ייעוץ למי מכם שלוקח קפאין של PROLAB

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

orelz

משתמש פעיל
709
42
נק' מוניטין:
556
709
42
אתם לוקחים רגיל או ADVANCED FORMULA? מה ההבדלים בדיוק? כמה כדורים אתם לוקחים וכמה זמן לפני אימון?
זה נותן קיק מורגש?

תקח את הרגיל , הadvanced זה סתם בזבוז כסף הכניסו שם כביכול עוד חומרים זבל׳ה והעלו את המחיר שלו
תתחיל מכדור אחד על בטן ריקה 30-45 דקות לפני האימון
כן זה נותן מרץ מעולה בימים שאני עייף

קפאין רגיל מספיק עם 200 מ"ג. הרגשת מרץ יכול להיות מורגשת אם בכלל ובטח לא אצל כולם.

יתן לך מרץ לך על הרגיל , אם אתה בחיטוב אתה תעוף לשמים בכללל 😃 נ.ב תשתדל לקחת על בטן כמה שיותר ריקה בזמן ממושך זה מכפיל תאפקט אם לא יותר.

יתן לך מרץ לך על הרגיל , אם אתה בחיטוב אתה תעוף לשמים בכללל 😃 נ.ב תשתדל לקחת על בטן כמה שיותר ריקה בזמן ממושך זה מכפיל תאפקט אם לא יותר.
אם אני בחיטוב, לא לאכול לפני אימון [בטן ריקה] אלא רק לקחת קפאין ייתן אנרגיה לאימון? זה מה שאתה אומר?

כן, יש גם דבר שנקרא פאמפ אינסוליני למשל שתאכל משהו עם אינקס גליקמי גבוה כמו תמרים/סוכר ענבים לפני אימון נותן אחלה אנרגיית אני אישית מת על זה ..
אם יש לך נפילות סוכר אז תשכח מזה, גם בחיטוב הייתי ממליץ לא לעשות את זה( חבל על הקלוריות)
אתה יכול לקחת את הקפאין עם אוכל אבל אז תצטרך לקחת אותו 120 דקות לפני אימון ולא חצי שעה - ארבעים דקות כמו על בטן ריקה עקב הספיגה של החומר בגוף

כן, יש גם דבר שנקרא פאמפ אינסוליני למשל שתאכל משהו עם אינקס גליקמי גבוה כמו תמרים/סוכר ענבים לפני אימון נותן אחלה אנרגיית אני אישית מת על זה ..
אם יש לך נפילות סוכר אז תשכח מזה, גם בחיטוב הייתי ממליץ לא לעשות את זה( חבל על הקלוריות)
אתה יכול לקחת את הקפאין עם אוכל אבל אז תצטרך לקחת אותו 120 דקות לפני אימון ולא חצי שעה - ארבעים דקות כמו על בטן ריקה עקב הספיגה של החומר בגוף
למה אתה לא ממליץ על זה בחיטוב?
ומה שאתה אומר זה שאם אוכלים לפני אימון יש צורך לקחת את הקפאין כשעתיים לפני האימון?

בשביל לקבל פאמפ אינסוליני צריך לשתות כמות יפה של סוכר ענבים ( לפחות אצלי ) אז חבל על הקלוריות שלו שאפשר להשיג אחלה מרץ מקפאיםן
אהה, חשבתי שאתה מדבר על זה שאתה לא ממליץ קפאין על בטן ריקה.. LOL.
תודה!

אתם לוקחים רגיל או ADVANCED FORMULA? מה ההבדלים בדיוק? כמה כדורים אתם לוקחים וכמה זמן לפני אימון?
זה נותן קיק מורגש?
קפאין רגיל של פרולאב עושה אצלי את העבודה ובאמת יש שינוי מורגש - במקרה שאתה לא מרגיש שינוי אתה צריך לעשות הפסקה מלאה מקפאין (תה,קפה,קולה) למשך תקופה קצרה של איזה שבוע בלי קופאין , ובכלל אני לא ממליץ לקחת כל יום כדי שהגוף שלך לא ייתרגל אני אישית לוקח כבר חודשיים כדור אחד ואחרי זה מקלחת קפואה 3 פעמים בשבוע וזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך יש יותר מרץ וריכוז באימון וגם לא מרגישים עייפות פתאום באמצע האימון כמו שהיה קורה לי לפעמים כשלא לקחתי
לגבי הנוסחא המשופרת דווקא לא חושב שיש צורך במשו מעבר לכדור קופאין הרגיל - הרגיל עושה תעבודה כמו שצריך ולהוסיף לזה נראה לי סתם מיותר

בדיוק , זה מה שאני עושה כבר חצי שנה וזה רץ עלי פצצות.
וואלה? נשמע לי די מוזר..
ד"א, מה אתם מגדירים כ"בטן ריקה"? יותר מ3 שעות שעברו מהארוחה האחרונה?
יעני אם האימון בצהרים, בוקר מותר לאכול אם אני רוצה את אותו אפקט של בטן ריקה?

למה מוזר זה עובד עלי פרפקט.
בטן ריקה הכוונה לפרק זמן שלא אכלת כלום ועד שאתה לוקח את כדור קפאין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית