הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למישהו יש מושג כמה קפאין יש ב100גרם אבקת קפה(דסטרצ'יוס\ג'יקוב\עלית)

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
הכוונה לקפה נמס שמכינים איתו נס-קפה , פשוט התחלתי לשתות לפני אימון קנקן כזה של אייס קפה ביתי ואני רוצה לדעת כמה בערך לשים על מנת להגיע ל180-200מ''ג קפאין. תודה לעוזרים.
התייחסות ל10גרם,כף וחולי תעזור גם כן,פשוט באינטרנט זה הולך לפי כמות המ''ל.

180-200 מ"ג קפאין זה בד"כ 1.5-2 כפיות. אם אתה שותה מקנקן, סביר להניח שלעולם לא תצליח לבקר על מינון הקפאין ולכן זה לא משהו שכדאי לעשות מלכתחילה.

180-200 מ"ג קפאין זה בד"כ 1.5-2 כפיות. אם אתה שותה מקנקן, סביר להניח שלעולם לא תצליח לבקר על מינון הקפאין ולכן זה לא משהו שכדאי לעשות מלכתחילה.
כל כך הרבה? שלא הייתי עירני הייתי שותה קפה עם 5 כפיות בכוח ועוד רגע מקיא, טוב לדעת.

• פותח/ת השרשור
זה לא ביג דיל אני שם באמת משהו כמו כף וחצי מכובד של נס קפה מוסיף מים ואיזה 300 מ''ל חלב זה יוצא משהו כמו 3 כוסות וזה קר עם סטיביה וזה ממש טעים ומתאים לחום הזה

לדעתי אין מתחרים לקפאין של פרולאב ! לא יודע מה הם שמו בכדור שלהם אבל הוא פשוט הרבה יותר חזק מכל המתחרים ! קפה וכל החרא הזה צריך לשתות הרבה מדי אנ אישית ממליץ על כדורי קפאין הכי פשוט הכי נוח!

יש לי גם של פרו לאב וגם של פור אבר פיט , שנהם עושים אותה עבודה עלי, לדעתי הפור אבר פיט אפילו נותן לי יותר מרץ מהפרו לאב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית