יום שני רכבתי קצת לפני 8 בבוקר כמו בכל יום על האופניים. האמת הייתי בדרך לקופ"ח, לרופא משפחה. באתי לחצות במעבר חצייה(הוא ממש צמוד לכיכר) שליד הבניין של הקופ"ח (מי שמכיר זה מרכז שביט בגבעתיים) ירדתי מהמדרכה ופתאום הגיע מונית ונכנסה לי בגלגל הקדמי שלי האופניים וכמובן שעפתי מהם. לא ראיתי את הנהג קודם כי כנראה שהכיכר הסתיר לי והוא נסע במהירות. בקיצור, מהמכה איבדתי את הראייה למספר דקות (כנראה מהshock ). הנהג עצר ובקשתי ממנו שיזור לי להכנס לרופא הוא ליווה אותי לבניין של הקופ"ח והלך לו... כמובן שבקופ"ח הזמינו אמבולנס שפינה אותי לתל השומר למיון.. עשו לי בדיקות ואין לכם מושג כמה שאני מודה לה' על זה שיצאתי ב"זול" ללא שברים או דימומים פנימיים, יש לי כאבים בפרק כף היד (שאיתה הגנתי על הראש מהמכה של הנפילה) ולא יכול להזיז אותה ,כאבים באגן וטיפה "שיפשופים", כל היום אני על אופטלגין:s49:
מה שצריך זה מנוחה של מספר ימים (גם מאימונים:🙁)...
בקשר לנהג, הוא הלך בלי לתת פרטים ובמשטרה אמרו שבמקרה הזה אין מה לעשות.. צריך למצוא דרך לאתר אותו (יש רעיונות) ואז יהיה ניתן להגיש תביעה.
אז חברה סעו לאט,וזה נתן לי מן שיעור לחיים להעריך את הדברים החשובים (את החיים והבריאות) במקום כל השטויות שרובנו מתעסקים ביום יום ומתעצבנים על דברים קטנים
תהיו בריאים:)
מה שצריך זה מנוחה של מספר ימים (גם מאימונים:🙁)...
בקשר לנהג, הוא הלך בלי לתת פרטים ובמשטרה אמרו שבמקרה הזה אין מה לעשות.. צריך למצוא דרך לאתר אותו (יש רעיונות) ואז יהיה ניתן להגיש תביעה.
אז חברה סעו לאט,וזה נתן לי מן שיעור לחיים להעריך את הדברים החשובים (את החיים והבריאות) במקום כל השטויות שרובנו מתעסקים ביום יום ומתעצבנים על דברים קטנים
תהיו בריאים:)