הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן והערות כלליות

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
292923_530700823612667_201271445_n.jpg photo0800q.jpg photo0801w.jpg photo0807s.jpg photo0809.jpg Photo0811.jpg Photo0814.jpg photo0815e.jpg

• פותח/ת השרשור
וואו!!! חוץ מהטרפזים נראה תותח, כל הכבוד! - מה המשקל גוף גובה וגיל ?
לפי דעתי אחוז שומן - 13
חח תודה , טרפזים זה משו שאף פעם לא ממש עבדתי עליו וכנראה הגנטיקה שלי שם דפוקה כי הדדליפט שלי לא רע 😃
בן 23 1.78 משקל 93

אחלה גוף 13%,ספר קצת על וותק אימונים,תוכנית אימונים,סייקילים.

• פותח/ת השרשור
עשרה חודשים של אימונים אחרי שנתיים הפסקה שקדמו לה בסך הכל כמה שנים של אימונים חובבניים שזה אומר חלק מהזמן חדר כושר של הפנמייה וחלק מתח שכיבות שמיכה וכו'
בחודשיים האחרונים עברתי לפאוורליפטינג. אין שום סייקלים אם הכוונה לסטרואידים
לאורך התקופה האחרונה שהתחילה לפני עשרה חודשים בערך כאמור הייתי עושה פול באדי פעמיים עד שלוש בשבוע וכרגע ab שלוש פעמים בשבוע. תרגילים: דדליפט, סקוואט, מיליטרי פרס, חזה עליון ומתח עם משקל. 3x3 בכולם

עשרה חודשים של אימונים אחרי שנתיים הפסקה שקדמו לה בסך הכל כמה שנים של אימונים חובבניים שזה אומר חלק מהזמן חדר כושר של הפנמייה וחלק מתח שכיבות שמיכה וכו'
בחודשיים האחרונים עברתי לפאוורליפטינג. אין שום סייקלים אם הכוונה לסטרואידים
לאורך התקופה האחרונה שהתחילה לפני עשרה חודשים בערך כאמור הייתי עושה פול באדי פעמיים עד שלוש בשבוע וכרגע ab שלוש פעמים בשבוע. תרגילים: דדליפט, סקוואט, מיליטרי פרס, חזה עליון ומתח עם משקל. 3x3 בכולם
זה טבעי?!?!? קבל מוניטין !!! עוד יותר תותח
דרך אגב אפשר לשאול מה המשקלי עבודה במורכבים ?

• פותח/ת השרשור
דדליפט 175 3 כפול 3
חזה עליון -בגלל הפיגור בשריר שם אני עושה רק עליון -125 שלוש חזרות
כתפיים 87.5 שלוש כפול שלוש
מתח 4 חזרות עם 37.5
סקוואט 150 3 כפול 3
יחסית למסה אני חלש אבל זה הגיוני לחודשיים של מעבר לאימוני כוח אני מאמין

• פותח/ת השרשור
בתוכנית כוח תרגיל אחד מספיק ואני רוצה שיגדל לי עוד החזה העליון , הוא בפיגור..

בתוכנית כוח תרגיל אחד מספיק ואני רוצה שיגדל לי עוד החזה העליון , הוא בפיגור..

אני לא חושב שהפתרון הוא עבודה רק על העליון. לדעתי אתה צריך לעבוד גם בנץ' שטוח אבל בעצימות נמוכה.
בכל מקרה, הייתה פעם שמן? ( שאלה קצת מפגרת אבל מעניינת ).

יפה מאוד.

אתה כ13 א.ש.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהפתרון הוא עבודה רק על העליון. לדעתי אתה צריך לעבוד גם בנץ' שטוח אבל בעצימות נמוכה.
בכל מקרה, הייתה פעם שמן? ( שאלה קצת מפגרת אבל מעניינת ).
לא , אבל הגוף שלי לא רזה באופן טבעי הוא בגדול נמצא על כזה אחוז שומן אלא אם כן אני עושה גירעון אולי זה התיאבון הבריא שלי ואולי זה סט פווינט

גוף מטורף.
מה המשקלים בסקוואט ודדליפט?
כתבתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית