הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף תזונה

• פותח/ת השרשור yakov1
  • פורסם בתאריך
Y

yakov1

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני מעוניין לקנות את התוסף אקטיב בריין אשר מטרתו היא: (לפי מה שידוע לי)
משפר ומיעל פעילות מוח כמו שיפור זיכרון, שיפור ריכוז, חדות מחשבה, וכו'..
זה בידיוק התוסף שאני מחפש בשביל הלימודים שלי וחיי היום יום..
אבל אני רוצה לשאול אם יש למישהו ניסיון עם התוסף הזה ויכול לתת חוות דעת, האם זה באמת עובד, ואין בזה שום קיצ' או תופעות לוואי?
והאם זה מתאים לכל אחד? כי אני נורא פוחד לקחת משהו שבסוף יתברר כמסוכן, אז בבקשה מי שיכול לענות יעזור לי מאוד.

תודה מראש. 😃

קישור? פירוט מרכיבים?
תשתולל על שמן דגים בנתיים.

• פותח/ת השרשור
קישור? פירוט מרכיבים?
תשתולל על שמן דגים בנתיים.
קוראים למוצר הזה- אקטיב בריין אם אתה יכול להריץ חיפוש באתר של BTEVA תוכל למצוא את המוצר בכמוסות (הייתי שולח לך את הקישור אבל רשום לי שאני צריך לשלוח עוד 10 הודעות כדי שאוכל לפרסם קישורים בתגובה)
ו..חשבתי בהתחלה על שמן דגים אבל רשום (אם אני לא טועה) שגם במוצר הזה שבקישור יש אומגה 3
בקיצ אם תוכל לעזור לי אני יעריך את זה מאוד

תאכל לבבות עוף ותיקח שמן דגים. יותר זול ואותם חומרים. בהצלחה בלימודים.

שאלה נוספת בנושא,
אם אני צריכה בנוסף להכל להעשות גם דיאטה מיוחדת ואסור לי לאכול כמעט כלום על איזה תוסף תזונה אתם ממליצים?
חשוב לי להדגיש שיש לי מחסור של ויטמין A ובין כל שאר החוסרים יש לי גם מחסור של ויטמיו b12,
אשמח לשמוע המלצות,

שאלה נוספת בנושא,
אם אני צריכה בנוסף להכל להעשות גם דיאטה מיוחדת ואסור לי לאכול כמעט כלום על איזה תוסף תזונה אתם ממליצים?
חשוב לי להדגיש שיש לי מחסור של ויטמין A ובין כל שאר החוסרים יש לי גם מחסור של ויטמיו b12,
אשמח לשמוע המלצות,
מולטי ויטמין יעזור לך אם את לא אוכלת ירקות , שמן דגים גם מאוד חשוב , מינרלים כמו אבץ מגנזיום תמיד יכולים לעזור
בכללי תעברי על אלה:
http://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/

שאלה נוספת בנושא,
אשמח לשמוע המלצות,

מזאת אומרת דיאטה שאסור בה לאכול כלום ?
דיאטה אמיתית חייבת להכיל לפחות 1200 קלוריות לאישה , אם אומרים לך לאכול פחות הייתי מתרחק מזה

Back
למעלה תחתית