הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניסים עדיין קורים! רציתי לשתף אתכם..

אזולאי

משתמש משקיע
3,342
7
נק' מוניטין:
5,308
3,342
7
יום שני רכבתי קצת לפני 8 בבוקר כמו בכל יום על האופניים. האמת הייתי בדרך לקופ"ח, לרופא משפחה. באתי לחצות במעבר חצייה(הוא ממש צמוד לכיכר) שליד הבניין של הקופ"ח (מי שמכיר זה מרכז שביט בגבעתיים) ירדתי מהמדרכה ופתאום הגיע מונית ונכנסה לי בגלגל הקדמי שלי האופניים וכמובן שעפתי מהם. לא ראיתי את הנהג קודם כי כנראה שהכיכר הסתיר לי והוא נסע במהירות. בקיצור, מהמכה איבדתי את הראייה למספר דקות (כנראה מהshock ). הנהג עצר ובקשתי ממנו שיזור לי להכנס לרופא הוא ליווה אותי לבניין של הקופ"ח והלך לו... כמובן שבקופ"ח הזמינו אמבולנס שפינה אותי לתל השומר למיון.. עשו לי בדיקות ואין לכם מושג כמה שאני מודה לה' על זה שיצאתי ב"זול" ללא שברים או דימומים פנימיים, יש לי כאבים בפרק כף היד (שאיתה הגנתי על הראש מהמכה של הנפילה) ולא יכול להזיז אותה ,כאבים באגן וטיפה "שיפשופים", כל היום אני על אופטלגין:s49:
מה שצריך זה מנוחה של מספר ימים (גם מאימונים:🙁)...
בקשר לנהג, הוא הלך בלי לתת פרטים ובמשטרה אמרו שבמקרה הזה אין מה לעשות.. צריך למצוא דרך לאתר אותו (יש רעיונות) ואז יהיה ניתן להגיש תביעה.
אז חברה סעו לאט,וזה נתן לי מן שיעור לחיים להעריך את הדברים החשובים (את החיים והבריאות) במקום כל השטויות שרובנו מתעסקים ביום יום ומתעצבנים על דברים קטנים
תהיו בריאים:)

טוב לשמוע שקורים דברים כאלה. שתהיה לך החלמה מהירה, ותשמור על עצמך להבא.

בעניין הנהג, אלא אם כן יש לך עדי ראייה שלא היו שם רק כדי לבלבל את המח (כולל אחיות ורופאים במרפאה), אני בספק אם תמצא אותו.

מצטער שאני ככה אני פשוט לא מאמין בניסים חחחחח
אבל נכנסו בי 3 פעמים באופניים (רק פעמיים עפתי מהם, פעם שלישית רק נפלתי) ולא קרה לי כלום אף פעם...
אני רק שמח שאתה בסדר ואין נזקים לטווח ארוך D:

אם אתה זוכר את מספר הרכב או מאיזה תחנת מוניות הוא זה הדבר היחיד שיכול לעזור לך, סה"כ שמחים שאתה בריא ושלם.

• פותח/ת השרשור
תודה:kiss3:
לא, לא ראיתי את מס' הרכב ... איבדתי את הראייה אחרי המכה (ראיתי שחור ולאט לאט חזרתי לראות).
תחנת מוניות יש 100 מטר~ ממקום שבו ארעה התאונה.
אני מניח שהוא עובד בתחנה ההיא, אתמול ניגשתי לשם וסיפרתי שאחד מהנהגים היה מעורב בתאונה ואני רוצה לדבר איתו הוא שאל בקשר ואף אחד לא ענה .האמת שלא ציפיתי, גם ככה הוא ברח בלי להשאיר פרטים...

אולי יש מצלמות בכניסה לקופת חולים ויכולים לראות את מי שהביא אותך לשם

רכב דו גלגלי על הכביש + נהגים ישראלים, זה מתכון לאסון.. יצאת בזול הפעם:victory:

• פותח/ת השרשור
אולי יש מצלמות בכניסה לקופת חולים ויכולים לראות את מי שהביא אותך לשם
רעיון טוב, אבדוק את זה באמת.. תודה
רכב דו גלגלי על הכביש + נהגים ישראלים, זה מתכון לאסון.. יצאת בזול הפעם:victory:
לרוב אני נוסע על המדרכה (אופניים) אבל מידי פעם צריך לחצות למדרכה שבצד השני לא?😣, יצאתי ממש בזול...
רפואה שלמה! תנוח.
תרגיש טוב מזל שיצאת בזול יחסית
רפואה שלמה 😃
תרגיש טוב אזולאי!😵‍💫🥊

תודה חבר'ה:)

נערך לאחרונה:
תרגיש טוב אחי הכי חשוב שיצאת ללא פציעות חמורות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית