הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מסתבר שלקחתי שיא ארצי בדדליפט 😃

מצב
השרשור נעול

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
לפי התוצאות של תחרות הפאוורליפטינג האחרונה שנערכה בארץ, שאפשר לראות כאן:
http://www.slideshare.net/littleork/israel-powerlifting-community-2012-deadlift-results

הדדליפט הכי גבוה לקטגוריית משקל 75 הוא 182.5; אני שוקל 70 והיום עשיתי דדליפט 181 ק"ג, עם טיפה הקפצות [שלא בטוח שהיו מעבירים לי] אבל ביצעתי גם 175 ק"ג בלי הקפצות שכן היו מעבירים, מה שבעצם שם אותי במקום השני/שלישי בארץ 😃 מחכה לתחרות כדי לקבוע את השיא שם! רוב הסיכויים שאני אקח מקום ראשון כי עוד 3-4 ק"ג זה ממש לא בעיה.

תברכו 😛

רטיו יפה, אבל אל תשכח שהרבה מתאמנים שוברים שיאים הרבה יותר גדולים באימונים ממה שהם מצליחים להוציא בתחרות.

• פותח/ת השרשור
רטיו יפה, אבל אל תשכח שהרבה מתאמנים שוברים שיאים הרבה יותר גדולים באימונים ממה שהם מצליחים להוציא בתחרות.
מסכים, בכל אופן אלה שנעלו 182.5 הם בני 21 ו-33, שניהם גם שוקלים 74 ואני שוקל רק 70 בגיל 19; לדעתי עד התחרות אני אעלה עוד 2-3 ק"ג ואני אמשוך הרבה יותר ממה שמשכתי עכשיו, ככה שיש לי קצת יתרון.

זה עוד אחד משרשורי "תנו לי צומי" שלך? לא חשוב שאף תחרות לא הייתה מחשיבה לך את הדדליפט הזה, ושדדליפט מגיע אחרי סקוואט בתחרויות, לך להתחרות ואז תתגאה בתוצאות שתשיג. עד אז שב בשקט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית