגב.אולי אני צריך להוציא יותר תחזה החוצה..אני אבדוק את זה גם.

אני אבדוק תקטע עם הדדליפט..מה שכן אני מושך עם העקבים..אין מצב רק עם הגב.אולי אני צריך להוציא יותר תחזה החוצה..אני אבדוק את זה גם.
אולי קצת הגזמתי אבל אתה באמת מעביר הרבה מידי עבודה לגב התחתון, כשאתה מתחיטל את הדדליפט גם אתחת וגם החזה אמורים לעלות באותו הזמן, אצלך זה מרים את הגו התחתון כמעט עד הסוף (שזה מה שמעמיס עליו יותר ממה שצריך להיות) -> רק בסוף מיישר קצת את הרגליים עד הסוף כי הם מההתחלה כבר קמעט ישרות ובאותו הזמן נועל את הגב.
הנה דוגמא נגיד לסרטון שלי:

ושים לב הפעם בסרטון השני המוט אצלך הוא גם לא מעל אמצע כף הרגל בסרטון הראשון המוט היה יותר מידי ימינה עכשיו שמאלה (שמאלה זה לצד הגוף)...
בחזרות אחרי הראשונה רואים את זה יותר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית