קצת עזרה בתל אביב

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אני צריך עזרה קטנה, אני נוסע מחיפה לתל אביב בקרוב ויש לי כמה שאלות.
קודם כל באיזו תחנה לרדת שתהיה הכי קרובה לנמל תל אביב? (אני מגיע מחיפה)
מה עלות המוניות פחות או יותר שם? (הבנתי שזה שחיטה)
בנוגע לאוטובוסים, מהתחנת רכבת הכי קרובה לנמל אפשר להגיע באוטובוס ישירות לנמל?
יש עוד מקומות יפים שאפשר להסתובב שם? (אני נוסע עם החברה) תכננתי להגיע לנמל אבל תכננתי להגיע לשם לקראת הערב כי הרבה יותר יפה שם ולשבת באיזה מסעדה (שדרך אגב אם יש לכם איזה מסעדה מומלצת באזור אני אשמח לשמוע, יש ההעדפה למסעדת דגים)
לקניון עזריאלי יש גם קווי אוטובוס שקרובים לתחנת רכבת?

מצטער על הבאלגן אבל פחות או יותר הסידור הוא להגיע מהבוקר-צהריים ככה ולהתחיל לטייל במקומות מעניינים(שוב אני נוסע עם החברה אז אני צריך משו מתאים) ולקראת הערב להגיע לאזור של הנמל.
זה לא פעם ראשונה שלי בתל אביב פשוט פעם ראשונה שאני נוסע לשם לבד..

תודה

עשית מזה ארץ אחרת חחח , בעקרון מתחנת הרכבת הכי טוב זה לקחת קו 55 ולרדת בירקון בתחנה הכי קרובה לנמל זה אחת לפני רידינג אם אני לא טועה , בקשר למסעדות שם הסוכה הלבנה היא אחלה של מקום לאכול בו אבל מחירי שחיטה ! יש שם גם בתי קפה וכאלה שהם יותר זולים,אבל יש גם בורגרים\פיצה בכניסה לנמל שהם זולים בהרבה.
מוניות יקרות זה כן אבל שאני תמיד יוצא עם חברים אנחנו פשוט מצעים להם "אחי מX לY ב50ש''ח ?" אחרי איזה 10 מוניות יהיה אחד שיסכים .
אין בת''א מקומות מעניינים שאין בחיפה בעיקרון יש לכם ים, קניונים,אבל אם בא לך יש את שוק הכרמל שהוא מרחק הלכיה מהסנטר שזה אוירה שונה קצת ושווה לטיל שם אם כבר.
ולגבי עזראלי מצטער אין לי מושג

• פותח/ת השרשור
שניה לפי מה שהבנתי התחנה הכי קרובה לנמל זה "האוניברסיטה יריד" משהו כזה..(כי יש כל מיני ההגנה וכו'..)
אם אני יורד שם מה אני צריך לעשות כדי להגיע לנמל? קו 55 עובר שם?
לשוק הכרמל איך אני מגיע?, איפה נמצא הסנטר? אתה מדבר על דיזינגוף או שאני בכיוון אחר לגמרי?
לא עשיתי מזה עולם אחר חחחח פשוט אווירה שונה וזה, זה לא שאני לא מכיר את תל אביב פשווט לא נסעתי לשם לבד אף פעם..

הכי קרוב לנמל, זה תחנה אחרונה, רידינג, משם זה 5-7 דקות ואתה בנמל עצמו.
סנטר = דיזינגוף סנטר

• פותח/ת השרשור
מאיפה אני יודע מה זה תחנה אחרונה?
נכנסתי לרכבת ישראל ויש שם מלא תחנות בתל אביב: ההגנה, השלום, סבידור מרכז, האוניברסיטה מ.ירידים. אז מה מהם?
יש עוד מקומות ששווה להסתובב שם חוץ מהנמל? מה עם שוק הכרמל הזה? דיזנגוף גם אפשרי לעשות סיבוב, הבעיה שכל דבר רחוק מהשני וזה כל שניה מוניות

זה לא כזה רחוק כמו שאתה עושה מזה , אתה צריך לרדת בסיבדור מרכז , משם לקחת קו 55 על מנת להגיע לנמל , ועל מנת להגיע לסנטר אתה לוקח קו 5 מאותו תחנת רכבת ויורד בדיזינגוף סנטר זה שם התחנה אין מצב שתפספס אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית