הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהם המשקלים שנאי מסוגל להגיע אליהם בסיום SS ?

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
נתונים :
גיל 16
גובה 1.80
משקל 65 KG

כרגע המשקלים שלי הם:
סקוואט 75
דדליפט 75
פרס בעמידה 35
בנץ' פרס 55
ותרגיל 5 זה מתח, אני עושה 3 מקסימום

מטרות שאני משער שאני אוכל להשיג בחודשים הקרובים
סקוואט 100
דדליפט 110
פרס בעמידה 50
בנץ' 80
מתח - לפחות 6 רצופים

זה אפשרי ? או שאני יכול יותר/פחות?

לכול בן אדם זה שונה בסופו של דבר זה ניגמר מיתי שאתה מרגיש שאתה לא יוכל לעלות אימון אימון

אתה מבין שאי אפשר לענות על השאלה הזאת , זה קשור ליותר מידי פרמטרים ולרצינות שלך , גנטיקה, אוכל, שעות שינה..........
קשה לי להאמין שתגיע בחודשיים לבנץ' של 80 קילו , אבל מתח כמעט בטוח שכן כל השאר יכול להיות ויכול להיות שלא תהיה קרוב

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שאי אפשר לענות על השאלה הזאת , זה קשור ליותר מידי פרמטרים ולרצינות שלך , גנטיקה, אוכל, שעות שינה..........
קשה לי להאמין שתגיע בחודשיים לבנץ' של 80 קילו , אבל מתח כמעט בטוח שכן כל השאר יכול להיות ויכול להיות שלא תהיה קרוב

לא אמרתי חודשיים, אמרתי חודשים (הכוונה היא ליותר מ2)
וחוץ מזה זה ברור שאתם לא יכולים להגיד לי בדיוק לאן אני יכול להגיע, אז תתייחסו אליי כאל בנאדם ממוצע שרוצה להרים כבד ותגידו אם למשקלים האלה (בערך) אני אוכל להגיע 😃

לא אמרתי חודשיים, אמרתי חודשים (הכוונה היא ליותר מ2)
וחוץ מזה זה ברור שאתם לא יכולים להגיד לי בדיוק לאן אני יכול להגיע, אז תתייחסו אליי כאל בנאדם ממוצע שרוצה להרים כבד ותגידו אם למשקלים האלה (בערך) אני אוכל להגיע 😃
כן זה אפשרי להגיע למשקלים אלה בתנאי שתעבוד לפי הספר אבל יכול להיות שגם לא בקיצור אין תשובה , אלה אם שאלתה אם זה אפשרי , אז כן זה בהחלט אפשרי

כעיקרון SS אמורה להביא אותך לדדליפט פי 2 ממשקל הגוף וסקוואט פי 1.5 ממשקל הגוף, אז תכלס הכל תלוי בך ובאכילה שלך וכמה שתעלה במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית