הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למסטיקים יש ערכים תזונתיים ?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
סתם לידע הכללי שאוכלים מסטיק ללא סוכר אז כשאתה בולע את הרוק אתה מכניס קלוריות או שלא רק אם אני בולע את המסטיק כי כתוב שיש איזה 256 קלוריות ל100 גרם ולי אין בעיה לחסל איזה 2 חבילות ביום . אז למישהו יש מושג ?

אני יודע שהגוף לא מעכל מסטיק הוא מוציא אותו שלם. כך שלפי דעתי רוב הקלוריות נמצאים בציפוי שלו או שבלעיסה שלו שבולעים את הרוק עם הטעמים שם נמצא הקלוריות.

• פותח/ת השרשור
יש לך מושג כמה יש שם ? (קלוריות)

יש לך מושג כמה יש שם ? (קלוריות)

רוב הקלוריות במסטיק הם רב כהלים שמתוך 100גרם יש במסטיק 60 גרם של כהלים שמהווים 60 גרם פחממה ששווה ל 144 קלוריות.
כל השער זה ממתיקים, צבעי מאכל , גומי לעיסה ועוד מכל מיני חומרים.(מדובר על מסטיק אורביט אבל כל המסטיקים כמעט אותו דבר מבחינת קלוריות ורב כהלים(בתווך של 40 קלוריות למסטיק ללא סוכר).

כול מסטיק שוקל בממוצע 1.4 גרם.

נערך לאחרונה:
תלוי גם בממתיקים שמשתמשים בהם
בכל מקרה אם אתה אוכל המון כדאי לחשב את זה בתפריט היומי.

טבלה עם ערכים תזונתיים של ממתיקים למיניהם אפשר למצוא כאן:
http://www.mendosa.com/netcarbs.htm

הפחמימות במסטיק זה רב סוכרים הם לא בדיוק כמו פחמימות ררגילות וחוץ מזה מסטיק או 2 ביום לא יזיקו לך בשום צורה

אני יודע שהגוף לא מעכל מסטיק הוא מוציא אותו שלם. כך שלפי דעתי רוב הקלוריות נמצאים בציפוי שלו או שבלעיסה שלו שבולעים את הרוק עם הטעמים שם נמצא הקלוריות.
זהו הבעיה שהמסטיק נדבק לקיבה והוא לא יוצא..

זהו הבעיה שהמסטיק נדבק לקיבה והוא לא יוצא..

אם מסטיק היה נתקע בקיבה תאמין לי להרבה אנשים היה בעיות קיבה ומעיין קשות שיכלות לגרום גם למוות.
יש מחקר שאני לא מוצא אותו עכשיו שעשו ניסוי בקיבה מלאכותית של אדם ומצאו שרק עם תלעס מסטיק בגודל של חצי קילו ותבלע אותו במכה אז הוא ישאר בקיבה מכיוון שהקיבה לא יכולה לעכל אותו (בנאדם לא יכול לבלוע כזאת כמות).
תבלע אפילו 10 מסטיקים במכה הכל יצא מתי שאתה תלך לשירותים מכיוון שהגוף מוציא תמסטיק שלם ולא מעכל אותו.

Back
למעלה תחתית