תמונה 3 חודש חיטוב, הערכת א"ש והתיעצות

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
3 חודש בחיטוב, 171, 70 קילו, כמה א.ש ?
האם השומן בבטן (במיוחד למטה) זה שומן עיקש או שפשוט ככה זה אמור להיות ? ובשביל תוצאות טובות יותר (להישאר עם רק עור) צריך פשוט לרדת עוד באחוזי שומן או לתת דגש על פרוטוקולים לשומן עיקש ?
ומה אם לא עושים משהו נכון, אפשר להגיע ל 7-8 אחוז ועדיין להישאר עם שומן עיקש ?..

התחלה
התחלה.jpg
עכשיו
DSCF2734.jpg DSCF2724.jpg DSCF2725.jpg DSCF2751.jpg 1346871522327.jpg

עושה כרגע שבוע הפסקה, ואז נכנס לחודש אחרון עם יהמובין.
שאלה - אם בשבוע הזה אני כן אכניס מספיק פחמימות אבל לא אגיע למאזן ניטרלי, ולא אקפיד על חלבון, ואולי אוכל יותר מיד ציטים - יכולים להיות לזה השלכות מסוימות ? בין אם זה שהגוף לא יתאושש מספיק בגלל שאני עדיין יהיה בגירעון, או עלייה בשומן עקב איכלת הרבה ציטים אפילו שאני לא עובר את הניטרלי ?

אין לך עוד הרבה שומן לרדת .. תעשה את הפרוטוקולים אני מאמין שאתה תרד מה10 אחוז.
זה שומן עיקש ונראה שיש לך מבנה רחב במותניים, במקרה הזה כדאי להרחיב את הגב ולהגדיל את הרחב בטני. בהצלחה גבר ! 😃

אני לא בטוח שזה שומן עיקש, אם היית שמן בעבר יש מצב שזה עור עודף. בכל אופן האחוז קרוב ל-10-11.
לגבי מה ששאלת על הצ'יטים, לא הייתי מנסה האמת. הגוף במצב בעייתי כרגע וחוסר חלבון עלול לגרום לך לפירוק שריר. באחוזים הנמוכים עדיף לשמור על תזונה כמו שצריך. איך שלא יהיה, תיסוף פחמימות יעלה אותך גם בנוזלים (גם במאזן שלילי).

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה
אפשר עוד הערכות לגבי א"ש, והתייחסות לשאלות...

הדבר היחיד שהייתי ממליץ לך זה לרדת מהרעיון של 7-8 א.ש. באמת שלא יישאר ממך כלום.

כ11, לדעתי תפסיק חיטוב בתאריך שקבעת [עוד חודש ] ואל תנסה לרדת יותר מדי ,סתם בזבוז זמן/כוח

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שהייתי ממליץ לך זה לרדת מהרעיון של 7-8 א.ש. באמת שלא יישאר ממך כלום.
זה היה רק דוגמא לצורך השאלה... לא מתכוון להגיע לזה. אני יהיה מאושר להיות 9-10 א.ש ובלי שומן עיקש...

חיטבת יפה אבל אני לא מבין למה לך לבזבז עוד זמן בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית